Ranka aliuminio sandarinimo mašina, maisto prekės, plastiko pakuotės aliuminio folijos maišelių sandarinimo plotis 8mm, Gali būti spausdinami skaitmeninės Ranka aliuminio sandarinimo mašina, maisto prekės, plastiko pakuotės aliuminio folijos maišelių sandarinimo plotis 8mm, Gali būti spausdinami skaitmeninės

Ranka aliuminio sandarinimo mašina, maisto prekės, plastiko pakuotės aliuminio folijos maišelių sandarinimo plotis 8mm, Gali būti spausdinami skaitmeninės

€14.71
Yra sandėlyje
w12761

Važiuoti tipas: elektrinis
Automatinis Klasės: Pusiau Automatinė
Galia (W): 500W - 600w
Sertifikavimo: ROHS
Pakavimo medžiagos: Plastikiniai
Tipas: sandarinimo mašina
Prekės Pavadinimas: LUZHIGE
Įtampa (V): 220V
sąlyga: Naujas
Kilmės: KN(Kilmės)
Galia: 500W - 600W
Modelio Numeris: SF-300H-A
Prašymas: Prekė
Funkcija: sandarinimo
pakuotės Tipas: Pakuotė
Medžiaga: Aliuminio Lydinys

  • Sandarinimo mašina tinka visų rūšių plastikinės plėvelės, laminuotos filmų ir plastikinės plėvelės, sandarinimo; gali būti plačiai naudojamas maisto produktų, vietinių produktų, saldumynų, arbatos, vaistų, aparatūros ir kitų pramonės šakų, parduotuvės, namų, gamyklų, naudoti patogu, labiausiai ekonomiškas sandarinimo įranga.

    Savybės

    Galima naudoti ir įprastus plastikinius maišus, bendro storio aliuminio folijos maišelius, kuriuose plastikinių dalių popieriaus-plastiko maišelis, sandarinimo mašina šildymo laikas gali būti nustatomas pagal storį maišelį.

    Instrukcijos

    Ši mašina yra ne maitinimo jungiklis.KINTAMOSIOS srovės maitinimo laidą į lizdą, pagal sandarinimo medžiagos storis, reguliuoti šildymo laiką.Plastikinio sandarinimo paviršiaus, tada paspauskite rankenėlę, grandinės automatiškai valdo šildymo laiką.Kai šviesa išjungta, maitinimas automatiškai gauna atjungtas.Maždaug po 1-2 sekundžių, atleiskite rankeną, antspaudas geriau.

    Aikštėje, kai prieigos taškas rodomas pažeista plomba, tai yra todėl, kad šildymo laikas yra per ilgas, rankenėlė yra sukama prieš laikrodžio rodyklę, sutrumpinti šildymo laiką.

    Jei antspaudas yra ne stipri, ji yra todėl, kad šildymo laikas yra per trumpas.Sukite rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę, prailginti šildymo laiką.

    Jei plastikinius maišelius, prilipęs prie gumos plokštės, nurodant aušinimo laiko nėra pakankamai, ji privalo pratęsti aušinimo, po kurio laiko lemputė užges.Prašome atleiskite rankeną šiek tiek vėlu.

    Po reguliavimas šildymo metu jis turėtų būti naudojamas nepakitęs.Nuolat naudojamas, nereikia atlikti jokių pakeitimų.

    Mašina visada galite įjunkite maitinimo laidą į elektros lizdą, nevartoja elektros, be sandarinimo

    Atsargumo priemonės

    Sandarinimo paviršius visada turi būti švarūs, kad būtų išvengta likutis sandarinimo paviršiaus oksidacijos ir sumažinti gyvenimo juostos ir šilumos paskirstymas.

    Netrinkite sandarinimo paviršius drėgnu skudurėliu.

    Jei juosta po linijinės yra pažeistas, jis bus sukelti trumpąjį jungimą ir sugadinti šildymo kabelis.Todėl kiekvieną kartą, kai pakeičiate juosta, patikrinkite, ar tarpiklis geros būklės.Jei žala turėtų būti pakeisti naujais.

    Reikia pasirinkti, kada norite pakeisti šildymo kabelis yra pačios specifikacijos, kaip originalius juosta.

    Prašome patikrinti, gumos plokštelės po ilgo naudojimo.Nes gumos plokštelės yra sugadintas turės įtakos sandarinimo kokybės.

    Paaiškinimas

    Mašiną pakeisti apskrito atsparumas viela kaip šildymo elementų po, kuri gali antspaudu plastikinius maišelius, bet jie gali būti supjaustytas ir geriau naudoti plastiko mašinos galimybes, suteikiant vartotojams didžiosios patogumas

    Techniniai Parametrai

    Galia: 220V AV

    Galia: 500W - 600W

    Didžiausias sandarinimo ilgis: 200mm - 300mm

    Didžiausias sandarinimo storis: 0,7 mm

    Didžiausias sandarinimo plotis: 8mm

    Sandarinimo laikas: 0.2-1.5 sekundės

    Svoris: 3.7 kg

    Dažnai klientai netikiu, kad toks mažas sandarinimo mašina, kaip spausdinti dienos, čia aš vieningą paaiškinimas: pagal rankena sandarinimo mašina, su gumine juosta, šis straipsnis yra kelios skylės, mes jums suteiks gerą 0 iki 9 keletą ženklų, kaip ilgai, kaip jūs pagal savo poreikį pasiimti sumos į skyles, formą, jums reikia datos.Tuo metu, sandarinimo mašina, sandarinimo bus prakeiktas kitą eilutę Numerių antspaudas.Yra skaidri, įgaubti ir išgaubti kodą.Nėra spalvų, klientas jei labai didelės paklausos ir skaitmeninės aišku, prašome atsargiai pirkti!

    Šiltas Patarimai :

    Išvardyti mūsų mašinos visada laikyti atnaujinti, tačiau gali būti šiek tiek neatitinka turinio,

    taigi, prašome don ' t mind šiek tiek keisti, taip pat gali būti įvairių rūšių, spalvų, jei nenorite, kad

    pripažinimo off spalvos, prašome suprasti, ačiū!

    Turėtų nieko pertrauka dėl savo daiktą per įprasto naudojimo, mes remontuoti arba pakeisti nemokamai laikotarpis

    1 metus nuo įsigijimo dienos.

    Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, galite grąžinti grąžinti visą pirkimo

    kaina mažiau laivybos išlaidos per 30 dienų nuo pirkimo datos.

    Mes galime suteikti jūsų atsargines dalis nuolat su kaina kaina po to, kai jūs pirkti šią mašiną.

    Pirkėjas iš Braizl, Argentinoje, Čilėje ir kitose Pietų Amerikos vietovių, atkreipkite dėmesį, prašome suformuoti savo MOKESČIŲ ID kai jūsų užsakymus, mes negali dirbti shippment be šio.

    Žymos: canning už skardines, lengvas vakuuminis, alaus galima gruntas, alaus galima seamer, lauke gruntas mašina, sac sous žiūrėk, galite gruntas mašina, gali seamer, elektros galite gruntas, haier plovimo mašina.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai