"Samsung Galaxy Tab" 4 10.1 T530 T531 Atveju, atsparus smūgiams EVA Putų Rankena Stand case Cover For Samsung Galaxy Tab 3 10.1 colių P5200

€12.99 €11.96
Yra sandėlyje
w17642

Plotis: 0inch
Modelio Suderinamumas: "Samsung galaxy tab 3 p5200
Stilius: Mados
Suderinama Modelis: 2
Modelio Numeris: "Samsung galaxy tab" 4 10.1 t530
Tipas: Apsaugos Shell/Oda
Prekės Pavadinimas: huacase
Medžiaga: EVA
Pakuotė: Taip
Modelio Tipas: Kietas
Ilgis: 0inch
Funkcija: Anti-dulkių
Suderinamos Prekės: Samsung
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis: 10.1"

  • Produkto Aprašymas:

    Pagamintas iš aukštos kokybės Ne Toksinių tankus EVA putų medžiagos su patikima rėmo paviršiaus.Suteikia papildomą amortizatoriumi, dulkių, atsparus, slydimui atspari, anti-pirštų atspaudų, ir anti-scratch apsauga.Lankstus putos apima atgal, rėmas, ir tęsiasi per ekraną.Rankena rankena suteikia papildomą saugumą, ir taip pat gali būti sulankstyti atgal į stovą horizontalus matymo Visišką priėjimą prie visų uostų, mygtukai, ir kameros, be reikia pašalinti atveju.Aukštos kokybės degalų įpurškimo technologija, atsparus įbrėžimams, Draugiškas saugus atveju vaikams .Amortizatoriumi, dulkių, atsparus, slydimui atspari, anti-pirštų atspaudų,ir anti-scratch apsauga .Leiskite vaikams mėgautis įdomus žaisti, nesirūpindami apie tai, kaip ji sugadinti ar subraižyti lengvai.EVA šoko įrodymas rankena padengti.

    Savybės:

    Apsaugoti savo brangaus tablet su šiuo didelę vertę, stilingas ir praktiškas atveju.Prieigą prie visų mygtukų ir uostų lengvai Pagamintas iš aukštos kokybės Medžiagų.Jūs galite mėgautis savo filmą ir žaidimą su stander funkcija.Jis yra plaunamas ir lengvai pašalinti.

    Žymos: sm t531, sm t310, sm t530, lenovo tb x606f, dažų tabletę "samsung", gt p5210, dsd512, dangtelis skirtas samsung galaxy tab 4 7 colių, magnetas planuotojas, "samsung n8000 lizdas.

  • Atsiliepimai (3)

    • Olga 672

      Good product, although it is difficult to connect the cable to charge.

    • Bar Xnik93

      I never get the product, nor have they reimbursed my money! I spoke to the seller and he hasn't responded to me when the refund was made.

    • Rojraojai

      perfect fit very good product

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai