Pagrindinis valdymo blokas smart home Xiaomi aqara hub wireless hub ZigBee vartai su nakties šviesos kontrolės išmanieji įrenginiai Pagrindinis valdymo blokas smart home Xiaomi aqara hub wireless hub ZigBee vartai su nakties šviesos kontrolės išmanieji įrenginiai Pagrindinis valdymo blokas smart home Xiaomi aqara hub wireless hub ZigBee vartai su nakties šviesos kontrolės išmanieji įrenginiai Pagrindinis valdymo blokas smart home Xiaomi aqara hub wireless hub ZigBee vartai su nakties šviesos kontrolės išmanieji įrenginiai Pagrindinis valdymo blokas smart home Xiaomi aqara hub wireless hub ZigBee vartai su nakties šviesos kontrolės išmanieji įrenginiai

Pagrindinis valdymo blokas smart home Xiaomi aqara hub wireless hub ZigBee vartai su nakties šviesos kontrolės išmanieji įrenginiai

€42.72
Yra sandėlyje
w160399

Sąveika su Mobiliojo ryšio naudojimas:
Kilmės: KN(Kilmės)
Įrašo parametrai:
Tikslas:
Prekės Pavadinimas: aqara
WIFI:
Spalva:
Garantija:
Protingo Namo:
Sertifikavimo: CE
Eksploatavimo temperatūros diapazonas:
Suderinamumas:
Medžiaga:
Matmenys:
Maitinimo Šaltinis:
Savybės:
Modelio Numeris: ZHWG11LM
Jungties Tipas:
"Apple" HomeKit (SIRI):
Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go

  • Pagrindinis valdymo blokas smart house " Xiaomi aqara hub Protingas porą

    Privatumas

    Balso kontrolė

    Valdymas per app

    Centras smart home

    Vartai yra "smegenų centras" protingų namų sistemos įranga.Ji renka savo signalus, siunčia komandas ir daro protingas ryšio porą tarp prietaisų.Greitai keistis duomenimis su tema įranga atliekamas per ZigBee protokolą, todėl sistema veiks stabiliai ir sklandžiai, net jei problemos su namų "Wi-Fi".

    * Iki 32 prietaisai gali būti sujungti su vienu centru.

    Parama priedai iš "Apple" HomeKit ir Mi Namuose

    Jūs galite kontroliuoti Vartai ir prijungtų prietaisų ir iš Mi Namų mobile app iš Xiaomi, ir su pagalba "Apple" home programa."IOS" vartotojai gali savarankiškai sinchronizuoti Vartai duomenų ir remiamos HomeKit iš "MiHome" į "namus".

    Su programos mobiliesiems, galite konfigūruoti automatiniai skriptai, todėl kai vergas įranga valdyti kitus įrenginius.Tegul namai tapo dar protingesni ir daugiau jaukus.

    * Jei norite nuotolinio valdymo priedai HomeKit arba tvarkyti automatizavimas naudojant Namuose, Jums reikės HomePod, "Apple TV" su tvOS 10.2 arba "iPad" su " iOS 11.0 ir aukščiau.

    Valdymas balsu: "Siri", Xiao Ai ar Alisa iš "Yandex"

    Vartai ir suporuoti prietaisai paramos Xiaomi Xiao Ai balso asistentas kontrolės, "Siri" iš "Apple" ar Alisa iš "Yandex".Pasakykite asistentas "aš namie", kad įjungti apšvietimo ir padalinti užuolaidos.Jaukioje namų aplinkoje bus rodomi iš karto.

    * Tuo metu, Xiao Ai balso kontrolės nepalaiko rusų kalba.

    Privatumas

    HomeKit priedai naudokite end-to-end šifravimo ir autentifikavimo technologijos dalytis duomenimis.Per signalų perdavimo, atitinkami duomenys bus šifruojami, taigi, "Apple", negaus informacijos apie prietaisų ir kaip jūs naudojate.

    Įjungti apšvietimą, kai juda

    Vartai yra susijungę su nedideliu RGB naktį lempa, spalva ir ryškumas, kuri yra koreguojama taip, kaip tikėtasi.Kartu su infraraudonųjų spindulių judesio jutiklį, jis gali būti minkštas apšvietimas naktį, kai jūs išeiti lova.

    Pasirinktinį melodija

    Prisijungti vartai į belaidžio tinklo jungiklis gauti galimybę naudoti ją kaip doorbell su atskirą skambėjimo toną.

    Namų Apsauga

    Pora Vartai su durų ir langų jutiklius galima pradėti namų saugumo režimą, kai miega arba ne.Jei durys ar langai yra atidaryti, sistema pradės šviesos ir garso signalą ir taip pat atsiųsti jums pranešime.

    Išjungti vienu paspaudimu

    Vienas iš labiausiai praktinių režimai yra "good night", kuriame jūs galite išjungti šviesą visame name su vienu paspaudimu.Tai yra įmanoma, jungiantis sienos jungikliai Vartai.

    Sujungimas su vandens nuotėkio jutiklis

    Kai jutiklis užsiregistruoti vandens nuotėkio į kambarį, Vartai, bus įjungti garso signalas ir siųsti jums pranešimą.

    Aukštos kokybės technologija

    Į aqara Vartai yra minimalistinis kompaktiškas atveju su NXP aš.MX6 procesorių, taip pat 256 MB RAM, 256 MB "flash" atminties, o "Apple" -based - 18 įmontuota LED lemputės suteikia sklandų, stabilų apšvietimas.Atsparumas ugniai lygio PCB pasiekia FR4 klasės.Be to, skylių, esančių ant viso paviršiaus priekinės ir galinės sienos Vartai forma vėdinimo sistemą, kuri padidina šilumos išsklaidymo ir garantuoja patikimą įrenginio veikimą už už už už už

    Saugos sertifikatai

    SRRC sertifikatą, belaidžių apsaugos įranga

    WECA neatitinka šiuolaikinės tarptautinės Wi-Fi standartai

    Pavojingų medžiagų naudojimo apribojimo-nėra kenksmingų cheminių medžiagų, naudojamų Medžiagų

    SS-privalomuosius kokybės sertifikavimo KLR

    Intertek-užtikrinti, kad būtų laikomasi JAV ir Kanados kokybės standartus

    FCC ID-saugumo pagal Federalinės Ryšių Komisijos (JAV)

    IC-sertifikavimo Kanados Pramonės Ministerija

    CE-atitikties ES direktyvas ir standartus

    Žymos: aqara jungiklis, es zigbee plug, aqara ir vartai, oficialus xiaomi, atveju, kultivatorius 10, mi xiomi, mi vartai 3, tuya zigbee, homekit jungiklis, aqara.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai