Flydigi Q1 Klaviatūrą Ir Pelę Konverteris PUBG Automatinis Slėgio Pistoletas Flydigi Q1 Klaviatūrą Ir Pelę Konverteris PUBG Automatinis Slėgio Pistoletas Flydigi Q1 Klaviatūrą Ir Pelę Konverteris PUBG Automatinis Slėgio Pistoletas Flydigi Q1 Klaviatūrą Ir Pelę Konverteris PUBG Automatinis Slėgio Pistoletas Flydigi Q1 Klaviatūrą Ir Pelę Konverteris PUBG Automatinis Slėgio Pistoletas Flydigi Q1 Klaviatūrą Ir Pelę Konverteris PUBG Automatinis Slėgio Pistoletas

Flydigi Q1 Klaviatūrą Ir Pelę Konverteris PUBG Automatinis Slėgio Pistoletas "Android", " iOS "greitųjų Mapping" Bluetooth 4.0 " Ryšys

€37.64
Yra sandėlyje
w120542

Prekės Pavadinimas: FLYDIGI
Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
Tipas: Gamepads
Pakuotė: Taip
Kilmės: KN(Kilmės)
Sąsajos Tipas: USB
Sertifikavimo: NĖRA

  • Pastaba: Laidinis Ekrano Konverteris yra ne flydigi produktas

    Flydigi Q1+ Laidinio Ekrano Skaičiuoklė

    Jūs galite mėgautis žaisti žaidimus dideliame ekrane.

    Pirmą kartą pamatyti priešą, bet jutiklinis ekranas yra labai sunku siekti tikslo, bet buvo nužudyti priešą.Reakcijos žaisti žaidimus ant jutiklinio ekrano yra per lėtas, ir žaidimo patirties vis blogiau ir blogiau.

    Naudokite Laidines Ekrano Konverteris mobiliojo telefono ekrane padidinti 100x ir projektų jį į TV žaisti mobilus žaidimai, todėl jūs neturite jaudintis dėl ne matydamas priešą, bet daugiau.Atkurti eksploatavimo patirtis žaidimai ant PC.

    Flydigi Q1 + Laidinio Ekrano Konverteris taip pat gali atsipalaiduoti jūsų kaklo ir stuburo be lenkiasi savo galva, žaisti žaidimus.

    Žaisti žaidimus su klaviatūra ir pele, lengviau dirbti ir žaisti žaidimus daugiau sklandžiai.

    Flydigi žaidimas salė App

    Parama europos sąjungos oficialusis teisėtų žaidimai.Jums nereikia atsisiųsti žaidimus dar kartą.Importo kartografavimo konfigūracija per flydigi žaidimas salėje, ir laikykite apsaugos pranešti.

    Ilgas paspaudimas galima pasiekti nuolat spustelėkite, bet taip pat gali nustatyti papildomas slėgio pistoletas.

    M16Perry mini14 virsta visiškai automatinis, išvedė bauginantis ugnies.

    Populiarus žaidimai, tai oficialiai rekomenduojama, kad numatytasis raktai yra automatiškai pritaikytas.

    Nereikia jokių sudėtingų nustatymų, populiarus žaidimus galima žaisti iš karto.

    Custom settings mygtukai taip pat yra palaikomi.

    Jungimo schema.

    Dėl sistemos apribojimus, "Android", gali tik perduoti vaizdus ir garsą iš telefono, arba prisijungti prie garso ausines."IOS" mobiliųjų telefonų balso perduodamas sinchroniškai į didįjį ekraną.

    Parama kelis mobiliuosius telefonus.

    "Android", "iPhone " palaiko"

    Žymos: "android" bluetooth " gamepad, sumaišykite 3 pubg, už pubg klaviatūra ir pelė, telefonas pubg mobile, flydigi gamepad, FLYDIGI, kontrolės pubg, blutooth gamepad "android", m1 smart žiūrėti, Kontrolės.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai