720P TIPAS-C USB 3In1 Dvigubo objektyvo Endoskopą Kamera Automobilio Lanksčios Kameros Endoskopą Kamera, skirta 720P TIPAS-C USB 3In1 Dvigubo objektyvo Endoskopą Kamera Automobilio Lanksčios Kameros Endoskopą Kamera, skirta 720P TIPAS-C USB 3In1 Dvigubo objektyvo Endoskopą Kamera Automobilio Lanksčios Kameros Endoskopą Kamera, skirta 720P TIPAS-C USB 3In1 Dvigubo objektyvo Endoskopą Kamera Automobilio Lanksčios Kameros Endoskopą Kamera, skirta 720P TIPAS-C USB 3In1 Dvigubo objektyvo Endoskopą Kamera Automobilio Lanksčios Kameros Endoskopą Kamera, skirta 720P TIPAS-C USB 3In1 Dvigubo objektyvo Endoskopą Kamera Automobilio Lanksčios Kameros Endoskopą Kamera, skirta

720P TIPAS-C USB 3In1 Dvigubo objektyvo Endoskopą Kamera Automobilio Lanksčios Kameros Endoskopą Kamera, skirta "Android" Išmanųjį telefoną PC Endoscopio

€58.58 €35.15
Yra sandėlyje
w66475

Pikselių: 2 mln.
Zondo Skersmuo: 8
Objektyvo (mm): 8mm
Apšvietimo Režimas: 6LED
Atsparus vandeniui reitingas: IP67
Modelis: 8mm Dvigubo Objektyvo Trigubas
Prekės Pavadinimas: Arvin
Ekranas: Kai Android telefonai ir kompiuteriai
Laido Tipas: Sunku Vielos

  • Skelbimas apie pirkimą:Ne visos išmaniuosius telefonus galite naudoti šį susiję produkto,Prašome įsitikinkite, kad jūsų telefono modelio yra GERAI.

    Parama tik keletą mobiliojo telefono modelių, Windowsand "Apple" kompiuteriams naudoti.

    Kaip nustatyti, ar telefonas turi OTG funkcija:

    Jums reikia naudoti OTG kabelį.Naudoti OTG kabeliu prijunkite telefoną prie klaviatūros, pelės, USB flash drive, ir kitus prietaisus, ir jūs galite naudoti ją, kaip įprastai, o tai reiškia, kad telefonas turi OTG funkcija.

    3. Šis fotoaparatas yra netoli židinio nuotolis fotoaparato židinio nuotolis yra 3cm 10cm.Jei fokusavimo atstumas viršija 10 cm, aiškus vaizdas negali būti gautas.

    4. Prašome perskaityti pirmiau taškų atidžiai.Prašome patikrinti, mobilusis telefonas atsargiai, prieš užsakant, kitaip mes negalime prisiimti jokios atsakomybės dėl pirmiau nurodytų priežasčių.

    pristatymas

    1:8mm skersmens,6 LED žibintai, reguliuojami (reguliuojami visiško išjungimo)

    2: Linijos ilgis: trys viename versija: 1m,2m, 3m,5m, soft / hard kabelis;

    3: Vandeniui lygis: IP67 (sertifikuota CE, rohs, FCC Europoje ir Jungtinės amerikos valstijos)

    4:2 mln. HD coms fotoaparatas

    5: Rezoliucija: 1280 * 720P

    6: Trys Viename " Sąsaja /wifi Ryšys

    7: Rėmeliai: 15-30 FPS

    8: Židinio nuotolis: 3-10cm, daugiau nei 1m bus neryškus

    privalumai:

    mažas dydis, lengvas, front-end vaizdo kameros korpuso skersmuo 8mm, front-end vaizdo kamera ir šoninis veidrodis dvigubo objektyvo integracija, valdymo dėžutė (reguliuoti šviesos ir Foto mygtuką) yra įdiegta viduryje dalis.

    Pastaba: Nuotrauka mygtukas gali būti naudojamas tik tuomet, kai kompiuteris bus naudojamas.Mobiliojo ryšio telefonas gali fotografuoti per naudojamą programinę įrangą), ir ryškumą šešių LED žibintai gali būti koreguojama.Nufotografavus vaizdus, galima fotografuoti tiesiogiai ir saugomi Android mobilusis telefonas.Visą procesą patikrinimo gali būti įrašytas ir užregistruotas, kuri yra patogi tolesnio stebėjimo ir analizės

    Šis projektas yra taikoma tik kai Android telefonai ir palaiko "Android" telefonus su OTG ir uv C funkcijas (savo išmanųjį telefoną turi būti originali ir licenciją ir paramos išorės kameros, prašome užtikrinti, kad išorės kameros nėra užblokuotas.)

    kaip naudoti:

    1. Dėl "Android" telefonas: nuskenuokite QR kodą į rankinį jei norite įdiegti PROGRAMĄ, arba įdiegti PROGRAMĄ iš CD, arba eikite į atsisiuntimo nuorodą, jei norite įdiegti PROGRAMĄ, tada piktogramą, ekrane pasirodys mobiliojo darbalaukyje, spustelėkite piktogramą, ir produktas, gali naudoti.Naudojantis šiuo "Android" endoskopą yra labai paprasta, tiesiog atsisiųsti programą, ir įdėkite endoskopą į savo prietaisą, ir app bus automatiškai atpažinti (prašome įsitikinkite, kad jūsų telefonas turi OTG, uv-C funkcija ir palaiko išorinį camera).

    2. Kompiuteryje: pirma, įdiegti programinę įrangą į kompiuterį (atsisiųsti iš CD ar iš Interneto), tada atidarykite programinės įrangos, įterpti vaizdo kameros į kompiuterį, ir vairuotojas bus automatiškai įdiegtas į kompiuterį.Ši kamera gali būti naudojama tada dėl kompiuterio su programine įranga.

    Žymos: 3 usb endoskopą, usb jungtis android, automobilių endoskopą 13, endoskopą vaizdo kamera, 5 endoskopą usb, kamera endoscop, "apple" vaizdo endoskopą, 720p webcam, vaizdo kamera, canon eos 80d atveju.

  • Atsiliepimai (1)

    • Playman 98

      Thank you good quality I am satisfied

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai