"Bluetooth" Ausines Per Ausį Belaidė laisvų Rankų įranga Stereo Bass Ausinės, Sulankstomas Reguliuojamas Žaidimų Ausinės Su Mic PC Telefono

€23.65 €16.08
Yra sandėlyje
w44852

Dažnių Diapazonas Diapazonas: 20 - 20000Hz
Kištuko Tipas: Linijos Tipas
Jungtys: NĖRA
Bendras Harmoninis Iškraipymas: 0%
Yra bevielis: Taip
Baterijos talpa: 400mAh
Type3: "Bluetooth" Ausines Per Ausį
Parama Atminties Kortelės: Taip
Funkcija: HiFi Ausinės
Atsparumas: 32ΩΩ
Atsparus vandeniui: No
Kodekai: Apt-X
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: No
type5: "bluetooth" ausinės belaidžio ryšio laisvų rankų įranga
"Bluetooth" Versija: V4.2
Garso Valdymas: Taip
Magnetas Tipas: Ferito
type6: "bluetooth" ausinės belaidžio ryšio laisvų rankų įranga stereo
type7: belaidės ausinės, "bluetooth" laisvų rankų įranga sulankstomas
Jautrumas: 115±3dBdB
Su Mikrofonu: Taip
Stilius: Per Ausis
Valdymo Mygtukas: Taip
Vocalism Principas: Dinamiškas
Komunikacijos: Belaidžio
Savybės: Nuimamas Laidas
Vairuotojas Skersmuo: 40mm
type1: belaidės ausinės, "bluetooth" laisvų rankų įranga
type4: parama TF kortele,FM Radijas,aux kabelis muzikos
Paramos PROGRAMĄ: No
Skaičius Vairuotojai: 2
Type2: "bluetooth" laisvų rankų įranga, sulankstomas stereo ausinių
Earcups Tipas: Pusiau atviras
Belaidžio Tipas: "Bluetooth"
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga: Atminties Putos
Kilmės: KN(Kilmės)
Paketų Sąrašas: Nuimamas Audio Kabelis
Įkrovimo Būdas: Kabelis
Sertifikavimo: CE
Modelio Numeris: SN-P18 "bluetooth" ausinių
Prekės Pavadinimas: NDJU

  • "Bluetooth" Belaidės Ausinės, "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Stereo Ausinių Sulankstomas Reguliuojamas Bass Ausinės Su Mic KOMPIUTERIO, Išmaniojo telefono Funkcija: 1.Mėgaukitės stereo muzikos belaidžiu būdu 2.Unikalus sulankstomas dizaino, kad ji nešiojamų 3.Nuotolinio rankas, dviejų krypčių pokalbių 4.HI-FI, CD garso kokybe 5.Nuotolinio valdymo pridėti dar mobilumas 6.Aukštos jautrus, multi-directional garsiakalbis virtual surround sound 7.Remti įrenginys: mobilusis telefonas su "Bluetooth" funkcija, "iphone", Nešiojamojo kompiuterio, "ipad" ir t.t 8.Veikimo Atstumas: ≧10mm be obstrukcija, pvz., pastato ar magnetinio lauko 9.Geriausias Pasirinkimas klausytis muzikos, žiūrėti filmą, kalbasi internete ir pan. 10.Su SD kortelės lizdas,nedidelis SD kortelėje yra pakankamai enjou muzikos bet kada, bet kur.

    "Bluetooth" Belaidės Ausinės, "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Stereo Ausinių Sulankstomas Reguliuojamas Bass Ausinės Su Mic PC Išmanųjį telefoną

    "Bluetooth" Belaidės Ausinės, "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Stereo Ausinių Sulankstomas Reguliuojamas Bass Ausinės Su Mic KOMPIUTERIO, Išmaniojo telefono Shippment Pristatymo laikas apie 7-60 darbo dienų.Tai gali užtrukti ilgiau laiko atvykti kai Nuotolinio šalių, ypač Brazilijoje,Pietų Amerikos,Afrikos šalių. (1) Q:Kai aš atlikti mokėjimą, kas kartą gali būti siunčiami?A:Išsiunčiami per 48 valandas ir pateikti takelio numeris. (2) klausimas:Kiek laiko aš gausiu siuntinį?Jei negavo,kaip aš galiu padaryti ?A:Atsižvelgiant į jūsų šalį, 7-60 dienų.Daugiau kaip 60 dienų, ne gavo, Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes patikrinti logistikos jums, jei tai yra priežastis, kodėl mes ar logistikos sukelti gavote ne tai,Mes grąžinsime pinigus jums. (3) Klausimas:Jei prekės yra kokybės problemų, kaip aš galiu padaryti ?Prašome susisiekti su mumis, mes išspręsti problemą.Jei pirkėjų nori žinoti išsami informacija apie siuntimo kainas, susisiekite su mumis ir mes pasiūlysime jums priimtiną transporto galimybes.Garantija Jei prekės rodomi kokybės žalą,mes teikiame 1 metų garantija.Jei pirkėjams reikia grąžinti prekę, prašome aptarti su mumis grąžinimo programą.Nesvarbu, pirkėjai turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.Mes priimame pirkėjų gerų patarimų, ir stengtis geriau pirkinių patirties.Mes nuolat suteikti pirkėjams lengvatinių išmokų kaina, dėmesingas sveikinimai, siurprizas.Atsiliepimai Kas atsiliepimų yra meilė. a) Kai esate patenkintas savo pirkiniu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.Be to, mes palikti teigiamą atsiliepimą apie jus. (b) Jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, Mes susisieksime su jumis per 24 valandas, dirba su jumis tol, kol jūs esate patenkintas Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl www.automotoplius.lt.Visi mūsų daiktai atkeliauja iš Kinijos su aukštos kokybės.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu iki siųsti laiškus į mane su savo klausimus, mes pasistengsime atsakyti jums per 48 valandas.ačiū.mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo ir tikiuosi, kad ilgainiui bendradarbiavimo su jumis.

    Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, husa oro ankštys, bem "bluetooth" ausinių, Cowin E8, "bluetooth" auksas, debesis hyperx, "bluetooth" headphon, earphon, ios ausinių, mobil telefono.

  • Atsiliepimai (4)

    • Aey Fino

      Good headphones, but they do not go around your ears. Instead they press on the earlobes. Your ears will be very hot after wearing them for some time.

    • Fyu8x2zc

      Very fast delivery. It's OK. Shop reliable

    • Rock Qreen

      Very good article, perfectly heard. In addition, the connection to the TV has been done without any problem.

    • Mark 135

      Great Earphone

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai