Tuščias Boksas SandBag Kabinti Lcd Sandbag Bokso Mokymo Kovoti Karatė Smūgis Skylių su Grandinės Kablys tuščias-Sunkusis bokso maišas Tuščias Boksas SandBag Kabinti Lcd Sandbag Bokso Mokymo Kovoti Karatė Smūgis Skylių su Grandinės Kablys tuščias-Sunkusis bokso maišas Tuščias Boksas SandBag Kabinti Lcd Sandbag Bokso Mokymo Kovoti Karatė Smūgis Skylių su Grandinės Kablys tuščias-Sunkusis bokso maišas Tuščias Boksas SandBag Kabinti Lcd Sandbag Bokso Mokymo Kovoti Karatė Smūgis Skylių su Grandinės Kablys tuščias-Sunkusis bokso maišas Tuščias Boksas SandBag Kabinti Lcd Sandbag Bokso Mokymo Kovoti Karatė Smūgis Skylių su Grandinės Kablys tuščias-Sunkusis bokso maišas Tuščias Boksas SandBag Kabinti Lcd Sandbag Bokso Mokymo Kovoti Karatė Smūgis Skylių su Grandinės Kablys tuščias-Sunkusis bokso maišas

Tuščias Boksas SandBag Kabinti Lcd Sandbag Bokso Mokymo Kovoti Karatė Smūgis Skylių su Grandinės Kablys tuščias-Sunkusis bokso maišas

€14.79
Yra sandėlyje
w137139

Amžius: >8 Metų
Modelio Numeris: SH0011
Prekės Pavadinimas: SONGYI
Tipas: Sandbag Kategorija

  • Tuščias Bokso Maišas Smėlio Kabinti Lcd Sandbag Bokso Mokymo Kovoti Karatė Smūgis Skylių su Grandinės Kablys Bokso Pirštinės 60cm-120cm

    Savybės:

    1. Į sandbag yra tuščias, galite įdėti dalykų, pavyzdžiui, rpg, pamačiau dulkių, smėlio, pupelės ji.Po paminkštinti, kad sandbag gali absorbuoti smūgį, siekiant sumažinti poveikį ir apsaugoti savo kaulus.

    2. Geros kokybės drobės audinys medžiaga yra dėvėti, atsparus ir patvarus dėl naudojimo metų, su PU pleistras dėl artimųjų, kurie yra aptakus pakankamai apsaugoti jūsų rankas nuo susidėvėjimo.

    3. Susiuvimo yra kietas ir subtilus, jums nereikės nerimauti, ji būtų padalinta į dalis arba įplyšimas.Metalo sagtis gali tvirtai prijunkite sandbag ir metalo grandinės.

    4. Užtrauktukas antspaudas, patogus ir saugus.Metalo grandinės yra tvirtas ir sunkiųjų, galite pakabinti jį prie sienos arba kitas kietas elementą.

    5. Puikiai tinka vystyti rankų ir kojų technika ir statyba gražus kūnas.

    Specifikacija:

    1. Medžiaga: Drobė

    2. Funkcijos(Aukštis): 0.6 m, 0.8 m, 1 m, 1.2 m

    3. Skersmuo: Maždaug. 0.6 m-34cm; 0,8 m-38cm, 1m-46cm, 1.2 m-52cm

    4 .Spalva: Raudona

    Pakuotė:

    4pcs nustatyti:

    1 x Tuščias Sandbag

    1 x Metalo Grandinės

    1 x Kablys

    1 x Karabinai

    8pcs nustatyti:

    1 x Tuščias Sandbag

    1 x Metalo Grandinės

    1 x Kablys

    1 x Karabinai

    1 x Pora Bokso Tvarstis

    1 x Porą Rankų Apsaugas

    1 x Pora Riešo Guard

    1 x Pora Bokso Pirštinės

    Žymos: sandbag mokymo krepšys, kriaušių žaislas, kovos boxe, sunku bokso maišas, krepšys punch, sandbag tuščias, ilgą sunkų krepšį, sunkiųjų sandbag, šaliai kovoti su maišas, mašinos boksas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai