1,6 M Pripučiami Streso Bokso Mokymo maišelį Bokštas Bokso Maišas Stovi Masažuoklis Muay Mokymo Slėgio ribojimo Atšokti Atgal Sandbag 1,6 M Pripučiami Streso Bokso Mokymo maišelį Bokštas Bokso Maišas Stovi Masažuoklis Muay Mokymo Slėgio ribojimo Atšokti Atgal Sandbag 1,6 M Pripučiami Streso Bokso Mokymo maišelį Bokštas Bokso Maišas Stovi Masažuoklis Muay Mokymo Slėgio ribojimo Atšokti Atgal Sandbag 1,6 M Pripučiami Streso Bokso Mokymo maišelį Bokštas Bokso Maišas Stovi Masažuoklis Muay Mokymo Slėgio ribojimo Atšokti Atgal Sandbag 1,6 M Pripučiami Streso Bokso Mokymo maišelį Bokštas Bokso Maišas Stovi Masažuoklis Muay Mokymo Slėgio ribojimo Atšokti Atgal Sandbag 1,6 M Pripučiami Streso Bokso Mokymo maišelį Bokštas Bokso Maišas Stovi Masažuoklis Muay Mokymo Slėgio ribojimo Atšokti Atgal Sandbag

1,6 M Pripučiami Streso Bokso Mokymo maišelį Bokštas Bokso Maišas Stovi Masažuoklis Muay Mokymo Slėgio ribojimo Atšokti Atgal Sandbag

€21.74 €13.48
Yra sandėlyje
w9440

Punch Bokštas Greitis Krepšys: Pripučiamas Bokso Maišas
Skiltyje Perforavimo Maišą: Sustorėjimas Boksas
vertikalus pripučiamas bokso maišas: Pagrindinė Mokymo Priemonė
Bokštas Krepšys: Skylių Bokštas Krepšys
Bokso Muay Thai: Bokso, Bokso Maišas
Suaugusiųjų Masažuoklis Sandbag: Tikslinė Krepšys
Stilius: Masažuoklis Bokso Boucebag
spalva: Skaitmeninis juoda bazė 1.6 metrų
Atšokti Atgal Sandbag: slėgio ribojimo
MMA Tikslinės Krepšys: Pripučiamas Bokso Perforavimo Maišą
Pripučiami Masažuoklis: Išskleidimo Skylių Sandbag
Nuolatinis Sandbag: Fitneso įranga
Medžiaga: PVC
Vaikai Masažuoklis Sandbag: Sandbag
Streso Skylių Bokštas Krepšys: Nuolatinis Vandens Bazės
Streso Punch Bokštas Greitis Krepšys: perforavimo maišas
Pripučiamas Bokso Stulpelio: 160cm
Kilmės: KN(Kilmės)
Amžius: >8 Metų
Tipas: Pripučiamas Bokso Maišas

  • Mes paramos lašas laivybos 1 .Mūsų produktai buvo pakankamai atsargų, mes paramos lašas laivybos ir didmeninė prekyba ,jūs galite įsigyti su pasitikėjimu 2. Mes ne būti bet kokia kaina, o reklaminė informacija ir sąskaitų produktas 3. Produkto užjūrio sandėlyje, Pristatymo laikas: Laivu Iš Prancūzijos į Vokietiją ir UK ,tai reikia apie 4-10 dienų Laivas AU ES FR MUS , tai reikia apie 6-15 dienų, Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, I pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. 1,6 M Pripučiami Streso Bokso Mokymo maišelį Bokštas Bokso Maišas Stovi Masažuoklis Muay Mokymo Slėgio ribojimo Atšokti Atgal Sandbag

    Specifikacija:

    1. Medžiaga: PVC

    2. Spalva: Digital black bazės 1.6 metrų

    3. Pripučiamas bokso skiltyje 160CM

    4.Kaip naudoti: Atidaryti dugną ir užpildyti jį su vandeniu ar smėliu padidinti svorio ir padaryti jį stovėti ant žemės nuolat.

    Pakavimo sąrašas:

    1X bokso mokymo maišelį (be užpildo)

    Aprašymas:

    1.Produktas yra pagamintas iš kokybiškų PVC medžiagos, lengvas ir patvarus, apačioje yra sutirštės dizaino ,tinkamas tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.

    2.Jis turi dvi kameros, apačioje yra vandens ar smėlio, kad padidinti svorį išlaikyti, ji stovi stabiliai ant žemės, viršutinė skirta oro, siekiant padėti jums mokyti savo įgūdžius.

    3 .Lengva pripūsti ir deflate, gali būti sulankstyti į mažo dydžio, sandėliavimui.

    4.Geras mažinant spaudimą, kūno statybos ir kt.

    5.Produkto kvapas, kad yra normalu, galite įdėti ją į vietą, kur oras cirkuliuoja o.

    6.Apačioje gali būti užpildytas smėliu arba vandeniu (daugiau nei 7 kg)ir stabilumo.

    Kaip naudoti: Atidaryti dugną ir užpildyti jį su vandeniu ar smėliu padidinti svorio ir padaryti jį stovėti ant žemės nuolat.

    Žymos: kovos boxe, anti stresas, krepšys punch, korėjos foto krepšys, bokso maišas reflex baras, saco pancada, fidget žaislas, crossfit sandbag, uppercut perforavimo maišą, puodelis iš nerūdijančio plieno.

  • Atsiliepimai (11)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai