Gėlių Lentynoje, daugiasluoksnė, Patalpų, Namų Balkono Apdaila Bagažinės Kaustytomis Geležies Kambarį Paprastas Vazonas Daugiasluoksnės Stovo Gėlių Lentynoje, daugiasluoksnė, Patalpų, Namų Balkono Apdaila Bagažinės Kaustytomis Geležies Kambarį Paprastas Vazonas Daugiasluoksnės Stovo Gėlių Lentynoje, daugiasluoksnė, Patalpų, Namų Balkono Apdaila Bagažinės Kaustytomis Geležies Kambarį Paprastas Vazonas Daugiasluoksnės Stovo Gėlių Lentynoje, daugiasluoksnė, Patalpų, Namų Balkono Apdaila Bagažinės Kaustytomis Geležies Kambarį Paprastas Vazonas Daugiasluoksnės Stovo Gėlių Lentynoje, daugiasluoksnė, Patalpų, Namų Balkono Apdaila Bagažinės Kaustytomis Geležies Kambarį Paprastas Vazonas Daugiasluoksnės Stovo Gėlių Lentynoje, daugiasluoksnė, Patalpų, Namų Balkono Apdaila Bagažinės Kaustytomis Geležies Kambarį Paprastas Vazonas Daugiasluoksnės Stovo

Gėlių Lentynoje, daugiasluoksnė, Patalpų, Namų Balkono Apdaila Bagažinės Kaustytomis Geležies Kambarį Paprastas Vazonas Daugiasluoksnės Stovo

€20.90 €18.39
Yra sandėlyje
w1114

Pakopų skaičius: 7
Modelio Numeris: Multi-layer Vazonas Stovo
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: bambuko

  • Techninės Specifikacijos:

    Spalva: Natūralios Spalvos / Balta

    Medžiaga: Bambukas

    >> Aukštis > Ilgis > Plotis

    Savybės ir Privalumai:

    Natūralios medienos: į bonsai kabinoje yra pagamintas iš medžio, miesto aplinkai nekenksmingų medžiagų, ir nėra jokių taršos šaltinis, kasdieniame gyvenime, sodo augalų savininkui atneš jums ir jūsų mėgstamiausia augalų arti gamtos jausmas.

    Vidaus ir lauko Gėlių Stovai: Parodos ploto pridėti dydžio ir vaizdo įvairovę lauko erdvėje, ir savo ruožtu gražus sodas, į natūralių augalų rojus, pilnas vietos persipintos ir turtinga jausmą, Sultingi augalai, Narcizas, kaktusas, saulučių ir t.t., jūsų mėgstamiausia.

    Stiprus guolis-tvirtas ir gerai pastatytas, ypatingą dėmesį skiriant funkcionalumui, yra pakankamai tvirta, kad atlaikytų stipraus vėjo ir liūčių.

    Turtingas ir spalvingas naudoti: be to, kad būtų rodomi jūsų puikus bonsai, taip pat galite naudoti nuotraukas savo gražių prisiminimų, ir savo gražių rankdarbių ir kurti meno kūrinius, kaip knygų lentynos ar papuošalų.

    Augalų lentynos yra lengvas, lengva judėti iš vienos vietos į kitą, gėlių lentynų bus padėti jums gauti pakankamai vietos, papuošti augalų viduje ar už jos ribų namas.

    Pakuotės Turinys:

    1x Gėlių Stovas

    Skelbimas:

    1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas,pls suprasti.

    Žymos: augalų stendas, kambarį papuošti, augalų vandens, puodą, miegamasis furnitur, miško samanų, protea, gėlių lentynos stovas, dekoro namai, dekoro kambarys.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ilya Barinov

      Good product. very easy to instole. light weight. Good usuful way to create a green corner at yr home. Delivery was super fast.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai