Akrilo Siuvimo Valdovas Mados Lengva Kratinys Valdovas Akrilo Siuvimo Valdovas Mados Lengva Kratinys Valdovas Akrilo Siuvimo Valdovas Mados Lengva Kratinys Valdovas Akrilo Siuvimo Valdovas Mados Lengva Kratinys Valdovas Akrilo Siuvimo Valdovas Mados Lengva Kratinys Valdovas Akrilo Siuvimo Valdovas Mados Lengva Kratinys Valdovas

Akrilo Siuvimo Valdovas Mados Lengva Kratinys Valdovas "PASIDARYK pats" Šablonas Quilting Siuvimo Tapyba

€4.49 €3.46
Yra sandėlyje
w78869

Medžiaga: Kita
Naudoti: Kita
Tipas: Kita

  • Savybės:

    1. Akrilo Medžiaga: Pagaminti iš akrilo, jis pasižymi gera tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Storis: 2mm.Padalinys: metrinių vienetas.Paketą sudaro: 1 x Siuvimo Valdovas.

    2. Unikalus Dizainas: dizaino, įvairių formų, naudojantiems mažo dydžio ir didelio dydžio ryšys yra patenkinti įvairių kratinys needsThe matavimai įspausti į paviršių, ir bus galima tiksliai pjauti bet kokiu kampu.Unikalią multi-tikslumo skalės konstrukcija leidžia siuvimo valdovas lengva naudoti.

    3. Nuostabus Priemonės: Visais kampais vertikaliai veidrodinį, kad tai lengva kairės ir dešinės rankomis žmonės naudoti valdovas veiksmingai.Labai įrankius, dizaineriai, pattern maker, siuvėja ir pritaikyti.

    4. Platus Panaudojimas: siuvimo liniuotė skirta siuvimo modeliai, mezgimo, siūlė pašalpą, kratinys, matavimo, piešimo, pjovimo ir kt.drabužių ar audinių.

    5. Tinka Kartų: siuvimo valdovas yra naudojami quilting, siuvimo, matavimo, tapybos ir amatų rūmai.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip pjovimo liniuotė su klasikinis žiedas pasukimo cutter.

    Savybės:

    Trapecijos / šablonas pagalvėle valdovas.

    Pagamintas su unikaliu kampu ir numeravimo sistemą.

    Tikslūs skaičiai, kad padėtų su savo projektus.

    Lengva suprasti nurodymus ant valdovas.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: plastikas

    Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

    Matmenys: apytiksl. 11.5x21 cm / 4.52x8.26 colių

    Proga: matavimo įrankis, piešimo formos, biuro reikmenys, siuvimo ir pan.

    Kiekis: 1 vnt

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x Kratinys Valdovas

    Pastabos:

    1. Kaip skirtingus matavimo metodus, 1-3cm paklaida įvyks apie prekes, prašome įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant.

    2. Dėl skirtingų monitorių ir lempos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva Punktas, tikrai ačiū už jūsų supratimą!

    3. Valdovas tik, ne kiti priedai (jei yra), yra įtraukiami.

    Žymos: dobilų quilting prekes, modelis valdovas, vaikas studijų lentelė, kratinys įrankis, quilting kratinys valdovai, kratinys taisyklės, lovatiesė antklodė, pritaikyti šabloną, melžimo quilting šabloną, antklodė šabloną.

  • Atsiliepimai (3)

    • Alexsosa

      ok

    • Looloo45

      Fast send thanks to seller! The parcel was tracked received the goods after 2 weeks the ruler really liked, I recommend good quality to the seller!

    • Karishkaloverusika

      I got the order. The product corresponds to the description. Delivery is three weeks. Thank you very much to the seller.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai