Vibranting Ilgalaikį Gaidys Žiedas Vyrams Ilgiau, Erekcija, Pennis Žiedas Stimuliatorius už Porą Nedelsiant Įrankiai sekso žaislai vyras Vibranting Ilgalaikį Gaidys Žiedas Vyrams Ilgiau, Erekcija, Pennis Žiedas Stimuliatorius už Porą Nedelsiant Įrankiai sekso žaislai vyras Vibranting Ilgalaikį Gaidys Žiedas Vyrams Ilgiau, Erekcija, Pennis Žiedas Stimuliatorius už Porą Nedelsiant Įrankiai sekso žaislai vyras Vibranting Ilgalaikį Gaidys Žiedas Vyrams Ilgiau, Erekcija, Pennis Žiedas Stimuliatorius už Porą Nedelsiant Įrankiai sekso žaislai vyras Vibranting Ilgalaikį Gaidys Žiedas Vyrams Ilgiau, Erekcija, Pennis Žiedas Stimuliatorius už Porą Nedelsiant Įrankiai sekso žaislai vyras Vibranting Ilgalaikį Gaidys Žiedas Vyrams Ilgiau, Erekcija, Pennis Žiedas Stimuliatorius už Porą Nedelsiant Įrankiai sekso žaislai vyras

Vibranting Ilgalaikį Gaidys Žiedas Vyrams Ilgiau, Erekcija, Pennis Žiedas Stimuliatorius už Porą Nedelsiant Įrankiai sekso žaislai vyras

€24.35 €11.93
Yra sandėlyje
w16239

Nepadori Nuotrauka: No
sekso žaislai vyras: Sekso Parduotuvė
Medžiaga: Silikono
suaugusiųjų žaislai: Žaislai Suaugusiems
Elemento Tipas: varpos žiedas vibratoriai
Modelio Numeris: vibracija varpos žiedas
Seksualinio Pobūdžio: No
Prekės Pavadinimas: LOAEY

  • ❤Pagamintas FDA Sertifikuotos Medicininės kokybės Silikono – Saugus, netoksiškas, bekvapis ir anti-alerginių.Ergonomiškas dizainas, minkšti, lankstūs, šilkiniai ir patogus odos touch jausmus.Yra super minkšta ir ruožas pakankamai ilgas, kad tilptų bet kokio dydžio.Minkštas įstaiga-saugaus silikono, yra rumbuoti ir moksliškai įrodyta, kad išlaikyti erekciją sunkiau ir padidinti seksualinę ištvermę.Silikono taip pat apdraudžia lengva valyti ir sterilizacija. ❤Patenkinti Kiekvieną Poreikį – Vibracija Gaidys žiedas skirtas pora su nuotaikinga intymaus gyvenimo būdą.Ne tik padeda prailginti vyro ištvermę, bet taip pat padeda stimuliuoti moters klitorį su vibracija, minkštas briaunoti padas pagamintas iš įstaiga-saugaus silikono, kurie padidina stimuliacijos.Tankus briaunoti dizainas su 9 įvairių vibracijos režimai, suteikia tvirtą stimuliuoja klitorį ir vaginą, padėti poroms pasiekti orgazmą kartu. ❤Super Galingas, tačiau Tylus Variklis – 9 skirtingų galingas vibravimo režimai ir 32ft belaidžio nuotolinio valdymo vertus-nemokamai stimuliacija žaidimas, kad vibracija gaidys žiedas ir paspauskite spenelių/klitorio/tarpvietės/g-spot lengviau.Paspaudę nuotolinio valdymo ir tegul jūsų partneris mėgautis 9 skirtingų rūšių įdomus, pagal jūsų kūno, arba pasirinkti mėgstamą režimas mėgautis ši galinga, bet tyli vibracija, atidarykite laimingas kelionės porų/pradedantiesiems/solo žaisti. ❤ Greitai ir Lengvai Priskaičiuojami su USB Laidu – Greita įkrovimo dėl vartotojo patogumo taip pat apsaugoti aplinką nuo švaistomi baterijas, kurios teikia su 1 valandą malonumo iš 1 val. įkrovimo.Visą massager yra atsparus vandeniui, kuris leidžia lengva valyti, o taip pat reiškia, kad jūs galite imtis dalykų į vonia arba baseinas.Prašome būti tikri, kad tai tyliai, kad apdrausti patogiau intymumo tiek sau ir partneriui. ❤Atsargus Pakavimo ir Po Pardavimo, Garantija – Viskas sukurta jūsų maksimalų komfortą.Puikiai tinka bet kokio dydžio vyrai ir pradedančiųjų iki pažengusių.Diskretiška pakuotė užtikrina jūsų privatumą.Mes teikiame 60 dienų jokio vargo pinigų grąžinimo ir 1 metų garantija, jei nesate visiškai patenkinti jūsų užsakymą, tiesiog susisiekite su mumis ir mes suteiksime patenkintas sprendimas jums.

    Aukščiausios Medicininio Silikono

    Pagaminta iš saugaus, netoksiškas, bekvapis ir anti-alerginės medžiagos.Realus ir ergonomiškas dizainas, minkšti, lankstūs, šilkiniai ir patogus odos touch jausmus.

    Prašome išvalyti jį prieš ir po jį naudoti.

    100% Atsparus Vandeniui Dizainas

    Visą massager yra atsparus vandeniui, galite būti tikri, kad nuplaukite jį su waterflow, ir net juo mėgaujasi, kai vartojate dušu arba baseinas.

    Nemerkite į vandenį ilgą laiką.

    Bendras USB Įkrovimas

    USB įkrovimo dizainas, ilgai naudojant laiką.Niekada power off, nereikia keisti baterijų.Mėgaukitės savo asmeninį malonumą, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

    Nenaudokite vibratorius įkrovimo metu.

    9-Speed Vibracijos Režimai

    Ne tik vyras, tai varpos žiedas gali būti naudojamas taip pat, kaip ir klitoris massager, kad tiek jums jaustis patogiai.Įvairaus intensyvumo galios įvairiais žmonėmis, rasti geriausia vietoje ir mėgautis stimuliacija.

    Gamintojas: loverbeby

    Matmenys: 3.5*1.6/2.4*1.4.

    Nuotolinio Valdymo Diapazonas: 32 ft

    Medžiaga: Medicininis Silikonas + ABS

    Max triukšmas: ≤40db

    Įkrovimo laikas: 2H

    Naudojimo laikas: 1,5 Val Vertus-Nemokamai Žaidimas Stimuliacija

    Nuotolinio valdymo pulto dizainas, paprastas valdymas spartos lygį, kai naudojate jį, geriau ir patogiau nei įprasti vibratoriai.

    Kaip jį naudoti?

    Prašome įkrauti produkto, iš pradžių, kai gauna vibratorius.Prašome paspauskite maitinimo mygtuką vibratorius 3 sekundes, įjungti ar išjungti vibratoriaus.Prašome paspauskite maitinimo mygtuką nuotolinio valdymo 3 sekundes, norėdami įjungti arba išjungti nuotolinio valdymo pultu.Trumpai paspaudus įjungimo mygtuką arba trumpai paspaudus nuotolinio valdymo pulto mygtuką, norėdami pakeisti vibracijų dažnį.

    Tyliai Apdairaus Įdomus

    Su mūsų silent darbo dizaino, massager gali dirbti labai ramioje būklės, nebus sutrikdyti kam nors kitam, mėgautis savo malonumui tyloje.

    Komplektą Sudaro:

    1 x Varpos Žiedas Vibratorius

    1 x Nuotolinio valdymo pultelis

    1 x USB Įkrovimo Kabelis

    1 x Greitos Pradžios Vadovas

    Diskretiška pakuotė, apsaugoti savo privatumą.Ir pažadame, 60 dienas (Visiškai Grąžinti pinigus ar Pakeisti) ne žmogaus žalos elementus.

    Žymos: atveju garbę, mano sekso žaislai, vyrams sekso žaislas, gėjų seksas, 925 prekės, bdsm žaislas, vibro vibruojantis žiedas, peni žiedas, mėsos žiedas, vibtating varpos žiedas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai