EACHEN WiFi Smart Home Garažo Durų Atidarytuvas Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Dirbti Su TUYA SmartLife App EACHEN WiFi Smart Home Garažo Durų Atidarytuvas Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Dirbti Su TUYA SmartLife App EACHEN WiFi Smart Home Garažo Durų Atidarytuvas Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Dirbti Su TUYA SmartLife App EACHEN WiFi Smart Home Garažo Durų Atidarytuvas Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Dirbti Su TUYA SmartLife App EACHEN WiFi Smart Home Garažo Durų Atidarytuvas Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Dirbti Su TUYA SmartLife App EACHEN WiFi Smart Home Garažo Durų Atidarytuvas Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Dirbti Su TUYA SmartLife App

EACHEN WiFi Smart Home Garažo Durų Atidarytuvas Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Dirbti Su TUYA SmartLife App "Alexa" Google " pradinis IFTTT GD-DC5

€17.97
Yra sandėlyje
w193257

Modelio Numeris: GD-DC5
Prekės Pavadinimas: EACHEN

  • Savybės:

    【Nuotolinis įjungimas/išjungimas】paversti savo esamų WiFi tinklą ir garažo durų atidarytuvas į vieną integruotą " smart prietaise, tada jūs galite atidaryti ir uždaryti savo garažo duris paprasta paspaudę ant savo išmanųjį telefoną.

    【Priminimas】Kada nors paliko namus ir pamiršau uždaryti garažo duris?Jokių rūpesčių, Eachen Smart Garažo Durų Atidarytuvas primins.

    【Pranešimo】Gauti pranešimą realiu laiku, kas ir kada garažo duris atidaryti arba uždaryti.Taip pat galite nustatyti, balso pranešimai, taip pat.

    【Laiko Grafikus】galite nustatyti, kad tvarkaraščių atidaryti ir uždaryti savo garažo duris.Tvarkyti garažo vartai lengvai.

    【Balso Kontrolės】puikiai Suderinama su "Amazon" Alexa/Echo.Garažo durų atidarymo ir uždarymo gali būti valdomas įvairiais būdais – arba per tiesiog paliesdami savo išmanųjį telefoną EweLink garažas mobile app, arba naudojant balso komandas savo Alexa.

    【Prietaiso Bendrinimo】galite pasidalinti ja su savo šeima ar lankytojai, ŽINOMA, galite atsiimti teises bet kuriuo metu.

    【Istoriją Įrašyti】galite patikrinti garažo durų atidarymo ar uždarymo įeis į istoriją dėl savo PROGRAMĄ, siekiant užtikrinti saugumą savo garažas.

    Techniniai duomenys:

    Darbo su: "Amazon", alexa, google asistentas,IFTTT Maitinimas: DC 5V

    Veiksmai: 3-15mm

    Bevielio ryšio standartas: IEEE802.11b/g/n

    Belaidžio Tipas: Tik 2,4 GHz, o ne remti 5G

    Mobilusis Telefonas: "EweLink" ir "android" & IOS

    Prijungimo Laido Ilgis: 5M

    Medžiaga: ABS+PC

    Lengvas Montavimas:

    Galia iki prietaisas su DC 5V adapterio ir micro USB kabelio.

    Prijunkite Raudonas ir Juodas laidai prie savo garažo durų atidarytuvas: Įdėti kiekvieno pabaigos iki pat terminalai, nes sienos mygtuką laidai yra nutraukta.

    Prisijungti jutiklis ir įdiegti į garažo duris su varžtais/lipdukai/laikiklis ir t.t.

    Kontrolės prietaisas dėl savo sumanaus telefono.

    Paketų Sąrašo:

    1* " WiFi Smart Switch Garažo Durų Atidarytuvas

    1* Nustatyti, Montavimo Priedai

    1* Ryšio Kabelis

    1* USB kabelis

    1* Naudotojo Vadovas

    Žymos: namų, alexa durys, garažas, genie garažo vartai opener nuotoliniu, vartų relė, smartlife led, vectra durų atidarytuvas, ewelink "google" pradinis, programuotojas alexa, "samsung" protingo namo garažo duris, iftttt.

  • Atsiliepimai (1)

    • Tarikamargui

      Bien reçu pas encore essayer

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai