Helovinas Vaikams Suaugusiųjų Poteris Drabužius Ravenclaw Slytherin Skraiste Kaklaraištis Kolegijos Hermiona Įkyrėlė Cosplay Kostiumų Necktie Šalies Prekių Helovinas Vaikams Suaugusiųjų Poteris Drabužius Ravenclaw Slytherin Skraiste Kaklaraištis Kolegijos Hermiona Įkyrėlė Cosplay Kostiumų Necktie Šalies Prekių Helovinas Vaikams Suaugusiųjų Poteris Drabužius Ravenclaw Slytherin Skraiste Kaklaraištis Kolegijos Hermiona Įkyrėlė Cosplay Kostiumų Necktie Šalies Prekių Helovinas Vaikams Suaugusiųjų Poteris Drabužius Ravenclaw Slytherin Skraiste Kaklaraištis Kolegijos Hermiona Įkyrėlė Cosplay Kostiumų Necktie Šalies Prekių Helovinas Vaikams Suaugusiųjų Poteris Drabužius Ravenclaw Slytherin Skraiste Kaklaraištis Kolegijos Hermiona Įkyrėlė Cosplay Kostiumų Necktie Šalies Prekių

Helovinas Vaikams Suaugusiųjų Poteris Drabužius Ravenclaw Slytherin Skraiste Kaklaraištis Kolegijos Hermiona Įkyrėlė Cosplay Kostiumų Necktie Šalies Prekių

€4.90 €3.24
Yra sandėlyje
w158224

Specialios Paskirties: Kostiumai
Elemento Tipas: Ryšiai
Medžiaga: Poliesteris
Simbolių: grange
Ryšiai Tipas: Kaklo Kaklaraištis
Departamentas Pavadinimas: Vaikai
Kilmės: KN(Kilmės)
Lytis: Unisex

  • Paketų Sąrašas

    Parodyti, kaip ant nuotraukos Skara matmenys: 145cm ilgai

    Comfirm Adresas, Pilnas Pavadinimas

    1. Visi produktai bus Tikrinami griežtai prieš pristatymas.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.automotoplius.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti, ir taip Pat Pilnas pavadinimas yra labai svarbus ir greitesnis pristatymas.

    Pristatymas

    1. Mes laivas sklypus į jūsų numatytąjį adresą, kuris dėl www.automotoplius.lt.Prašome comfirm jūsų nurodytu adresu iki priėmimo tvarka. 2. Tarptautinės prekybos, laivybos gal šiek tiek vėluoja dėl muitinės inspeciton ir kitos nelaimės atveju, 3. Jei esate skubiai reikia užsakymo, Prašome pasirinkti, tokios, kaip DHL, EMS, Tačiau jums reikia mokėti atitinkamą laivybos mokesčius.Tikimės, kad jūs galite suprasti. 4. Jei jūsų pristatymo apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar gauti užsakymo, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums ją pratęsti.

    Atsiliepimai

    1. Kliento pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas. 2. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių peržiūros! 3. Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugos ar bet kokių kitų problemų, prašome nr., nedvejodami susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, mes Stengiamės ją išspręsti Kuo greičiau, Ačiū už jūsų paramą!

    Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

    Jei jūsų pristatymo apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar gauti jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis ir mes padėsime jums ją pratęsti.

    Žymos: ravenclaw kaklaraištis, drugelis kaklaraištis, marškinėliai waifu, harri, cravat vyrai, harrie poteris slytherin, gryffindor megztinis, harajuku moteris, haris poteris pleistras hufflepuff, slytherin.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai