Vivo tws 2019 ausinės tiesa, belaidžiu Vivo tws 2019 ausinės tiesa, belaidžiu Vivo tws 2019 ausinės tiesa, belaidžiu Vivo tws 2019 ausinės tiesa, belaidžiu Vivo tws 2019 ausinės tiesa, belaidžiu Vivo tws 2019 ausinės tiesa, belaidžiu

Vivo tws 2019 ausinės tiesa, belaidžiu "bluetooth" laisvų rankų įranga Mėlyna balta general In-ear ausų smart touch originali Ilgas gyvenimas realus

€78.04 €49.17
Yra sandėlyje
w119905

Funkcija: Sportas
Jungtys: C Tipo
Įkrovimo Būdas: Įkrovimo atveju
Modelio Numeris: vivo tws
Atsparus vandeniui: Taip
Atsparumas: 24Ω
Varžos Diapazonas: iki 32 Ω
Stilius: Ausis
Prekės Pavadinimas: vivo
Komunikacijos: Tiesa, Belaidžiai
Yra bevielis: Taip
Kištuko Tipas: NĖRA
Belaidžio Tipas: "Bluetooth"
Su Mikrofonu: Taip
Paketų Sąrašas: Įkrovimo atveju
Jautrumas: 107dB
Linijos Ilgis: 0m
Vocalism Principas: Dinamiškas
Kilmės: KN(Kilmės)
Dažnių Diapazonas Diapazonas: 20 - 20000Hz
Garso Valdymas: Taip
Paramos PROGRAMĄ: No
Valdymo Mygtukas: Taip
"Bluetooth" Versija: Kita
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: No
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga: Silikono
Maksimali Galia: 5mW

  • Originalus 2020 ViVO TWS Neo ir 2019 Vivo TWS Ausinės 14.2 mm Ausinių ausinės IP54 Belaidžio "bluetooth" laisvų rankų įranga

    Pirmas 1:2019 VIVO TWS

    Prasmę tiesa, belaidžiu "Bluetooth" laisvų rankų įranga

    Tai reiškia, kad ji fizinis atskyrimas nuo jūsų telefono, bet jis vientisas partnerį savo telefoną.VIVO belaidė laisvų rankų įranga yra pavyzdinė chip, protingas AI, puiki garso kokybė, todėl, kad rankų įrangos ir judriojo telefono ryšio pradėjo "protas protą", tegul klausymo patirtį arčiau tikrosios laisvės.Sveiki atvykę į belaidžio ateities VIVO.

    Ypatingos patirties, iš galingas vidinis "core"

    Dėl stipraus Qualcomm rezultatus QCC5126, dual-core design atneša šuolis veiklos tobulinimo.Taip pat yra "low latency" funkciją, kuri leidžia jums klausytis muzikos, video ar žaidimus, greičiau.

    Dvigubo kanalo perdavimo technologiją, greitai, jungtis, energijos taupymo, stabilus

    Kiekviena ausis gali dirbti savarankiškai ir perduoti sinchroniškai, kuris gali efektyviai sumažinti garso vėlavimo, padidinti ryšio stabilumą ir pagerinti baterija.Nesijaudinkite dėl didelių judėjimų ar sudėtingumą lauke.

    Pompėja bass yra malonus prie ausies

    Į 14.2 mm, super didelis garso blokas yra paslėptas kompaktiškas ir kompaktišką laisvų rankų įrangą.Padedant profesionalaus lygio HD garso kokybės technologija, VIVO belaidė laisvų rankų įranga turi ypatingą mažų ir vidutinių dažnių veikimą su pompėja galia.

    Paliesti ar perbraukti, jis žino, ką jūs norite daryti

    Ar jūs kalbate ar klausotės muzikos, galite reguliuoti garsą su braukite pirštu.Tuo pačiu metu galima nustatyti įvairių touch gestai už savo mėgstamą operacija.

    "Labas,Jovi",atsakyti į kiekvieną prašymą

    Nustatant "Jovi balso" funkcija, kai, galite skambinti Jovi kiekvieną kartą, kai jūs įdėti į laisvų rankų įrangą.Built-in kaulų-atlikti vibracijos jutiklis jaučia silpną vibraciją, pareiškė kalba, tiksliai užfiksuoti balsą ir teisėjas kalbėtojo komandą.

    Efektyvus triukšmo slopinimas, aišku mažinimo

    Du mikrofonai su beamforming technologijos, kartu su CVC triukšmo mažinimo algoritmu, filtras triukšmingas išorės triukšmo, ir atkurti savo balso aiškiai.Dvi ausis forma stereo efektą padaryti pokalbį daugiau ryškus.

    Lengvas prisilietimas, mėgaukitės klausytis

    Tipiškų ausies landos modelį, buvo analizuojami ir apibendrinami iš ausies kanalą morfologija kelių dao žmonių.Po šešių turų vartotojų tyrimų, kuriuose dalyvauja tūkstančiai žmonių, duomenys buvo patikslinti keletą kartų ir dizaino pusė-in-ear tipo buvo pagaliau suprato, tik 4.4 g light montavimo vienos ausies.Du naujoviškus capacitive jutikliai yra paslėpta kiekvieno ausies tiksliau dėvėti aptikimo.

    Gausiai elektros kiekis, malonus ilgalaikis internete

    Didelės integracijos proceso ir daug individualų preciziniai komponentai, siekiant užtikrinti akumuliatoriaus talpa.Įkrovimo atveju ausinės, suprantu, bet kokiu oru, internete.Galite patikrinti bateriją į telefoną, atidarius dangtį.

    Kilęs iš meno sukilimas estetika

    Šilta ir drėgna medžiaga yra kartu su specialaus dažymo proceso, kuris refracts ir atspindi vienas kitą su vidinis veidrodis, sukurti nuostabų plūduriuojantis efektas "tarpžvaigždinės blue"."Haoyue baltas" baltas liemenį, tiksliai šlifavimo, kaip šviesus, kaip mėnuo, ranką pajusite fondled.

    Smart connect", "flash" atitikimo

    Atidarius dangtį, galima identifikuoti telefoną ir derinimas gali būti atliekamas su bakstelėkite.Po to, išimkite ausines iš apmokestinimo atveju ir naudoti jį kiekvieną kartą.

    Pirmieji 2: 2020 VIVO TWS Neo

    Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, kolega x, bem "bluetooth" ausinių, nubija zte, redmi xiaomi, fones sem fio, "bluetooth" headphon, earphon, realmr x2, mobil telefono.

  • Atsiliepimai (4)

    • Who Is Graffx

      The seller sent the order, 1.12.2020 put the shipment, referring to the damage to the parcel!! I did not answer questions! New parcel did not send! Although I should have! Waited three weeks lost time and coupon from 11.11. He took the money! I do not advise the seller!!!

    • Vippro10

      Great headphones. Connected by aptX.

    • Kjbulens

      Cool ears, I recommend to everyone. Also thanks to the seller poisoned quickly.

    • Teniglos007

      Unfortunately, the product did not reach. There were problems with the delivery service.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai