40L Automobilių Šaldiklis Šaldytuvas Nešiojamas Šaldytuvas su Kompresoriumi 45w Aušintuvas Namų ir Kelionės, Kempingas, Žvejyba, Lauko Šaldytuvas 40L Automobilių Šaldiklis Šaldytuvas Nešiojamas Šaldytuvas su Kompresoriumi 45w Aušintuvas Namų ir Kelionės, Kempingas, Žvejyba, Lauko Šaldytuvas 40L Automobilių Šaldiklis Šaldytuvas Nešiojamas Šaldytuvas su Kompresoriumi 45w Aušintuvas Namų ir Kelionės, Kempingas, Žvejyba, Lauko Šaldytuvas 40L Automobilių Šaldiklis Šaldytuvas Nešiojamas Šaldytuvas su Kompresoriumi 45w Aušintuvas Namų ir Kelionės, Kempingas, Žvejyba, Lauko Šaldytuvas 40L Automobilių Šaldiklis Šaldytuvas Nešiojamas Šaldytuvas su Kompresoriumi 45w Aušintuvas Namų ir Kelionės, Kempingas, Žvejyba, Lauko Šaldytuvas 40L Automobilių Šaldiklis Šaldytuvas Nešiojamas Šaldytuvas su Kompresoriumi 45w Aušintuvas Namų ir Kelionės, Kempingas, Žvejyba, Lauko Šaldytuvas

40L Automobilių Šaldiklis Šaldytuvas Nešiojamas Šaldytuvas su Kompresoriumi 45w Aušintuvas Namų ir Kelionės, Kempingas, Žvejyba, Lauko Šaldytuvas

€336.68 €265.98
Yra sandėlyje
w13639

Prekės Svoris: 17.9kg
Prekės Pavadinimas: KEMiMOTO
Temperatūra Reitingas: Nuo -20℃
Įtampa: 24V
Elemento Plotis: 40cm
Įėjimo įtampa: DC12V/24V/220V
Tomas: >20L
Prekės Tomas: 40L
Elemento Aukštis: 64cm
Elemento Tipas: Šaldytuvai
Aušinimo Sistema: Kompresoriaus Aušinimo
Prekės KODAS: A3001-01301
Specialios Funkcijos: 40L Automobilinis Šaldytuvas

  • 【45W Mažai energijos,Elektros energijos Taupymo】Lygi automobilio navigacijos vartojimo 【Power Off Memory Funkcija】įmontuotas atminties lustas,atkurti darbo režimas, kai jūs jį naudoti kitą kartą 【Žvalgybos kontroliuojamos Temperatūros】vokietijos Konverteris techniquem,Sustabdyti aušinimo kai nustatytą temperatūrą,Paskutinis per 8 valandas po išjunkite aušintuvas 【Automobilių Baterijoms Apsaugos】Build-in ECO, patikrinkite, ar įtampos bateriją,išjungti automatiškai mažos galios 【Darbo Stabili】Net 30° pakreipti situaciją,ir toliau dirbti be jokių problemų 【Intelligent Touch Screen】Ateina su skystųjų KRISTALŲ ekranas, Jutiklinis Ekranas, USB Jungtis;Jutiklinio, tiksliai valdyti nuo +10℃ iki -22℃ 【PP Medžiaga】Gerai Izoliuoti,Saugus ir Ne nuodingas,Nėra lengva korozijos,Anti-shock 【Dvigubo Apmokestinimo Metodų】 gali būti pluged vidaus ir lauko(AC 100V-240V,DC 12V-24V) 【Dual Darbo Režimas】HL-COOL Režimas ir Ekonomiškas Režimas neprivaloma 【Izoliacijos Sluoksnio Vidinės Dėžutė su vokietijos Mikrokorinio Putų Technika】Aukštastankio ekologišką PU medžiagos,apšiltinti ilgiau laiko 【Maisto Klasės Lainerio】 Dažytos aliuminio lydinys iš maisto kokybės.Techniniai duomenys:

    -Talpa: 40L -Elementą Dydis: 642 x 382 x 510mm -Šalčio Zonos Dydis: :322L x 270W x 305Hmm=26.5 L Chill Vietos Dydis: 125L x 270W x 144Hmm=4.8 L -Prekės Svoris: 17.15 KG -Aušinimo Sistema: Kompresoriaus Aušinimo Aušinimui Diapazonas: nuo +10℃ iki -20℃ -Galia:60W -Įėjimo Įtampa: DC12V/24V/220V

    Savybės:

    Palyginti su plastiko viduje, aušinimo greitis yra daugiau nei 2 kartus greičiau. 【Veiksmingai Laikykite Vėsioje】Ilgalaikis išsaugojimas per 20hours;Eksperimentinių Bandymų:Pagal aplinkybė, temperatūra 25℃-30 ℃, iš žemiausia temperatūra atgal į 0℃ reikia apie 24 valandas įvykdyti vandens.

    Paketas Apima:

    1 x Vartotojo Vadovas 1 x 40L Automobilinis Šaldytuvas 1 x Sunkiųjų Kraft Carto 1 x Cigarečių Degiklio Jungtis 1 x Sieninis Adapteris

    Veikimas:

    1. Paspauskite klavišą (On/Off) mygtuką 3 sekundes, kad įjungtumėte/budėjimo režimas šaldytuve. 2. Palieskite(+ arba -) klavišą, norėdami reguliuoti temperatūrą. 3. Paspauskite (+ arba -) klavišą ilgą laiką.Iš anksto nustatytos temperatūros yra tiesiškai reguliuojamas greitis 2°C.Per padarinių, skaičius nėra mirgėjimo. 4. Per 3 sekundes po operacijos skydelis neaptiko klavišą operaciją, temperatūros ekranas nustos mirksėti, uždaryti temperatūros nustatymas, ir išsaugoti metu nustatyta temperatūra.

    Patarimai:

    Pasikonsultuokite su klientų aptarnavimo apie medžiagą, iš dėžės prieš perkant šaldytuvą.Kaip mes visi žinome,geležis yra aukšto šilumos laidumo metalo, kuris bus, dėl kurių mažėja aušinimo ir šilumos išsaugojimo poveikį.Ypač vasarą, temperatūra automobilio bagažinė yra iki 70℃, geležies automobilių šaldytuvas, nėra geras pasirinkimas.Be to, geležies, dažymo procesą, lengva prarasti dažai, gauti korozijos ir rūdžių dažnai, ne duobės poveikio, nėra patvarus.

    Pastaba:

    1. Įsitikinkite, kad maitinimo įtampa prijungtas prie automobilio šaldytuvas yra teisingas bet kuriuo metu (parametras etiketėse turi auto nemokama patikra įtampos parametrus. 2. Nėra užpilkite skysčio tiesiai į automobilį šaldytuvas.Draudžiama transformuoti šaldytuvai privačiai, kad būtų išvengta pavojaus. 3. Šaldytuvas neturėtų būti veikiami lietaus ar saulės tiesiogiai. 4. Po maitinimo įjungimo temperatūra pusėje ir viduryje bus apie 3 laipsnius. 5. Šaldytuvas išsijungs po to, kai automobilis yra išjungta ir galima prijunkite jį į lizdą, kuris turi galią. 6. JoyTutus siūlo vienerių metų garantija ir gyvenime, draugiškas klientų aptarnavimo, automobilių refrižeratorių, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus :)

    Žymos: 12v kondicionierius, išgydyti marškinėliai, skrynios tipo šaldiklis, 24v šaldytuvas, fridg mini, kempingas šaldytuvas žvejybos, 12v kompresorius, šaldiklio, automobilinis šaldytuvas, auto šaltnešis, alpicool šaldytuvas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai