Pakeisti Xiaomi Mi A2 Lite /Redmi 6 Pro pirštų Atspaudų Jutiklis Home Mygtuką Klavišą Touch ID Flex Kabelis

Pakeisti Xiaomi Mi A2 Lite /Redmi 6 Pro pirštų Atspaudų Jutiklis Home Mygtuką Klavišą Touch ID Flex Kabelis

€8.15 €5.70
Yra sandėlyje
w15587

Prekės Pavadinimas: FWDGVY
Dizainas: BARAS
Suderinamos Prekės: Xiaomi
Sertifikavimo: NĖRA
Modelio Numeris: Už Xiaomi Mi A2 Lite /Redmi 6 Pro
Kilmės: KN(Kilmės)
Naudoti: pirštų atspaudų jutiklis

  • Pakeisti Xiaomi Mi A2 Lite /Redmi 6 Pro pirštų Atspaudų Jutiklis Home Mygtuką Klavišą Touch ID Flex Kabelis

    Prekės Informacija 1. Ji yra naudojama pakeisti savo skaldytų, ne darbo jėgos apimtis flex kabelį nauju. 2. Visos pakuotės siųsti saugaus paketo pristatymas, patvirtins, kad jūs galite gauti puikus paketą ir jį gauti per trumpą laiką. 3.Mes pažadą mes parduodame aukščiausios kokybės produktas ir visi produktai, mes bandymo prieš vežimą. 4.Daug akcijų, mes išsiųsti paketą, per 24 darbo valandas . 5.Kitus klausimus apie gaminį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekite su mumis .pakuotėje 1 Vnt. * Už Xiaomi Mi A2 Lite /Redmi 6 Pro pirštų Atspaudų

    Didmeninė ir Drop Laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes galime pasiūlyti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri paprastai užtrunka ne ilgiau kaip vieną savaitę atvykti.Drop laivyba: 1.Mes galime padaryti CSV Drop Laivyba. 2.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus. 3.Užsakymai bus išsiųsti per 48 Valandas. 4.Nėra sąskaitos faktūros ar bet imformation įtraukti.Jei norite padaryti Drop Laivyba, prašome susisiekti su mumis,kad galėtume pasiūlyti jums geriausią kainos ir geriausias aptarnavimas, ačiū!Kaip gali sekti savo paketą?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį.Kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaita, ir jūs turite pakankamai laiko gauti savo paketą.

    Žymos: namų, xiaomi smwrt įtaisą, pirštų atspaudų skaitytuvas, mi a2 lite plokštė, mu a2 lite ekranas, atveju, a2 xiaomi, atveju mi6, caseme redmi 3, walkingpad, skydelis mi a2 lite.

  • Atsiliepimai (4)

    • Ashielectronic

      funciona perfectamente.

    • Gsenarak

      ok

    • Carolyncrosier

      like original, fits 100%.thank you.

    • Timoxamail Ru

      The button works perfectly like the original one. Changed without problems. Thanks seller

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai