Gyvūnų Animacinių Filmų Žiemą Šiltą Kepurę Šalikas Pirštinės Pobūdžio Pika Raichu Gyvūnų Animacinių Filmų Žiemą Šiltą Kepurę Šalikas Pirštinės Pobūdžio Pika Raichu Gyvūnų Animacinių Filmų Žiemą Šiltą Kepurę Šalikas Pirštinės Pobūdžio Pika Raichu Gyvūnų Animacinių Filmų Žiemą Šiltą Kepurę Šalikas Pirštinės Pobūdžio Pika Raichu Gyvūnų Animacinių Filmų Žiemą Šiltą Kepurę Šalikas Pirštinės Pobūdžio Pika Raichu

Gyvūnų Animacinių Filmų Žiemą Šiltą Kepurę Šalikas Pirštinės Pobūdžio Pika Raichu

€8.90
Yra sandėlyje
w142781

Departamentas Pavadinimas: Vaikai
Modelio Numeris: Pikachu Skrybėlę
Elemento Tipas: Bombonešis Skrybėlės
Modelio Tipas: Animacinių filmų
Lytis: Unisex
Medžiaga: Dirbtiniais Kailiais

  • nemokamai

    1. Prašome patikrinti, žemiau nuorodą priimtas mokėjimo būdus:

    http://help.www.automotoplius.lt/payment_method.html

    2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    1. Visi paketai bus siunčiami per 5 darbo dienas.Tai užtrunka apie 12-25 dienas JAV,CA,AS ir UK, 15-35 dienas į kitas šalis paprastu oro paštu.

    2. Bendradarbiavimo abipus sienos prekybos užtrunka ilgai, pristatymo laikas, aviopasts yra pigiausia po būdas.Jei nenorite laukti pernelyg ilgai, prašome pasirinkti didelio efektyvumo express", " žinoma, reikia mokėti daugiau, siuntimo išlaidų.

    3. mes nuolat mūsų kainos pigiau, kad mes ne bargin su jums visoms prekėms kainų ir laivybos mokestis už nedidelių užsakymų.Jei norite, kad vieta, didelis užsakymo, prašome susisiekti su manimi iš anksto taip, kad mes galime suteikti jums tam tikrą nuolaidą.

    4. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties, gali trunka iki 20~60 darbo dienų.Jei negavote prekės per 30 darbo dienų, prašome susisiekti su mumis, ir aš padėsiu jums sekimo delievery.

    5. Prašome palikite savo išsamus adresas, gavėjo telefono numerį ir pavadinimą, kad paštininkas gali susisiekti su jumis tiesiogiai.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei šis punktas liko savo pusėje ilgiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes negalime sutikti grąžinti ir pakeisti.Laivybos išlaidos yra beared tiek pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų pašto numerį.

    3. Mes grąžinsime gavęs prekę į savo pradinę būklę, pakuotės po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti sandorį www.automotoplius.lt sistema.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą grįžtamąją informaciją, kad galėtume imtis tinkamų veiksmų, kad jums pakeisti įspūdį apie mus.Jūs pirkti savo daiktų, jūs esate mano draugai!Turite laimingas pirkinių!

    Žymos: hat rusų, pokemon, kailio kepurę moterims, bombonešis skrybėlės sustorėti, kepurės moterims, kermit marškinėliai, earflap skrybėlę, kailio kepurę, žiemos moteris, chaleco femininos.

  • Atsiliepimai (2)

    • Mc Zoom Wf

      Excellent! My daughter loved it.

    • Lfrench802

      she could not be picked up, come in tracking you can see it as delivered .... no transmission

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai