Pakabos Nerūdijančio Plieno 40 cm 20Pcs Pakabos Drabužiams Standartas Įpjovomis Pakaba Erdvės Taupymo Pakabos Nerūdijančio Plieno 40 cm 20Pcs Pakabos Drabužiams Standartas Įpjovomis Pakaba Erdvės Taupymo Pakabos Nerūdijančio Plieno 40 cm 20Pcs Pakabos Drabužiams Standartas Įpjovomis Pakaba Erdvės Taupymo Pakabos Nerūdijančio Plieno 40 cm 20Pcs Pakabos Drabužiams Standartas Įpjovomis Pakaba Erdvės Taupymo Pakabos Nerūdijančio Plieno 40 cm 20Pcs Pakabos Drabužiams Standartas Įpjovomis Pakaba Erdvės Taupymo Pakabos Nerūdijančio Plieno 40 cm 20Pcs Pakabos Drabužiams Standartas Įpjovomis Pakaba Erdvės Taupymo

Pakabos Nerūdijančio Plieno 40 cm 20Pcs Pakabos Drabužiams Standartas Įpjovomis Pakaba Erdvės Taupymo

€18.89 €15.49
Yra sandėlyje
w17483

Kilmės: KN(Kilmės)
Yra Sulankstomas, ar Ne: No
Diegimo Tipas: Kabinti
Yra Ištraukiamas, ar Ne: No
Medžiaga: bambuko

  • Dydis: 40 x 20cm; Skersmuo yra 3 mm; 20 pak.

    Heavy Duty: nerūdijančio plieno drabužių pakabos yra stipresnis nei plastiko tie, toli nuo rūdžių, patvaresni, ir nėra lengvai deformuojasi.Pakankamai stiprus, kad turėti savo sunkesnius drabužius ir išsaugoti formą savo drabužių.

    Erdvės Taupymo: Laikykite savo spinta tvarka ir sutaupyti daugiau vietos.

    Išvengti Kritimo: radianą kabliuko apsaugo nuo pakabos stumdomas nuo grindų.Ir specialios griovelių dizainas apsaugo drabužius nuo kritimo.

    Apsaugos Dizainas: pakabos, yra plastikiniai, padengti dizaino, tai bus ne subraižyti savo rankas ir drabužius.

    besiūliai suvirinimo technologija

    kurios leidžia rūbams įmonė ir ne taip lengva nutraukti.mes taip pat garantuoja, kad ji nemokamai iš aštrių briaunų, atplaišų ar kitų saugos pavojus po baudą, poliravimas.

    padengtas minkšto silikono medžiaga

    Kablys psichikos pakaba yra padengtas minkšto silikono medžiaga, siekiant išvengti drabužius braižymo ir apsaugokite savo drabužius, daugiau glaudžiai.

    ergonomiškas dizainas, koncepcija

    Psichikos pakaba turi ergonomiškas dizainas, koncepcija, su domu griovelių dizainas, jums nebereikia nerimauti, drabužiai krenta, ir groove taip pat gali būti naudojamas pakabinti diržas drabužius.

    Medžiaga: Nerūdijantis plienas

    Spalva: sidabrinė

    Turinys yra:

    20 X Nerūdijančio plieno kabykla

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: 30cm, karoliai sienos, sk40, krepšys bubm, metall magija, drabužių, kabyklos, bžūp organizatorius pakaba, didelis suknelė pakaba, medžiaga stovo, zeralo drabužių, kabyklos, sulankstyti kostiumas pakaba.

  • Atsiliepimai (3)

    • Sarahgates69

      A little too thin but solid despite everything

    • Alleli Anzures

      perfetto

    • Mashapaken

      heavy, strong hangers :). I recomended

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai