1 VNT 40cm Stiklo Cutter 6 Varantys kompasus Diskinės Pjovimo Su siurbtuko Rato turas stiklo pjovimo cortador de vidro diskiniai 1 VNT 40cm Stiklo Cutter 6 Varantys kompasus Diskinės Pjovimo Su siurbtuko Rato turas stiklo pjovimo cortador de vidro diskiniai 1 VNT 40cm Stiklo Cutter 6 Varantys kompasus Diskinės Pjovimo Su siurbtuko Rato turas stiklo pjovimo cortador de vidro diskiniai 1 VNT 40cm Stiklo Cutter 6 Varantys kompasus Diskinės Pjovimo Su siurbtuko Rato turas stiklo pjovimo cortador de vidro diskiniai 1 VNT 40cm Stiklo Cutter 6 Varantys kompasus Diskinės Pjovimo Su siurbtuko Rato turas stiklo pjovimo cortador de vidro diskiniai 1 VNT 40cm Stiklo Cutter 6 Varantys kompasus Diskinės Pjovimo Su siurbtuko Rato turas stiklo pjovimo cortador de vidro diskiniai

1 VNT 40cm Stiklo Cutter 6 Varantys kompasus Diskinės Pjovimo Su siurbtuko Rato turas stiklo pjovimo cortador de vidro diskiniai

€7.21 €4.40
Yra sandėlyje
w94085

2 funkcija: diskinės pjovimo
Punktas: apvalūs stiklo cutter
Modelio Numeris: Stiklo Cutter
Tipas: plytelių įrankis
Naudoti: Stiklo Pjaustymo
Funkcija 1: cortador de vidro diskiniai
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Plytelių klijavimas
4 funkcija: diskinės pjovimo
prekės: apskritas stiklas cutter
3 funkcija: apskritas stiklas cutter
Prekės Pavadinimas: WALFRONT
Ilgis: 20cm / 7.9"
Kilmės: KN(Kilmės)
Supjaustyti Storis: 5cm / 2.0 colių
Funkcija: ventosa para vidro
Sertifikavimo: NĖRA
Produkto pavadinimas: Stiklo Pjaustymo Cutter

  • 1 VNT 40cm Stiklo Cutter 6 Varantys kompasus Diskinės Pjovimo Su siurbtuko Rato turas stiklo pjovimo cortador de vidro apskrito Стеклянный нож присоски для стекла

    Aprašymas:

    Šis ratas stiklo cutter yra pagaminti iš aukštos kokybės gumos ir Aliuminio medžiagos su variu dengto, ekologiškas, tvirtas ir tvirtas naudoti.Kompasus stiliaus, ateina su apvalia rankena, rankena, kuri telpa į jūsų rankas.Aiški skalė, pagal kurią padaryti lengva skaityti.Ji taip pat gali sumažinti tiksli turas ratas, gražus prekes prekių kainą, verta pirkti!

    Savybės: Pagaminti iš aukštos kokybės gumos ir Aliuminio medžiagos su variu dengto, ekologiškas, tvirtas ir tvirtas naudoti.Reguliuojamas stiklo ratas, pjovimo, apvalios rankenos, siurbimo taurės užima centre, o cutter varantys aiškintojai ratą.Svirtis turi aiškią svarstykles, kurios lengvai skaityti.Kompasus ir stilius .Ratas Dia.pjovimo yra 40cm.Puikiai tinka tiek mėgėjų ir profesionalių stiklo rėžtukai.

    Specifikacija:

    Būklė: 100% Naujas Prekės Ženklas

    Spalva: Parodyta, kaip paveikslėlyje

    Medžiaga: Gumos ir Aliuminio

    Bendras Ilgis: Apytiksl. 25cm / 9.8 colių

    Siurbtukas Dia.: Maždaug. 5cm / 2.0 colių

    Peties Ilgis: Apytiksl. 20cm / 7.9"

    . Ratas Dia.: Maždaug. 40cm / 15.7"

    Pakuotės Svoris: Apytiksl. 130g

    Pakuotė:

    1 x Ratą Stiklo Cutter

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    Apie laivybos

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

    9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

    Grąžinimo ir atlyginimo

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    Apie atsiliepimą

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    Žymos: kompasas cutter, nt pro cutter, diskinės pjovimo, mini plytelių pjaustyklės, karinis kompasas, lengvai stiklo cuter, stiklo plytelių pjovimo, stogdengys įrankis, oro ašmenų peilis, reguliuojamas ratas, plytelių pjaustymo.

  • Atsiliepimai (1)

    • Lukyanov 1989

      All O.K. MKA

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai