1Pc Moliūgų Ornamentu Praktinių Kūrybinių Dekoratyvinių Moliūgų Dekoro Stiklo Amatų Darbalaukio Ornamentas, Biuro, Viešbučio, Namų 1Pc Moliūgų Ornamentu Praktinių Kūrybinių Dekoratyvinių Moliūgų Dekoro Stiklo Amatų Darbalaukio Ornamentas, Biuro, Viešbučio, Namų 1Pc Moliūgų Ornamentu Praktinių Kūrybinių Dekoratyvinių Moliūgų Dekoro Stiklo Amatų Darbalaukio Ornamentas, Biuro, Viešbučio, Namų 1Pc Moliūgų Ornamentu Praktinių Kūrybinių Dekoratyvinių Moliūgų Dekoro Stiklo Amatų Darbalaukio Ornamentas, Biuro, Viešbučio, Namų 1Pc Moliūgų Ornamentu Praktinių Kūrybinių Dekoratyvinių Moliūgų Dekoro Stiklo Amatų Darbalaukio Ornamentas, Biuro, Viešbučio, Namų 1Pc Moliūgų Ornamentu Praktinių Kūrybinių Dekoratyvinių Moliūgų Dekoro Stiklo Amatų Darbalaukio Ornamentas, Biuro, Viešbučio, Namų

1Pc Moliūgų Ornamentu Praktinių Kūrybinių Dekoratyvinių Moliūgų Dekoro Stiklo Amatų Darbalaukio Ornamentas, Biuro, Viešbučio, Namų

€27.20 €14.15
Yra sandėlyje
w120390

Stilius: VIDURŽEMIO jūros
Temos: Talismanas
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Keramikos & Emalį
Yra Protingas Prietaisas: No

  • Aprašymas

    Šis punktas yra subtilus meno paroda ant jūsų stalo.Ir jos paviršiaus dizainą, kad jūsų stalas atrodo taip gražiai ir priduria, puikus lanscape jūsų namuose.Padaryti puiki dovana jūsų šeimos ir draugų ir yra tikimybė, kad jūs juos laimingas kiekvieną dieną.

    Savybės

    - Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje. - Medžiaga: Stiklas. - Dydis: 11.00x10.00x10.00cm/4.32x3.93x3.93inch. - Ji yra labai elegantiška, dar skanėstas ir bauda darbalaukio puošmena.Pagamintas iš stiklo ir rankomis dažyti su labai išsamiai. - Tikroviška formos moliūgų, kad sukurti gamtos atmosfera, gera būti įdėti į namą, pvz., miegamojo, svetainės kambarys, valgomojo, net bet kaip dekoracija. - Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios gali būti naudojamos patvarūs ir ilgai laiko. - Naudoti jį pakeisti seną stilių jūsų namuose.Tai gali padaryti vidaus erdvės daugiau gaivus ir patogiai. - Gamtos ir meno dizainas, puikiai, kaip dekoratyvinis gabalas ar skoningas dovana.Tie, kurie gauti dovanų bus meilė jį.

    Pakavimo sąrašas 1 x ornamentu

    Žymos: ryšiai papuošalai, lova variklis, puodelis moliūgų, arklių vėjas, didelis moliūgų papuošalai, moliūgų stiklo vaza, pasakų tvenkinys, "pelenė", pakabukas, offic lentelė, derliaus ranka pūstinis stiklas.

  • Atsiliepimai (2)

    • NelTattoos24

      Maravillosa!! Es grande y pesada.

    • Cantiquez

      Beautiful Pumpkin ornament arrived perfect, they packed it very well I recommend the seller 100% very fast shipping. Thanks friends.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai