YI Dome Camera X 1080P Apsaugos, IP Cam FHD WIFI AI Pagrindu, 2-way Audio Žmogaus/Pet Aptikimo Naktinio Matymo SD Kortelės Lizdas/YI Debesis YI Dome Camera X 1080P Apsaugos, IP Cam FHD WIFI AI Pagrindu, 2-way Audio Žmogaus/Pet Aptikimo Naktinio Matymo SD Kortelės Lizdas/YI Debesis YI Dome Camera X 1080P Apsaugos, IP Cam FHD WIFI AI Pagrindu, 2-way Audio Žmogaus/Pet Aptikimo Naktinio Matymo SD Kortelės Lizdas/YI Debesis YI Dome Camera X 1080P Apsaugos, IP Cam FHD WIFI AI Pagrindu, 2-way Audio Žmogaus/Pet Aptikimo Naktinio Matymo SD Kortelės Lizdas/YI Debesis YI Dome Camera X 1080P Apsaugos, IP Cam FHD WIFI AI Pagrindu, 2-way Audio Žmogaus/Pet Aptikimo Naktinio Matymo SD Kortelės Lizdas/YI Debesis YI Dome Camera X 1080P Apsaugos, IP Cam FHD WIFI AI Pagrindu, 2-way Audio Žmogaus/Pet Aptikimo Naktinio Matymo SD Kortelės Lizdas/YI Debesis

YI Dome Camera X 1080P Apsaugos, IP Cam FHD WIFI AI Pagrindu, 2-way Audio Žmogaus/Pet Aptikimo Naktinio Matymo SD Kortelės Lizdas/YI Debesis

€81.70 €35.13
Yra sandėlyje
w48643

Palaikomų Mobiliųjų Sistemų: ios
Garso Išvesties: NĖRA
Sienos Laikiklis: Lubų
Maitinimo Šaltinis: Normalus
Palaikomos Operacinės Sistemos: "windows 8"
Tinklo Sąsaja: Wi-Fi/802.11/b/g
Dimentsions: 3 x 3 x 5 cm
Įrengimas: Lubų
Tipas: IP Kameros
yi Modelis: y30
Ryšiai: IP/Tinklo Belaidžio
Smart Funkcijos 2: Nenormalus Garso Nustatymo
Megapikselių: 2MP
Objektyvo (mm): 2.8-8mm
Sertifikavimo: CE
spalva: Balta
Prekės Pavadinimas: yi
kita funkcija: Laiko-Nebetaikyti
Aukštos Raiškos: 1080P(Full-HD)
Vaizdo Rezoliucija: 1920 x 1080@15 k / s
Signalizacijos Veiksmų: Vietos Signalizacijos
Kilmės: KN(Kilmės)
darbinė temperatūra: -10°C ~ 45°C
Smart Funkcijos 1: Žmogaus Aptikimo
Garso: Vidinis Mikrofonas / Garsiakalbis, dvipusis Audio
Žiūrėjimo Kampas : 360°
Matmenys (L x W x D)(mm): 25*72.5*127.4
Technologijos: Visos Tilt Zoom
Stilius: Dome Kameros
alexa: palaiko
Vaizdo Suspaudimo Formatas: H. 264
Jutiklis Prekės: SmartSens
Jutiklis: CMOS
Svoris: 9.4 ounces
Saugojimas: NĖRA
TF Kortelė: NĖRA
Objektyvo: Iš viso 360° visą panoraminį apžvalgos kampas

  • YI DOME CAMERA X

    AI Pagrindu | Žmogaus Aptikimo | Pet Aptikimas | 360° Laukas | Privatumo Režimas | Momentinių Pranešimų | Iškraipymas-Free Full HD Video Mechaninė Pan & Tilt | Judesio Sekimo | Pažangus Judesio Aptikimas | Sparčiausiai Tinklo Greičio Klasė (Užima 50% Mažiau Pralaidumo MP4 Sandėliavimo | Advanced H. 264 Suspaudimo | Geriausios Klasės Naktinio Matymo

    Nepraleiskite veiksmų.

    YI Dome Camera X šviečia, su pažangios judėjimo stebėjimo galimybės, kad likti sutelktas į tai, ką jūs nenorite praleisti.Peržiūrėti realaus laiko dar niekada nebuvo toks įdomus.

    Įspėjimai šiuo klausimu.

    AI pagrįstas galimybes gali atskirti žmogaus ir augintinius nuo judančių objektų.Tik gautų pranešimų, pagal jūsų pageidavimus ir individualius nustatymus savo laisvo YI Home App.

    Momentiniai įspėjimai.

    Likti žino, net ir tada, kai nesate šalia.Mūsų state-of-the-art krašto kompiuterių galimybės leidžia gauti sparčiausiai stumti pranešimus, kai judesio ar garso, aptinkamas be papildomų mokesčių arba prenumerata.Mes tikime, kad šiuolaikinės technologijos neturėtų ateiti į didesnę kainą arba su laidų.Štai kodėl mes ne padaryti žmogaus ir gyvūnų aptikimo mokama "pridėti" paslauga.Tiesiog įjunkite stumti pranešimus ir mėgautis realaus laiko įspėjimai.Nustatyti parametrus būti taip tiksliai, kaip jūs norite, todėl daugiau atitinkamus įspėjimus už jus.

    Klausyti, kalbėti ir matyti, aukščiausios kokybės.

    Išnaudokite tai būna susiję su neįtikėtinai Platus Dinaminis Diapazonas (WDR), vaizdo kokybė ir dviejų krypčių garso.Jums bus naudinga iš ryškesnis filmuotą medžiagą ir įvairesnių spalvų išsamiai, net naktinio matymo įrašų.Niekada aukoti vaizdo kokybės ir vėl.Peržiūrėti ir bendrinti savo filmuotą medžiagą su tais, kas yra svarbiausia jūsų gyvenime. 1080P "Full HD" ne 20fps.

    360° Full HD ir Privatumo Režimu.

    Naudingas pilnus savo namus su YI Dome Camera X 340° laipsnių horizontaliai ir 95° laipsnių vertikalus pasukimas, dėl kurio beveik nulis akluosius taškus.Kai fotoaparatas aptinka judėjimą, jis gali automatiškai sekti ir fiksuoti vaizdo įrašymo su savo judesio sekimo programinė įranga.Įjungti Auto-Kruizinių režimas horizontaliai tyrimo srityje.Naudodami savo YI Home App, jūs turite galimybę pasirinkti iki aštuonių vietų už tai, kad "kruizas" ir stebėti.Užtikrinti privatumą, kai norite jį.YI Dome Camera X turi unikalią vokų dizainas, kuris leidžia objektyvus riedėti atgal ir sustabdyti įrašymą, kai išjungti arba įjungtas į Privatumo Režimu.Visos saugumo kameros nuo YI Technologija yra 128 Bitų " End-to-End užkoduotas, kuri yra tokia pat saugumo lygio, kaip internetinės bankininkystės.

    Mėgaukitės savo nemokama YI Debesų Pagrindinis Planas.

    YI Debesis Pagrindinio Plano ateina standartinis su visais YI Namų kameros.Pagrindinio Plano parduotuvės 6 antrą suveikus judesio klipus, 7 dienas per debesis, nr. papildomai pirkti nereikia.Neprivaloma ilgiau ar 24/7 CVR prenumerata galima įsigyti per YI Home App.Mūsų serveriai yra įsikūrusi Silicio Slėnyje, Kalifornijoje; Frankfurtas prie maino, Vokietija; ir Singapūras.Meilė SD korteles?Todėl mes.Galite pasirinkti dvigubai daugiau ir laikyti dvigubai daugiau filmuotos medžiagos, kaip ir kitų priemokų kameros, nes YI Dome Camera X palaiko SD korteles iki 128 gb.Vis tiek galite peržiūrėti ir bendrinti savo SD kortelę filmuotą medžiagą, tiesiogiai per YI Home App.

    Su 3Months Debesis

    YI/Kami pažangios kameros Debesies Paslaugos prenumeratos ATVYKIMO planas: + Leidžia funkcijų, vienos kameros; + 7 dienas nuo įspėjimo įrašą saugoti; + 3-mėnesius debesis prenumeratos planą; + Iš karto įrašyti į debesis, kai judesio aptinkamas; + Suderinamas su PC/Mac/Android/iOS*

    Su 6Months Debesis

    YI/Kami pažangios kameros Debesies Paslaugos prenumeratos ATVYKIMO planas: + Leidžia funkcijų, vienos kameros; + 7 dienas nuo įspėjimo įrašą saugoti; + 6-mėnesių debesis prenumeratos planą; + Iš karto įrašyti į debesis, kai judesio aptinkamas; + Suderinamas su PC/Mac/Android/iOS*

    Su 1 Metų Debesis

    YI/Kami pažangios kameros Debesies Paslaugos prenumeratos STANDARTINIS planas: + Leidžia funkcijų, vienos kameros; + 15 dienų nuo įspėjimo įrašą saugoti; + 12-mėnesių debesis prenumeratos planą; + Iš karto įrašyti į debesis, kai judesio aptinkamas; + Suderinamas su PC/Mac/Android/iOS*

    Kruizinių iki aštuonių vietų.

    Likti prisijungus į tai, kas jums labiausiai patinka, o jūs esate toli.Turėti savo YI Dome Camera X cruise užsakymą vietas nuolat stebėti srityje.

    Nes gyvenimas nesibaigia naktį.

    Miegoti ramiai žinant, kad jūsų YI Dome Camera X yra jūsų nugaros.Savo aštuonių spindulių šviesos perlai užtikrina puikų naktinio matymo, be iškraipymų iki 30 metrų.Jūs galite išjungti infraraudonųjų spindulių jutikliai bei LED indikatoriai mėgautis aukštos kokybės naktinio matymo be šviesos taršos, kuri yra ideali, jei jūs esate stebėsenos miega kūdikis ar naminių gyvūnėlių.Tai taip pat reiškia, kad jums nereikės turėti LED šviesos atspindys ir savo įrašus tuo atveju, jei norite įrašyti išorės srityje, pavyzdžiui, takas ar važiuojamosios kelio dalies, per stiklinį langą.

    Laiko-nebetaikyti.

    Suspausti iki 6 valandų filmuotą medžiagą į įdomus, shareable įrašą tarp 5-30 sekundžių.Ilgiau laiko-nebetaikyti funkcijos (iki 12 valandų) yra su " in-app pirkimo YI Debesis planą.

    Žymos: yi, 360 kamera laipsnis, 70mai xiaomi, tptek ptz kamera, 4k yi, kamera ip dahua, ryšiai augintiniai, veiksmo kamera, kamera ip wifi, yi ak veiksmų fotoaparatas.

  • Atsiliepimai (3)

    • Bychiy1995

      Works great looks great I totally recommend

    • Revolucionaio 07

      Shipping very fast, in 2 days I arrive. Very good image quality, and easy configuration, lack to test motion detection and communication. At the moment very happy with the purchase.

    • Filosof3030

      This is the best store and seller on AliExpress!!! Everything is clearly prompt and high quality! I will continue to buy from this seller! I recommend to everyone you will not regret it!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai