Valdybos Die cut Mašina 3mm/5mm gali būti naudojamas Popieriaus Pjaustytuvas Die-Cut Mašina Valdybos Die cut Mašina 3mm/5mm gali būti naudojamas Popieriaus Pjaustytuvas Die-Cut Mašina Valdybos Die cut Mašina 3mm/5mm gali būti naudojamas Popieriaus Pjaustytuvas Die-Cut Mašina

Valdybos Die cut Mašina 3mm/5mm gali būti naudojamas Popieriaus Pjaustytuvas Die-Cut Mašina

€3.75 €3.45
Yra sandėlyje
w94004

Tipas: Kita
Tipas Didmeninės: No
Rinkinys Tipas: No
Dydis: 19.5*15cm
spalva: Skaidrus
Medžiaga: Plastikiniai
Naudoti: Kita

  • Dydis:19.5*15cm

    Storis:3mm/5mm

    (jūs galite pasirinkti, kuriuos jums reikia norint)

    naudoti šią mašiną:

    Apie siuntos 1. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Jūsų adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 2. Mes garantuojame, kad laivas per 2 dienas po apmokėjimo patvirtinimo. 3. Jokių importo mokesčių ar mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 4. Prašome sutartį su mumis, jei jūs ne gauti savo paketą dėl laiko, mes jus sutartį su išreikšti tarnyba siekiant išspręsti šią problemą..jei negali išspręsti mes grąžinsime atgal savo pinigus, todėl prašome nesijaudinkite . 5. Priežastis, dėl skirtingų muitų taisyklės skiriasi, todėl kai kuriose šalyse reikia daugiau laiko, tikiuosi, jūs galite suprasti,

    Palikite savo atsiliepimą

    1. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas.Jei jums, kaip ir mūsų daiktų,teigiama feeback yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą.

    2. Jei produktas ar laivybos problemų, prašome susisiekti su mumis, mes bus pirmas kartas, jums spręsti

    GLITZ pjovimo miršta, linkiu jums laimingo gyvenimo!

    Žymos: didelis amatų mašina, rankinis popieriaus giljotina, odos antspaudas, derliaus popieriaus giljotina, elektros popieriaus giljotina, amatų mašina įspausti, popieriaus giljotina 3, mini amatų mašina, custom šilumos antspaudas, karšto antspaudas.

  • Atsiliepimai (3)

    • Skylimits

      parfait

    • Stegnovaleysan1973

      Not quite 3mm, will work in Cuttlebug whit shims

    • Bkniegge

      This 'Acrylic Die Cut Plate' is exactly as described and arrived in good condition. It fits in a Cricut Cuttlebug as a top cutting plate and will fit in my Gemini jr as a top cutting plate but I use a shim with it. I recommend this seller.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai