2020 Naują Kavos Dviratis Suaugusiųjų Elektrinis Triratis Dviratis Gatvės maisto Prekybos Pristatymo Mobiliojo krepšelį 2020 Naują Kavos Dviratis Suaugusiųjų Elektrinis Triratis Dviratis Gatvės maisto Prekybos Pristatymo Mobiliojo krepšelį 2020 Naują Kavos Dviratis Suaugusiųjų Elektrinis Triratis Dviratis Gatvės maisto Prekybos Pristatymo Mobiliojo krepšelį 2020 Naują Kavos Dviratis Suaugusiųjų Elektrinis Triratis Dviratis Gatvės maisto Prekybos Pristatymo Mobiliojo krepšelį 2020 Naują Kavos Dviratis Suaugusiųjų Elektrinis Triratis Dviratis Gatvės maisto Prekybos Pristatymo Mobiliojo krepšelį 2020 Naują Kavos Dviratis Suaugusiųjų Elektrinis Triratis Dviratis Gatvės maisto Prekybos Pristatymo Mobiliojo krepšelį

2020 Naują Kavos Dviratis Suaugusiųjų Elektrinis Triratis Dviratis Gatvės maisto Prekybos Pristatymo Mobiliojo krepšelį

€1 476.69 €1 033.68
Yra sandėlyje
w34134

Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė): krovininis dviratis elektrinis krovinių dviračių maisto dviratį
Prekės Pavadinimas: Liuben
Kilmės: KN(Kilmės)
Garantija: 1 METAI
Variklis: 250w galiniai varantys variklis
Dėžė: 6 pavarų greičių
Svoris: 105kg
Pavadinimas: KN-T05B krovinių dviratį elektros krovinių dviračių maisto dviratį
spalva: individualų spalvos
Įtampa (V): krovininis dviratis elektrinis krovinių dviračių maisto dviratį
Baterija: 36V/10ah Ličio Baterija
Matmenys(L*W*H): 2250*850*1100mm
Modelio Numeris: KN-T05A
Funkcija: krovininis dviratis elektrinis krovinių dviračių maisto dviratį
Priedai: krovininis dviratis elektrinis krovinių dviračių maisto dviratį
Galia (W): krovininis dviratis elektrinis krovinių dviračių maisto dviratį
Sertifikavimo: CE ISO
Medžiaga: Aliuminio salono ir plieno rėmas

  • Jeigu esate kaip ir šių produktų, spauskite ant nuotraukos norėdami peržiūrėti informaciją

    Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mane yolanda 008617737310584~~~ Gamyklos pardavimo kaina krovinių dviratį elektros krovinių dviračių maisto dviračiu Kinijos Krovinių dviratį elektros krovinių dviračių maisto dviratį paraiška

    Krovininis dviratis elektrinis krovinių dviračių maisto dviratį formos įvadas 1 Maisto prekybos priekabos yra populiarus ir potencialas produkto.Ji padeda daug maisto (užkandis verslininkas. 2 Lengvai perkelti,pardavimo užkandžiai priešais prekybos centro, parko gatvėje, Ji yra labai patraukli. 3 Jei jūs ieškote patogus maisto krepšelį, sveikinu!Jūs jau jį rasti! 4 Kai pirkėjai ar mokėjimo arba kai kurių indėlių,mes pasirūpinsime gamybos iš anksto. 5 pastaba: gamybos laiko maždaug mėnesį,mes garantuojame pateikti geriausi mašina ir geriausiai aptarnauti klientus.Krovininis dviratis elektrinis krovinių dviračių maisto dviratį parametras Krovinių dviratį elektros krovinių ciklo maisto dviračių nuotraukos

    Krovininis dviratis elektrinis krovinių dviračių maisto dviratį mian funkcijos 1 nebrangų ir Aplinkos Elektrinės(bedūmis grilis, mažas triukšmo, be riebiai dūmų, jokios taršos ) 2 Jis gali būti naudojamas daugelį metų, ir bus ne statyti šiukšlių , ir kad yra daug kostiumas šiuolaikinio gyvenimo . 3 patogu ir paprasta įkelti ir transporto, nes dizainas yra unikalus ir individualus. 4 Jis juda lengvai, ir gali naudoti bet kuriuo vietose. 5 pagrindinės medžiagos yra iš nerūdijančio plieno, ir flatform (lentelė) bus ne gauti rūdžių amžinai. 6 Tai yra šokas ir sunku korozija, terminis atsparumas ir stiprumas yra didelis, aukštos spalvos atsparumas, nr. deformacijos, atsparus vandeniui, mažas triukšmo ir ilgą tarnavimo laiką. 7 Ji yra patogi, statyba ir projektavimas.

    Produkto išsamiai krovinių dviratį elektros krovinių dviračių maisto dviratį

    Krovininis dviratis elektrinis krovinių dviračių maisto pakavimo dviratį

    Sertifikatai krovinių dviratį elektros krovinių dviračių maisto dviratį

    Atsiliepimai ir kompanija

    DUK krovinių dviratį elektros krovinių dviračių maisto dviratį Q:Ar turite bet kokius įrenginio montavimo paslaugas?

    A: Įrengimo Paslaugos yra prieinamos bet kuriuo metu.Mes suteiksime mokymo ir vaizdo įrašus, kad jūs, ir mes teikti išankstinio pardavimo ir aptarnavimo po pardavimo, padėti ir tiesiogiai jums naudoti mašinos pat.Q: Kas yra jūsų atsarginių dalių?

    A: Paprastai, įvairių rūšių mašinas ateina su įvairių atsarginių dalių, mes norėtume suteikti jums sąrašą, siekiant padėti jums žinoti, jiems gerai.Q: ar jūs gamintojas?Ar jūs sutinkate, kad OEM?

    A: Taip, mes gamyklos ir mes priimame OEM tikrai.Mes patyrėme mechaninė dizaineris priimti pritaikymas.Q: Ar jūsų gamykla padėtų bandymų pakavimo produktų?

    A: Taip.Mes atsiųsime jums panašiu produktu pakavimo video jums nuoroda pirmasis, taip pat programos, ir jūs taip pat galite atsiųsti mums savo gaminius, mes priimsime vaizdo ir siųsti atgal gatavo pakavimo produktų grįžti.Jei jus tenkina tai, apsipirkimas, prašau, duok man penkias žvaigždes

    Kontaktai būdas & Pastaba elektros krovinių dviratį curier triratis, Jei turite kokių nors klausimų apie įrenginio ar mūsų bendrovė, pls nedvejodami susisiekite su Yolanda bet kuriuo metu.Pavadinimas Yolanda Whatsapp/Wechat/Tel 0086 17737310584 el. Pašto yolanda(at)knownmachinery.com "Skype" justin_13990 QQ 2486296753 Patarimai Apie mašiną, kaina 1.Jei pasirinksite CFR jūra kainą, mūsų pasiūlymas yra pagrįstas CFR prekybos sąlygos.Tai reiškia, kad, mes organizuojame pristatymas į artimiausią jūrų uostas nuo jūsų nurodytu adresu, jums reikia organizuoti paskirties uosto mokesčius(pvz., terminalo į rankas imti, dokumentai, mokesčiai, sandėliavimo išlaidos ir pan.) ir darbo užmokesčio tarifų, muitinės ir pasiimti prekių iš jūrų uosto. 2. Mes taip pat gali teikti kitas transportavimo būdas, praneškite iš anksto. 3. Jei mašina yra individualus, išskyrus atvejus, kai ypatingą padėtį, mes ne pateikti grąžinti prekes, paslaugas.Jeigu turite kokių nors questiones prašome comtact man bet kuriuo metu~ Apie mašinos duomenys 1. Apie aspektas, mašina yra ranka instrukcija, ten yra klaida matmenys leisti.ne big nei 5 cm.Ir jei mašina yra individualus, išskyrus kai kurių specialiųjų situacijų, mes ne pateikti grąžinti prekes, paslaugas. 2. Jums reikia patikrinti prekes, kai ją gausite, jei kas nors negerai, pls siųsti man nuotraukas sugadintą paketą ir skaldytų dalis per 24 valandas, tada mes galime teigia, kad laivybos kompanija. 3. Mes pateiks įstatymo projektą, krovimo, pakavimo sąrašas ir sąskaitą faktūrą.Jūs galite pasiimti prekes su tais dokumentais.

    Žymos: elektrinis motoroleris trijų ratų, 50cc kinijos motoroleris, krovinių elektrinis triratis, birota krovinių dviratį, didelių suaugusių triratis, dviračių maisto, maisto sunkvežimis, dviračių electr, trike, elektros nutolimas trike.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai