Stiklo Pjovimo Įrankis 2-19mm Automatinė Alyvavimas Profesinės Pjovimo Storio Stiklo ir Keraminių Plytelių Pieštuko Formos ir Dizaino Stiklo Pjovimo Įrankis 2-19mm Automatinė Alyvavimas Profesinės Pjovimo Storio Stiklo ir Keraminių Plytelių Pieštuko Formos ir Dizaino Stiklo Pjovimo Įrankis 2-19mm Automatinė Alyvavimas Profesinės Pjovimo Storio Stiklo ir Keraminių Plytelių Pieštuko Formos ir Dizaino Stiklo Pjovimo Įrankis 2-19mm Automatinė Alyvavimas Profesinės Pjovimo Storio Stiklo ir Keraminių Plytelių Pieštuko Formos ir Dizaino Stiklo Pjovimo Įrankis 2-19mm Automatinė Alyvavimas Profesinės Pjovimo Storio Stiklo ir Keraminių Plytelių Pieštuko Formos ir Dizaino Stiklo Pjovimo Įrankis 2-19mm Automatinė Alyvavimas Profesinės Pjovimo Storio Stiklo ir Keraminių Plytelių Pieštuko Formos ir Dizaino

Stiklo Pjovimo Įrankis 2-19mm Automatinė Alyvavimas Profesinės Pjovimo Storio Stiklo ir Keraminių Plytelių Pieštuko Formos ir Dizaino

€4.83 €3.77
Yra sandėlyje
w74015

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
Sertifikavimo: NĖRA
Kilmės: KN(Kilmės)

  • 1. priima patogus rašiklis-kaip dizainas ir graviruotas rankena, kuri gali kontroliuoti labiausiai ir patogiai ir tiksliai graviruoti elementus.

    2. Stiklo pjovimo parkeris yra ergonomiškas rankena, kuri yra neslidus ir lengva laikyti, kurios pagerina saugumą ir daro patirtis patogiau

    3. Sukurta komfortą, ilgaamžiškumą ir efektyvumą.Šios pramonės rūšies stiklo cutter yra pieštukas dizainas, siekiant užtikrinti vartotojo komforto ir efektyvumo.

    4. Raštininkas lengvai gali dirbti ant kietų medžiagų, tokių kaip plieno, nerūdijančio plieno, keramikos ir stiklo

    5. Jis tinka ofortas, puolimas, drožyba stiklas, tamsintas stiklas, veidrodžiai, mozaika, keramika, plytelės, granitas ir kt.daryti meno kūrinius ir namų apyvokos stiklo pjaustymo darbus.

    spalva:Aukso

    Medžiaga:Volframo karbidas

    Dydis: 230 x 60mm

    Pakuotės Turinys:

    1 x stiklo cutter

    1 x aliejaus lašas

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: stiklo plytelių pjovimo rinkinys, katerių stiklai, pieštuku sidabrinė, stiklo blokelių pardavimas, plytelių įrankis, mašina rankinis plytelių pjovimo keramikos, cut diamond stiklo, keramikos pjovimo įrankis, plytelių pjoviklis, sigma plytelių pjovimo uk.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai