Boho Macrame Stalo Runner Vestuvių Dekoravimas Tuščiaviduriai Iš Stalo Runner su Kutai Marokas Šiaurės Stiliaus Gimtadienio Prekes Boho Macrame Stalo Runner Vestuvių Dekoravimas Tuščiaviduriai Iš Stalo Runner su Kutai Marokas Šiaurės Stiliaus Gimtadienio Prekes Boho Macrame Stalo Runner Vestuvių Dekoravimas Tuščiaviduriai Iš Stalo Runner su Kutai Marokas Šiaurės Stiliaus Gimtadienio Prekes Boho Macrame Stalo Runner Vestuvių Dekoravimas Tuščiaviduriai Iš Stalo Runner su Kutai Marokas Šiaurės Stiliaus Gimtadienio Prekes Boho Macrame Stalo Runner Vestuvių Dekoravimas Tuščiaviduriai Iš Stalo Runner su Kutai Marokas Šiaurės Stiliaus Gimtadienio Prekes Boho Macrame Stalo Runner Vestuvių Dekoravimas Tuščiaviduriai Iš Stalo Runner su Kutai Marokas Šiaurės Stiliaus Gimtadienio Prekes

Boho Macrame Stalo Runner Vestuvių Dekoravimas Tuščiaviduriai Iš Stalo Runner su Kutai Marokas Šiaurės Stiliaus Gimtadienio Prekes

€14.02 €9.81
Yra sandėlyje
w18214

Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Vestuvių stalo runner
Technics: Megzti
Pavadinimas: Stalo Runner
8: Maroko Stalo Runner
Modelio Tipas: Kietas
Prekės Pavadinimas: O-ŠIRDIES
Naudoti: Namuose
Medžiaga: 100% Medvilnės
3 funkcija: Modernus Stalo Bėgikų
2 funkcija: Runner lentelė
Funkcija 5: Macrame Stalo Runner
4 funkcija: Stalo bėgikų, vestuvių
modelis: Išsiuvinėti
6: gimtadienio dekoracija
Funkcija 1: Vestuvių stalo runner
Dydis: 30X180cm
7: Boho Šalies Apdaila

  • DYDIS - 12"wide ir 63"ilgis(įskaitant pakraštyje).Gali būti šiek tiek skiriasi dydžiu, nes tai yra rankų darbo produktas.

    Medžiagos,: 4 mm natūralios medvilnės laido,ir rankomis austus atstumas tarp kiekvienos iš jų gali būti lengvai reguliuoti.

    DIZAINAS - Macrame stalo bėgikų unikalaus dizaino, po kelių valandų knotting, naudojant natūralių medžiagų, suteikiančių minimalistinio ir jaustis atsipalaidavęs

    STILIUS - vestuvių džiaugtis ar bohemijos tematikos prašmatnus šalys,boho sienų apdaila, patalynės, antklodžių apdaila, gimtadienio dovana, ir kt.

    PUIKIAI TINKA Vakarienės stalo,miegamojo,fortepijonas,sodai,knyga stalas,sandėliavimo lentelė,iškylų stalo ir net jauki kavinė stalo arba studijoje.

    dydis:12*63in(30*160cm) ir 12*71in(30*180cm)

    produkto yra:

    1* macrame stalo bėgikų

    Apie Shippingment: 1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Grįžti&Refound: 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Apie Atsiliepimą: 1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū. 2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.

    Žymos: boho papuošalai, macram sienos, boho dekoras namuose, flamingo plaukų, stalo runner šiaurės stendas, kaukė marokas, šalis vestuvių stalo runner, vestuvių dekoravimas palapinė, macram, boho dekoras.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai