Mastfuyi FY2008S 1000A Skaitmeninis Multimetras Apkabos Metrų 6000 skaičiuoja KINTAMOSIOS Srovės Apkabos Metrų True RMS Ammeter Voltmeter Testeris Mastfuyi FY2008S 1000A Skaitmeninis Multimetras Apkabos Metrų 6000 skaičiuoja KINTAMOSIOS Srovės Apkabos Metrų True RMS Ammeter Voltmeter Testeris Mastfuyi FY2008S 1000A Skaitmeninis Multimetras Apkabos Metrų 6000 skaičiuoja KINTAMOSIOS Srovės Apkabos Metrų True RMS Ammeter Voltmeter Testeris Mastfuyi FY2008S 1000A Skaitmeninis Multimetras Apkabos Metrų 6000 skaičiuoja KINTAMOSIOS Srovės Apkabos Metrų True RMS Ammeter Voltmeter Testeris Mastfuyi FY2008S 1000A Skaitmeninis Multimetras Apkabos Metrų 6000 skaičiuoja KINTAMOSIOS Srovės Apkabos Metrų True RMS Ammeter Voltmeter Testeris Mastfuyi FY2008S 1000A Skaitmeninis Multimetras Apkabos Metrų 6000 skaičiuoja KINTAMOSIOS Srovės Apkabos Metrų True RMS Ammeter Voltmeter Testeris

Mastfuyi FY2008S 1000A Skaitmeninis Multimetras Apkabos Metrų 6000 skaičiuoja KINTAMOSIOS Srovės Apkabos Metrų True RMS Ammeter Voltmeter Testeris

€28.10 €21.92
Yra sandėlyje
w108015

Sertifikatai: CE, ROHS, FCC
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
Prekės Pavadinimas: Mastfuyi
Apsaugos lygis: CATIII 600V
Matavimo Įtampos Diapazonas: 0-600V
Kilmės: KN(Kilmės)
žibintuvėlis: Taip
Svoris: 300g
Duomenų užšaldyti: Taip
Sertifikavimo: NĖRA
Ekranas: Backlight LCD
Apsauga Nuo Perkrovos: Taip
Matavimo Srovės Diapazonas: 0-1000A
NCV bandymas: Taip
Diodo matavimas: Taip
Mažas akumuliatoriaus piktograma: Taip
Didžiausias skaičius: 6000counts
on-off bandymas: Taip
Modelio Numeris: FY2008S
Matmenys: 24*7.8*3.2 cm
Matavimo būdas: True RMS
Ekrano Tipas: Skaitmeninės Tik
Matavimo Diapazonas Atsparumas: 0-6k
Darbinė Temperatūra: 0-40 / 32-104
Galia: 3*AAA baterijos
Automatinio išjungimo: 15 minučių neveiklumo

  • Mastfuyi FY2008S 1000A Apkabos Matuoklis

    a.Praktinio dizaino.Bendra idėja yra ergonomika, atsižvelgiant į funkcionalumą ir patogumą produktas, ypač projektavimo anti-slip linijų rankos paspaudimas, kad produktas nėra lengva paslysti, kai jį naudoti.

    b.Klasikinis didelės raiškos ekraną.1,6 colio ekranas leidžia rodyti turinį labai aišku, kad jūs neturite jaudintis, kad matyti jį.Apšvietimas taip pat gali būti įjungtas arba išjungtas pagal apšvietimo sąlygas.

    c. 6000counts.Didelis skaičiavimo diapazonas suteikia šis produktas, didelis matavimo diapazonas ir aukštos resolut jonų.Jis gali visiškai patenkinti kasdien naudoti, o ir kainos yra labai palankios.

    d. 1000A srovės matavimo.Šis produktas gali išmatuoti KINTAMOSIOS srovės iki 1000A, kuris yra daug didesnis negu bendrasis gnybtas matuoklis rinkoje.Jis yra galingas veiklos ir ypač tinka profesionalams.

    e.

    Tiesa RMS matavimo.Matavimo rezultatus, gaunamas RMS matavimo metodas yra tikslesnis, ypač matavimo tikslą be jokių reguliariai signalo.Tradicinių matavimo metodas yra imtis didelės ir mažos piko vertės per ciklą gauti vidutinės vertės ir matavimo paklaida yra didelis.

    f.NCV Testą.Šis produktas turi bekontakčius įtampos nustatymo funkcija.Įtampos lygis skiriasi laidai gali būti vertinami ne susisiekti būdu.Pavyzdžiui, kai jums reikia atskirti neutralus laidas ir live wire, jums reikia tik įjungti šią funkciją, kuris yra labai patogu ir nereikia iškirpti izoliacijos sluoksnis laidus.Šis produktas yra lygiavertis multimetras plius ne susisiekti įtampos testas pen.

    g.Turtingas dažnai naudojamas funkcijas.Be minėtų funkcijų, šis produktas turi šias funkcijas: AC ir DC įtampos matavimo, AC srovės matavimas, varžos matavimas, diodo matavimas, tęstinumo testas, skiriamasis neutralus ir gyventi viela, duomenų saugojimo, žibintuvėlis, automatinė išjungimo ir kt.Nesijaudinkite apie tai, kad trūksta tam tikrų funkcijų kasdieniam naudojimui.

    Didžiausias Ekranas

    6000Counts

    Matavimo būdas

    True RMS

    AC ir DC įtampos matavimo diapazonas

    0-600V

    AC srovės matavimo diapazonas

    0-1000A

    Varžos matavimo diapazonas

    0-6kΩ

    NCV Bandymas

    Taip

    Tęstinumo Testas

    Taip

    Diodas testas

    Taip

    Neutralus ir gyventi vielos teisėjas

    Taip

    Apsauga nuo perkrovos

    Taip

    Duomenų užšaldyti

    Taip

    Foninio apšvietimo ekranas

    Taip

    Žibintuvėlis

    TAIP

    Mažas Akumuliatoriaus Piktograma

    TAIP

    Perskaičiavimo kursas

    Maždaug 3 kartus per sekundę

    Galia

    3 *AAA Baterijos(neįtraukta)

    Apsaugos lygis

    CATⅢ 600V

    Sertifikatai

    CE, ROHS, FCC

    Matmenys

    24 *7.8*3.2 cm

    Svoris

    Apie 300g

    1 * 1000A Apkabos Matuoklis

    1 * Bandymų veda

    1 * Atsuktuvas

    1 * Naudotojo Vadovas

    1 * Nešiojamasis krepšys

    1 * Kraft dėžutę

    a.Negalima išmatuoti tikslų, kurie viršija nustatytą intervalą.

    b.Nepalikite testo dalį rašiklis su savo rankas, kai bandymo parkeris yra prijungtas prie matavimo tikslą.

    c.Kai matuojama įtampa viršija 30 V, prašome įsitikinkite, kad jūsų pirštas yra apsauginis dangtelis bandymo sukelti.

    d.

    Perjungiant funkcijas, prašome pašalinti bandymų veda iš ankstesnių tikslą.

    e.

    Nelaikykite ir naudoti aukštos temperatūros, highhumidity, degios ir sprogios aplinkos.

    a.Mastfuyi produktai suteikia DVIEJŲ METŲ GARANTIJĄ .Per šį laikotarpį, jei yra tam tikrų problemų, susijusių su produkto, prašome susisiekti su mumis metu, mes pakeisti jį jums nemokamai.

    b.Mastfuyi produktus pateikti visą GYVENIMĄ, KONSULTACIJŲ PASLAUGOS .Nesvarbu, kaip ilgai įsigiję mūsų prekių, jei turite kokių nors klausimų apie produktus ar kai kurias problemas naudojimo procesas, prašome susisiekti su mumis jokių dvejonių.Mes suteiksime jums labiausiai profesionalių techninių atsakymų, leiskite jums naudoti produktą nerimauti nemokamai.

    c.Mastfuyi produktų pažadą LAIVU PER TRIS DIENAS, pagal laivybos metodą vartotojui pasirinkti, ir suteikti tiesa sekimo numerį.Ir jei jūs vis dar turite abejonių dėl mūsų produktų, po užsakymo pateikimo, mes galime suteikti GREITĄ grąžinimui .

    --Gal kaina nėra mažiausia, bet mūsų produktų ir paslaugų reikia labiausiai PROFESIONALUS .Tikimės, kad Mastfuyi matavimo prietaisas gali padėti jums geriau suvokti pasaulį aplink jus ir suteikti jums galimybę skristi laisvai elektroniniame pasaulyje.

    -- Tuo pačiu metu, mes esame giliai žinoti, kad mes vis dar turime daug trūkumų, ir tik vartotojai gali mus padaryti geriau.Prašome SEKTI MŪSŲ PARDUOTUVĖJE , tegul kiekvienas iš Mastfuyi produktų tapti tiltu bendrauti su jumis, ir pažangą, kartu šioje sparčiai besivystančių pasaulyje, dėka.

    Žymos: baseus automobilių šuolis starteris galia bankas, procesas, apkabos metrų, apkaba metrų ac dc srovė, fluke t5 1000, skaitmeninio multimetro "bluetooth", apkaba dabartinis, apkaba srovė dc, dabartinis zondas, apkabos matuoklis, clamp fix, multimetras slim.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai