BTMETER Apkabos Metrų BT-605A AC/DC Gnybtas 600A-apie Dabartinę Zondas Amp Adapteris Puikiai tinka dirbant su Skaitmeniniai Multimetrai BTMETER Apkabos Metrų BT-605A AC/DC Gnybtas 600A-apie Dabartinę Zondas Amp Adapteris Puikiai tinka dirbant su Skaitmeniniai Multimetrai BTMETER Apkabos Metrų BT-605A AC/DC Gnybtas 600A-apie Dabartinę Zondas Amp Adapteris Puikiai tinka dirbant su Skaitmeniniai Multimetrai BTMETER Apkabos Metrų BT-605A AC/DC Gnybtas 600A-apie Dabartinę Zondas Amp Adapteris Puikiai tinka dirbant su Skaitmeniniai Multimetrai BTMETER Apkabos Metrų BT-605A AC/DC Gnybtas 600A-apie Dabartinę Zondas Amp Adapteris Puikiai tinka dirbant su Skaitmeniniai Multimetrai BTMETER Apkabos Metrų BT-605A AC/DC Gnybtas 600A-apie Dabartinę Zondas Amp Adapteris Puikiai tinka dirbant su Skaitmeniniai Multimetrai

BTMETER Apkabos Metrų BT-605A AC/DC Gnybtas 600A-apie Dabartinę Zondas Amp Adapteris Puikiai tinka dirbant su Skaitmeniniai Multimetrai

€20.42 €15.31
Yra sandėlyje
w160225

Signalo išėjimas: 1mV/1A
Matavimo Srovės Diapazonas: R600A
Sertifikavimo: NĖRA
Matmenys: 178*90*36mm
DC/AC Jungiklis: Taip
Žandikaulio Kalibras: 45mm
Ekrano Tipas: Analoginis Tik
Modelio Numeris: BT-605A
Baterijos Tipas: 9V(6F22)X1
Prekės Pavadinimas: BTMETER
Svoris: 400g
Kilmės: KN(Kilmės)
Power led: Taip
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

  • Jums: Visi mūsų produktai yra garantuota kokybė.Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Po to, kai mes pamatyti pranešimą, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Labai ačiū už savo pirkimo!

    Produkto Aprašymas

    BTMETER--profesionalus Bandymų ir Matavimo sprendimų teikėjas.

    Mes skirti sau,bandymo, matavimo ir stebėsenos priemonės ir programinė įranga, kuri yra plačiai naudojamas elektros,VĖDINIMO,automobilių,tinklo gedimų šalinimas,taip pat mėgėjų,elektrotechnikos,pramonės,medicinos,proceso ir kalibravimo programos.

    【AC/DC Gnybtas 600A-dėl Zondo】, Galintys matuoti AC/DC iki 600 va, BT-605A apkabos, adapteris, pastatytas didesnis srovės matavimo. 【Puikus Kompanionas DMMs】1mV per amperas produkcija ir standartas 3/4 colio bananų kištukai leidžia suderinamas su dauguma multitesters, kad funkcijos su 1mV jautrumas. 【Tiksli Amperas Matavimo】+/- 3.0%+10 tikslumas signalo išėjimas perskaičiavimo.Rodyklių dėl Žandikaulio rodo DC srovės kryptimi teigiamų srovę ( iš teigiamos į neigiamą) 【Lengva Naudoti】Didžiausias Žandikaulio Kalibro Dydis iki 1.77 colių (45mm), leidžia tiksliai AC ar DC srovės stiprumas amperais matavimo iki 600 amperų nesulaužant grandinės. 【Patarimai】Išleidimą amp-apkaba ant elektros laido nebūtų gauti skaitymo, jums reikia įdėti amp apkabos, aplink gyvena tik vielos, arba naudoti "KINTAMOSIOS srovės skirstytuvo".

    Specifikacijos BT-605A Amp-Clamp:

    DC Srovė:600 A AC Srovė:600 A Žandikaulio Kalibras:1.77 colių Išėjimo Konversijos: 1mV/1A Konversijos Tikslumas: +/- 3.0% + 5 skaitmenys Išėjimo Varža: 10K Išmatavimai:7.05*3.54*1.42 colių

    Patarimai, kaip BT-605A:

    ☀Puikiai dirbti su BTMETER multimetrai, pvz.: BT-770M, BT-770N, BT-770K, BT-90EPD, BT-90EPC, BT-6688G, BT-6688H ir kt. ☀, Kai atlikti DC srovės matavimo, visada paspauskite "REL" klavišą multimetras į zeroes jį. ☀, Kai atlikti KINTAMOSIOS srovės matavimo, visada naudokite apkabos, eiti aplink live wire tik, arba naudoti "KINTAMOSIOS srovės skirstytuvo" ☀Prijunkite juodą banana plug " BT " -605A AC/DC Srovė Apkabos Adapterį su "COM" uosto ir raudona banana plug į "µA mA" uostas. ☀Paspauskite "SELECT" mygtuką multimetras ir paspauskite AC/DC mygtuką ant gnybtų Adapteris pasirinkti "DC" ar "AC" vertinimas . ☀Rodyklę dešinėje pusėje Žandikaulio rodo DC srovės kryptimi teigiamų srovę ( iš teigiamos į neigiamą ).

    Pakuotė:

    BT-605A clamp-on amp adapteris * 1pcs Instrukcija*1

    ♦ Rusijos sandėlyje yra vertybinių popierių, ir pristatymo adresas yra rusijos užsakymai.We will ship iš rusijos sandėlyje.Jūs galite gauti gaminius, maždaug trijų iki dešimties dienų.

    ♦ Produktas yra sandėlyje m. U. S. sandėlyje.Jei priimančioji šalis yra JAV, tai gali būti išsiunčiami iš U. S. sandėlyje.Jūs galite gauti produkto trijų iki septynių dienų po to, kai produktas yra vežamos.

    Žymos: 1394 jungtis 6pin, dc amp metrų ryšys, apkaba metrų ac dc srovė, vu metras, mestek skaitmeninis apkabos metrų ac dc srovė, apkaba dabartinis, ammet, dabartinis zondas, apkabos matuoklis, dc žemyn žingsnis, kyoritsu testeris.

  • Atsiliepimai (1)

    • Redmrsand

      The seller is well done. the delivery is super, to Tatarstan in 6 days.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai