MYBLUE 12Inch Kute Spalvinga Japonų Geiša Kimono Doll, Dekoratyvinės Statulėlės, Namų Dekoro Amatai

MYBLUE 12Inch Kute Spalvinga Japonų Geiša Kimono Doll, Dekoratyvinės Statulėlės, Namų Dekoro Amatai

€18.45 €15.13
Yra sandėlyje
w16138

Temos: žmonės
Yra Protingas Prietaisas: No
Medžiaga: tvirtasis
Stilius: Nauja Klasikinė/Post-modernus
Prekės Pavadinimas: MYBLUE

  • Japonų Kultūrą-Geiša:

    Geiša yra profesionalus moterų, kurie linksmina klientams įvairių scenos menų.Jie ėjo per platus mokymo tapti geiša ir nuolat tobulinti savo įgūdžius atsižvelgiant daug pamokų.Geiša yra apmokyti nemažai įgūdžių, įskaitant tradicinius Japonų šokius, dainuoja, groja instrumentais, pavyzdžiui, shamisen (trys styginis instrumentas), ir daugiau.Elegantiškas spektakliai geiša nuolat pritraukia daug žmonių iš viso pasaulio.

    Pasirinkti MYBLUE:

    Mes esame kūrėjai , esame gražus...^-^

    Nepraleiskite šios geiša lėlės

    Gamintojas : MYBLUE Dydis : 28~30cm , mažų skirtingų Medžiagų : Plastiko, Putų, Šilko Drabužių, Medienos.Įpakavimas : Dovanų dėžutė

    Ypatybė :

    Rankų darbo lėlės,Labai gražus,aukštos kokybės.Tai yra derinys iš tradicinių drabužių,Plaukų Aksesuarai ir makiažas-menai.Tai labai kūrybingas dovanų .^-^

    Pastaba:

    1.Prašome leisti 1-10mm klaidų, dėl rankinis matavimas. 2.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

    Atsiliepimai:

    1.Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis.Mes mielai jums padaryti tą patį už jus. 2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

    Žymos: geiša kimono, blu lipdukas, geiša, lėlės kimono, bjd kimono, JAPONIJA, dėklas myblu, figūrėlės geiša, dekoro japonų, manga pav kimono.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai