360 Laipsnių Belaidžio WIFI IP Šviesos, Kamera, 1080P Lemputė Lempos Panoraminis 360 Laipsnių Belaidžio WIFI IP Šviesos, Kamera, 1080P Lemputė Lempos Panoraminis 360 Laipsnių Belaidžio WIFI IP Šviesos, Kamera, 1080P Lemputė Lempos Panoraminis 360 Laipsnių Belaidžio WIFI IP Šviesos, Kamera, 1080P Lemputė Lempos Panoraminis 360 Laipsnių Belaidžio WIFI IP Šviesos, Kamera, 1080P Lemputė Lempos Panoraminis 360 Laipsnių Belaidžio WIFI IP Šviesos, Kamera, 1080P Lemputė Lempos Panoraminis

360 Laipsnių Belaidžio WIFI IP Šviesos, Kamera, 1080P Lemputė Lempos Panoraminis "FishEye" Smart Home Stebėti Signalo CCTV Saugumo Kameros WiFi

€21.24 €13.80
Yra sandėlyje
w47818

Modelio Numeris: Wifi Lemputė Fotoaparatas
IR Atstumas(m): 5M
Objektyvo (mm): 1.44 mm
Specialios Funkcijos: Kita
Saugojimas: 8g 16g 32g 64g
spalva: Balta
Aukštos Raiškos: 1080P(Full-HD)
Palaikomos Operacinės Sistemos: No
Energijos Sąnaudos(W): 50-60HZ
Vaizdo Suspaudimo Formatas: MJPEG
Tipas: IP Kameros
TF Kortelė: NĖRA
Įrengimas: Įterptųjų
Ryšiai: Wifi
Jutiklis: Wifi Lemputė Fotoaparatas
Technologijos: Centrinis
Stilius: Mini Kamera
Megapikselių: 2MP
Matmenys (L x W x D)(mm): Kita
Garso Išvesties: Dvipusis Garso
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų: ios
Minimalus Apšvietimas(Lux): 0.01 Lux
Prekės Pavadinimas: JCWHCAM
Žiūrėjimo Kampas : 360°
Maitinimo Šaltinis(V): AC100-240V
Tinklo Sąsaja: Wi-Fi/802.11/b/g
Maitinimo Šaltinis: Normalus
Sienos Laikiklis: Lubų

  • Wifi IP Kameros 1080P Lemputės Šviesos 360 laipsnių "Wi-fi" Fish-eye " VAIZDO Kamera 2.0 MP Home Security WiFi Kamera, Panoraminis fotoaparatas

    Ypatybė :

    1.360° platus vaizdas kampas su 1080P HD " raiškos žuvies-akies kamera ,Laidas-Nemokamai dizaino, lengvai paskirties patalpų naudojimas

    2.Judesio aptikimas kamera įrašo ir įspėjimus, kad jūsų išmaniųjų telefonų tik tada, kai judesio aptinkamas

    3.Nemokama programa saugiai žiūrėti vaizdo, o namuose arba ne,jūs galite žiūrėti bet kuriuo metu,

    4.Vartotojo vadovas parodys jums žingsnis: nustatykite, kad telefonas su kamera ,Loop įrašymo į Micro SD kortelė (max iki 64 GB)

    5.Dviejų krypčių Garso,vidinis mikrofonas ir garsiakalbis leidžia push-to-talk galimybes, ryšio tarp jūsų telefono ir ip vaizdo kameros

    Pakcage Įtraukta:

    1*Spalva dėžutę

    1*Saugumo kameros (960P/1080P)

    1*Vidinis parama

    1*Instrukcija

    1.Mes laivas visame pasaulyje www.automotoplius.lt standartinis pristatymas methord, www.automotoplius.lt Premium Laivybos ir kt.

    2.Visi produktai yra sandėlyje, prašome nedvejodami įsigyti kokį nors daiktą.Visi užsakymai yra tvarkomi per 48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

    3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pavadinimas ir adresas, nurodyta www.automotoplius.lt, yra teisinga.Jei vardas ir/arba adresas yra neteisingas, tuo atveju, grįžti ar ne gavimo produktas bus apie kliento atsakomybė.

    4.Paketai yra siunčiami per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą.Stebėjimo informaciją apie pakuočių, siunčia Kinija/Singapore Post, paprastai yra rodomas per 3-5 darbo dienas.

    5.Jei jums nėra gavę siuntą, per 30 dienų po apmokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.

    1.Visi mūsų daiktai ateina su vienerių metų garantija, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su pirkimo.Tai yra didelė garbė mums pateikti geriausius produktus ir teikti aukštos kokybės paslaugos jums.

    2.Jūs galite susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavo produktas; mes jus PATIKINTI, kad mes duosime atsakymą į skundą per 30 dienų, jei kyla kokių problemų, su mūsų produktu.

    3.Tai dėl klientų atsakinga už laivybos mokesčiai visų prekių, grįžo.Ji gali imtis mums iki 7 darbo dienų nagrinėti jūsų ieškinį, po to, kai mes gauname produktas.

    4.Sumokėsime grąžinti pinigus, jei prekė nebuvo gautas per laivybos laikas garantuotas, ar buvo sugadintas per laivybos.

    5.Jei mūsų klientų aptarnavimo nėra internete, jūs galite susisiekti su mumis el. paštu.

    12 mėnesių garantija, priežiūra, 30 dienų garantija, grąžinimo arba pakeitimo.

    Mes siekimas 100% klientų pasitenkinimo, jei kyla kokių problemų, susijusių su produkto, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, rasime sprendimą, kaip įmanoma greičiau.

    Mes siekiame aukšto lygio pasitenkinimą mūsų paslaugomis, grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, būsime dėkingi, jeigu galėtumėte susisiekti su mumis, prieš jums duoti neigiamus ir neutralius atsiliepimus, taip, kad situaciją galima išspręsti greitai ir sėkmingai.Dėkojame už jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimus !

    Žymos: wireless cctv, apsauga, apsaugos kamera, , 360 kamera laipsnis, kamera secur, kamera yoosee, lemputė kameros wifi, camper kameros wifi, kabineto runner, lemputė fotoaparatas, lemputės kamera bay.

  • Atsiliepimai (2)

    • Hybridproxima

      The cameras came wrong, they ordered them.

    • Chemboshimba2008

      Please send instruction in Russian language

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai