Įkrovimo Adapteris Bevielio Patvarus Nešiojamas Įkroviklis Stotis Stovėti Iškastinio Gen 5 Įkrovimo Adapteris Bevielio Patvarus Nešiojamas Įkroviklis Stotis Stovėti Iškastinio Gen 5 Įkrovimo Adapteris Bevielio Patvarus Nešiojamas Įkroviklis Stotis Stovėti Iškastinio Gen 5 Įkrovimo Adapteris Bevielio Patvarus Nešiojamas Įkroviklis Stotis Stovėti Iškastinio Gen 5 Įkrovimo Adapteris Bevielio Patvarus Nešiojamas Įkroviklis Stotis Stovėti Iškastinio Gen 5 Įkrovimo Adapteris Bevielio Patvarus Nešiojamas Įkroviklis Stotis Stovėti Iškastinio Gen 5

Įkrovimo Adapteris Bevielio Patvarus Nešiojamas Įkroviklis Stotis Stovėti Iškastinio Gen 5

€11.38 €8.19
Yra sandėlyje
w190734

Suderinamumas: Viskas Suderinama
type5: už Explorist HR
Type3: Iškastinio Gen 4 5
Type2: Belaidžio Nešiojamas Įkroviklis Stotis Stovi
Parama: Drop Laivyba / Didmeninės
type4: už Netinkantis Garų 2
type6: Rizikos HR
Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas: Rondaful
Tipas: Greito Įkrovimo Adapteris

  • Aprašymai:

    1. Belaidžio Kroviklio: įkrovimo adapteris trunka 3,5 valandos, skirtos smart žiūrėti būti visiškai įkrauta.Įkrovikliai, Iškastinio įmontuotos apsaugos grandinės, viršįtampių apsauga, nuo viršsrovių apsauga, perkaitimo apsauga, ir trumpojo jungimo apsauga.Ji taip pat turi įmontuotą atnaujinti magnetas, kuris jungia žiūrėti į gerą įkroviklį.

    2. Peržiūrėti ir Imti Išilgai: įkrovimo adapteris, skirtas Iškastinio yra skirta vertikaliai.Kai pradėti žiūrėti dėl iškastinio smart žiūrėti stendas, mes galime pažvelgti į laikrodžio ekrane daugiau intuityvus kryptimi.

    3. Platus Suderinamumas: įkrovimo stovas tinka tik Iškastinio Gen5 carlyle, Iškastinio Gen5 julianna, Iškastinio Sportas, Iškastinio Gen4 Explorist HR, Rizikos HR, už "Emporio Armani" (2018 m.), Michael Kors kilimo ir tūpimo Tako, už Sofie Širdies ritmas, Dyzelinio DĖL Fullguard 2.5 (Modelis: DZT9001), už Skagen falster 2 (2018 m.), už Kate spade šukutės 2 ir Netinkantis garų 2.

    4. Paprasta ir Nešiojamieji: 100 cm (3.3 pėdų) ilgio įkrovimo kabelis suteikia jums patogu naudoti ir lankstumą.Su šiuo, specialiai sukurta apmokestinimo bazę, jums nereikia nuimti dirželį, kai jo baterija įkraunama.

    5. Gera Apsauga: Nuolatinis stendas daro savo mobilųjį telefoną, yra ne scrathed iš darbalaukio ir nėra lengva nukristi.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: plastikas

    Spalva: juoda

    Išėjimo įtampa: 5V

    Išėjimo srovė: 500-700mA

    Sąsaja: USB sąsaja

    Kabelio ilgis: apie 1 metrą/39.37 į

    Tinkamas modelis: Iškastinio Gen 5 Iškastinio Gen 4 HR Sporto Explorist HR, Rizikos HR

    Pakavimo Sąrašas:

    Įkrovimo Adapteris * 1

    Žymos: iškastinio dirželis, iškastinio carlyle gen 5 įkroviklis, iškastinio 5 gen įkroviklio stovas, iškastinio gen 1 įkroviklio, iškastinio 4 gen įkroviklis, iškastinio smartwatch, dokas " samsung žiūrėti, iškastinio gen 5 horolge, iškastinio gen 5 garrett, iškastinio stendas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai