2vnt Gėlių Stovas Augalų Stendas Multi Gėlių Stovas Lentynos Bonsai Ekranas Lentynos Kiemas, Sodas, Terasa Balkonas Puodą Augalų Lentynos 2vnt Gėlių Stovas Augalų Stendas Multi Gėlių Stovas Lentynos Bonsai Ekranas Lentynos Kiemas, Sodas, Terasa Balkonas Puodą Augalų Lentynos 2vnt Gėlių Stovas Augalų Stendas Multi Gėlių Stovas Lentynos Bonsai Ekranas Lentynos Kiemas, Sodas, Terasa Balkonas Puodą Augalų Lentynos 2vnt Gėlių Stovas Augalų Stendas Multi Gėlių Stovas Lentynos Bonsai Ekranas Lentynos Kiemas, Sodas, Terasa Balkonas Puodą Augalų Lentynos 2vnt Gėlių Stovas Augalų Stendas Multi Gėlių Stovas Lentynos Bonsai Ekranas Lentynos Kiemas, Sodas, Terasa Balkonas Puodą Augalų Lentynos 2vnt Gėlių Stovas Augalų Stendas Multi Gėlių Stovas Lentynos Bonsai Ekranas Lentynos Kiemas, Sodas, Terasa Balkonas Puodą Augalų Lentynos

2vnt Gėlių Stovas Augalų Stendas Multi Gėlių Stovas Lentynos Bonsai Ekranas Lentynos Kiemas, Sodas, Terasa Balkonas Puodą Augalų Lentynos

€21.67 €21.45
Yra sandėlyje
w61781

Kilmės: KN(Kilmės)
Pakopų skaičius: 2
Modelio Numeris: D77562
Medžiaga: Metalo

  • 2X Metalo Augalų Stendas Vazonas Turėtojas Lentynos, Kiemo, Sodo, Patalpų, Lauko

    Specifikacija:

    Modelio Numeris: D77562

    Produkto Pavadinimas: Geležies Vazonas Stovi

    Medžiaga: Geležis

    Keliamoji galia: 30 KG

    Kostiumai: Viduje / Lauke

    Aukščio Augalas Rėmo Dydis:77x32cm(LxW)

    Aukščiausio Lygio Dydis: 35x5cm (Skersmuo x Gylis)

    Kiekis: 2vnt

    Spalva: Juoda/ Balta/ Ruda (Prašome leiskite mums žinoti, spalvos norėtumėte.Jūs galite PALIKTI PRANEŠIMĄ Į SAVO PAYPAL PASTABA papasakoti.)

    Savybės:

    -Gėlių vazonas stovas yra pagamintas iš aukštos koncentracijos geležies, rūdžių įrodymas dangos paviršiaus ,rūdims atsparus ir patvarus,apkrova iki 30 kg ,tinka laikyti iki masės, įvairių rūšių vazoninių augalų.

    -Elegantiškas Dizainas & Fine tekstūra: Gražus geležies meno, dizainas, aukštos temperatūros elektrostatinio purškimo dažai,daro naują ir nuostabų dekoro jūsų sode.

    -Tvirtas Naudoti Kasdien: Šis augalas turėtojas suprojektuoti su 3 patvirtinamuosius taškus, kurie padės gėlių vazonai stovi stabiliai be nukristi žemyn.

    -Skatinti Augalų Sveikatos, Puikus Ekranas: didelis laikiklis pagerina oro srautą aplink augalų, imtis sveiką augalų augimą, padėti jiems gyventi ilgiau.Augalų rėmo konstrukcija yra gėlių ir drugelis modelio, jūs galite pamatyti gražių gėlių iš pirmo žvilgsnio labiau saldus.

    -Didelio Dydžio ir Lengvai Surinkti: aukštas augalų rėmo dydis: 77cm L X 32cm H. Ir viršuje gėlių stovas yra 35cm plotis puodą.Vazonas paskirties vietos yra labai stabilus ir negali judėti.Nesijaudinkite apie tai, surinkimas, galite baigė tik su vienu raktu surinkti lengvai.

    -Talpinti Vieta stovo sodas arba nustatyti jį kambario kampe, Gražiai ekranas augalai, gėlės sodinamoji stovėti.Puikus namų ir sodo mėgėjams.

    Tinka Daugeliui Kartų:

    Aukštų sodo patalpų lauko augalų stendas tinka jūsų poreikius, įvairiomis progomis, ir labai naudinga, padėkite ją į savo kiemą, sodą, balkonas, svetainė ar bet kur, kur jūs norite.

    Pakuotė:

    2 x Geležies Vazonas Stovi (lengva surinkti patys)

    (Prekės yra tik gėlių stovo, o ne apima gėlių ir gėlių vazonas.)

    Pastaba:

    1.Pateikdami savo gražių augalų, stenkitės, kad svoris subalansuotas, siekiant užkirsti kelią laikiklį nuo vartė daugiau.

    2.Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad prekė yra vienas, kad jums reikia.

    3.Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm)

    3.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

    / Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

    Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    Žymos: augalų stendas, augalų puodą, augalų vandens, raudonas medis, kampe augalų stovi patalpų, dekoro vazonas, protea, sodo lentynos, gėlių lentynos stovas, gėlių stovas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai