12V Pelninga Automobilio Elektros Oro Siurblys Automobilinis Oro Kompresorius, Mini Padangų Pripūtimo Auto Padangos Pumb Oro Pripūtimo Siurblys 12V Pelninga Automobilio Elektros Oro Siurblys Automobilinis Oro Kompresorius, Mini Padangų Pripūtimo Auto Padangos Pumb Oro Pripūtimo Siurblys 12V Pelninga Automobilio Elektros Oro Siurblys Automobilinis Oro Kompresorius, Mini Padangų Pripūtimo Auto Padangos Pumb Oro Pripūtimo Siurblys 12V Pelninga Automobilio Elektros Oro Siurblys Automobilinis Oro Kompresorius, Mini Padangų Pripūtimo Auto Padangos Pumb Oro Pripūtimo Siurblys 12V Pelninga Automobilio Elektros Oro Siurblys Automobilinis Oro Kompresorius, Mini Padangų Pripūtimo Auto Padangos Pumb Oro Pripūtimo Siurblys 12V Pelninga Automobilio Elektros Oro Siurblys Automobilinis Oro Kompresorius, Mini Padangų Pripūtimo Auto Padangos Pumb Oro Pripūtimo Siurblys

12V Pelninga Automobilio Elektros Oro Siurblys Automobilinis Oro Kompresorius, Mini Padangų Pripūtimo Auto Padangos Pumb Oro Pripūtimo Siurblys

€33.25 €18.95
Yra sandėlyje
w15076

Prekės Pavadinimas: Tirol
Kilmės: KN(Kilmės)

  • body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

    Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

    100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

    Savybės

    LENGVA NAUDOTI ir GREITAI BALSINIS - Tiesiog prijunkite savo oro siurblys automobilių padangų į 12V maitinimo lizdas, ir nustatyti savo norimą slėgį.Pradėti savo pripučiamos dirbti su vienu mygtuko paspaudimu.Galingas variklis leidžia padangų siurblys padidinti jūsų automobilio padangos greitai.Šie aukščiausios funkcijas, kad automobilių padangų pripūtimo anperfectchoice žmonių, kelyje.

    AUTO IŠJUNGIMAS - nesijaudinkite apie automobilių padangos bus per pripūstos.automobilių oro kompresorius išsijungs automatiškai, kai jūsų automobilio padangų pasiekti norimą slėgį.Didelis padangų pripūtimo su daviklis saugo savo automobilius pagal saugi, visą kelią.

    LED APŠVIETIMAS & SKAITMENINIS EKRANAS - nešiojamų padangų pripūtimo automobilių su įmontuota LED lemputė.Skaitmeninis ekranas padangų siurblys ne tik atlieka gerai tuo dienos darbo, bet taip pat sugauti savo norą slėgio lengvai tamsus.

    3 PAPILDOMI ANTGALIAI - Kompaktinių automobilių padangų pripūtimo įrengti 3 papildomi antgaliai.Skirtingų antgalių, rūpintis savo įvairių pripučiamos turi savo dviračius, oro lova, krepšinio ir footballs ir kt.

    specifikacija

    Srovė: 5A

    Maitinimo laido ilgis: 3 metrai

    Maitinimo tipas: cigarečių degiklio

    Oro tūris: 35

    Galia: 120W

    Cigarečių degiklio kabelio ilgis:

    Slėgis: 150PSM

    Pagrindinės taikymo sritis: pripučiami apšvietimas

    Pripučiami vamzdžio ilgis: 1 metras

    Cilindras dydis: 22

    Oro slėgio, srauto: 35L/min

    spalva: balta

    Medžiaga: ABS

    dydis: 16.7 * 5 * 16.7 cm

    Pakuotės Turinys:

    1 X automobilio oro siurblys

    3 X pripučiami burną

    1 X Instrukcija

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Apie Mus

    Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

    1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

    2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

    Apie Mokėjimą

    Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.automotoplius.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

    Apie Siuntas

    1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

    2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

    3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

    4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

    Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.automotoplius.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

    Apie Po pardavimo Paslaugos

    Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

    Apie Atsiliepimą

    1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

    2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

    3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

    Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

    Žymos: kompresorių dalys, 220 v, resun hailea oro siurblys, mini oro kompresorius 12v, kondicionieriaus kompresorius 12v, oro padangų pripūtimo, 2 cilindru kompresorius, 12v oro kompresorius, automobilių padangų pripūtimo, Oro Kompresorius, Siurblys, xiaomi 70mai automobilių oro kompresorius, auto kompresorius, siurblys.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai