WiFi IR Nuotolinio Valdymo Paramos Universalus Smart Nuotolinio valdymo pultelis Su WiFi IR Nuotolinio Valdymo Paramos Universalus Smart Nuotolinio valdymo pultelis Su WiFi IR Nuotolinio Valdymo Paramos Universalus Smart Nuotolinio valdymo pultelis Su WiFi IR Nuotolinio Valdymo Paramos Universalus Smart Nuotolinio valdymo pultelis Su WiFi IR Nuotolinio Valdymo Paramos Universalus Smart Nuotolinio valdymo pultelis Su WiFi IR Nuotolinio Valdymo Paramos Universalus Smart Nuotolinio valdymo pultelis Su

WiFi IR Nuotolinio Valdymo Paramos Universalus Smart Nuotolinio valdymo pultelis Su "Amazon" Alexa "Google" pradinis Balsu Smart Home

€5.22 €3.03
Yra sandėlyje
w133957

Parama: Dropshipping & Didmeninės
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: choifoo

  • Aprašymas:

    Savybės:

    Kontrolės IR prietaisus su Tuya Smart arba Smart Gyvenimą programą bet kur ir bet kada.Pasukite savo pagrindinius įrenginius į išmanieji įrenginiai ir padaryti gyvenimą protingiau ir patogiau.

    Palaiko beveik visus IR kontroliuojamas prietaisai ir remia mokymosi 38KHz dažnio signalus, įskaitant oro kondicionierius, TV, set top box, DVD, IR elektrinis užuolaidų ir daugiau.Su dideliais IR duomenų bazės.

    Suderinama su "Amazon" Alexa, Google Namų balso kontroliuoti savo TV, STB, oro kondicionierius ir ventiliatoriai.Prietaisas palaiko tik 2.4 G WiFi.

    Konvertuoti visus IR nuotolinio valdikliai į vieną app išmanusis telefonas / tabletę.Jums bus niekada būti sutrikdyta prarado nuotolinio valdymo pultas, atsisveikinti į chaosą ir išlaikyti nerūpestingą gyvenimą!

    Super mini kūno, ir užima mažai vietos.Palaiko Smart Scenos Kontrolė, sinchronizavimo funkcija: galite nustatyti laikmatį, įjungti / išjungti jūsų IR elektroninių prietaisų.Nusiraminkite.

    Techniniai duomenys:

    Specifikacija:

    Wi-fi Tinklas: WiFi 2.4 GHz, 802.11 b / g / n

    Nuotolinio valdymo: 10m

    Centrinis dažnis: 38K

    Infraraudonųjų spindulių kryptis: Centrinis multi-kryptis

    Perdavimo atstumas: ≤ 8m / 26ft (priklausomai nuo aplinkos)

    Suderinamos operacinės sistemos: Android 4.0 / iOS 8.0 ir aukščiau

    Darbinė temperatūra: 0-55 ℃

    Maitinimo įėjimas: DC 5V 1

    Budėjimo būsenos galios suvartojimas: ≤ 0,5 W

    Medžiaga: ABS + SABIC infraraudonųjų spindulių skirta PC

    Dydis: apie 102 * 90 * 50MM

    Svoris: apie 120 g

    Pakuotė:

    1 * WIFI universalus spindulių nuotolinio valdymo

    Žymos: ir wifi valdytojas, namų smart, "sony" ir kontrolė, ir protingas, fibaro zwave, choifoo lizdas, hub rf, ir nuotolinio valdymo wifi, choifoo smart, kontrolės ir wifi.

  • Atsiliepimai (5)

    • Oslyaa00

      excelente producto, muy satisfecha

    • Kathylong

      Very happy, they arrived in perfect condition

    • Ketines21

      구글 미니랑 크기가 비슷. 잘됩니다.

    • Wcole022

      Exactly the same as described looking good received well thank you. I recommend the Seller

    • Kris2906

      Product. Right, although it costs to link to the app when it does. It works properly. It's taken almost three months to arrive.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai