Ipega PG-9099 už PUBG Mobilusis Žaidimas Gamepad Kreiptuką Greitai Reaguoti Greitis Jokio Uždelsimo, Ilgas Laukimo Belaidžio Ipega PG-9099 už PUBG Mobilusis Žaidimas Gamepad Kreiptuką Greitai Reaguoti Greitis Jokio Uždelsimo, Ilgas Laukimo Belaidžio Ipega PG-9099 už PUBG Mobilusis Žaidimas Gamepad Kreiptuką Greitai Reaguoti Greitis Jokio Uždelsimo, Ilgas Laukimo Belaidžio Ipega PG-9099 už PUBG Mobilusis Žaidimas Gamepad Kreiptuką Greitai Reaguoti Greitis Jokio Uždelsimo, Ilgas Laukimo Belaidžio Ipega PG-9099 už PUBG Mobilusis Žaidimas Gamepad Kreiptuką Greitai Reaguoti Greitis Jokio Uždelsimo, Ilgas Laukimo Belaidžio Ipega PG-9099 už PUBG Mobilusis Žaidimas Gamepad Kreiptuką Greitai Reaguoti Greitis Jokio Uždelsimo, Ilgas Laukimo Belaidžio

Ipega PG-9099 už PUBG Mobilusis Žaidimas Gamepad Kreiptuką Greitai Reaguoti Greitis Jokio Uždelsimo, Ilgas Laukimo Belaidžio "Bluetooth" Žaidimų Valdiklis

€30.15 €21.10
Yra sandėlyje
w100940

Sąsajos Tipas: "Bluetooth"
Tipas: Gamepads
Pakuotė: Taip
Prekės Pavadinimas: Erilles
Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA

  • Ypatybė:

    1. Belaidžio ryšio valdiklis: "Bluetooth" 4.0, parama, dauguma "Bluetooth" įrenginiai, lengviau dėžė 2. Teleskopinis laikiklis: built-in telefono laikiklis, pagalba mobilaus telefono per 6.2 colių, leidžia jums žaisti su mobiliuoju telefonu 3. Patvarus naudojimas: built-in 400mAh Li-ion akumuliatorius, jis gali veikti iki 10 valandų nepertraukiamo žaisti 4.Ergonomiškas dizainas: visi mygtukai ir valdikliai, kad rankoje labai patogiai ilgą gameplay 5.Platus suderinamumas: palaikyti ryšį su Android, PC ir kitų prietaisų, atneš jums daugiau galimybių rinktis, žaisti

    Specifikacija:

    Spalva: Juoda "Bluetooth": 4.0 Darbinė įtampa: DC3.7V Darbinė srovė: 30mA Trukmė: daugiau nei 10H Ramybės srovė:

    Pakuotės Turinys:

    1 x Gamepad, 1 x USB Kabelis, 1 x Vartotojo Vadovas anglų ir Kinų kalbomis

    Apie Siuntos

    Q: Kada pardavėjas laivo mano užsakymą?

    A: Paprastai dauguma bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.automotoplius.lt.Jei yra keletas karštų produktų pardavimo laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu aptarti apdorojimo laikas pratęsti ar pakeisti į kitų elementų ar kitų sprendimų.

    Q: Kaip ilgai aš galiu gauti mano užsakymą?

    A: Jei jūsų užsakymas >$5 , Paprastai we will ship užsakymą www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas ar ePacket ar registed paštu , kuris gali būti stebimas, Tai užtruks apie 10-30 darbo dienas pasiekti daugelyje šalių.Kitoje šalyje reikia skirtingu laiku.Laivybos laikas, kai kuriose šalyse gali būti 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.Prašome būkite kantrūs ir palaukite už užsakymą.Jeigu jūsų užsakymą

    Q: Ar pirkėjams reikia sumokėti muito mokestį?

    A: Pirkėjai yra atsakingas už (atveju) visi mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis.Tačiau, jei jūs turite bet kokius reikalavimus, pls susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

    Q: Ar pirkėjams reikia sumokėti muito mokestį?

    Prašome atidaryti parcel post pareigūno buvimas, Jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas).Klauskite post office pateikti oficialų dokumentą, ypač teiginys prašymą popieriaus.

    Dėmesys Rusijos Vartotojams:

    (1).Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai pateikti užsakymo. (2).Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Buto Numeris, Gatvės, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami! (3).Mes nesame atsakingi už savo klaidą.

    Dėmesys Rusijos Vartotojams:

    Prašome įrašyti CPF jūsų užsakymo gavėjas dėmesį, kad, kai jūs pateikiate užsakymą, išsiųsti iš Brazilijos, nes laivybos kompanijos poreikius CPF organizuoti vežimą.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

    Žymos: gamepad ipega, žaidimas xbox padas, ajustable "bluetooth" valdiklį, ipega 9087 dėžutę, telefonas pubg mobile, call of duty kontrolės, tvarkyti ipega 9076, kontrolės ipega, vyrų pg, metalo mobiliojo gamepad.

  • Atsiliepimai (3)

    • Reservoirkaribous

      The package arrived in perfect condition. It feels quality and is very comfortable. Cworks on cable (pressing R before connecting the cable) on Nintendo-Switch, Windows and Android. With bluetooth (turning on HOME + X control) it works on windows and Android. Totally recommended.

    • Aijan 82 Osh

      Excellent command, arrived in chile in 3 weeks

    • Artweb57

      The product is excellent but, exceeded the time of delivery.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai