Dušo Lentynos, Vonios Kambarys, Šampūnas, Dušo Lentynos Laikiklis Virtuvės Stalčiuko Organizatorius Sienos Montuojamas Vonios Kambario Aksesuarai Dušo Lentynos, Vonios Kambarys, Šampūnas, Dušo Lentynos Laikiklis Virtuvės Stalčiuko Organizatorius Sienos Montuojamas Vonios Kambario Aksesuarai Dušo Lentynos, Vonios Kambarys, Šampūnas, Dušo Lentynos Laikiklis Virtuvės Stalčiuko Organizatorius Sienos Montuojamas Vonios Kambario Aksesuarai Dušo Lentynos, Vonios Kambarys, Šampūnas, Dušo Lentynos Laikiklis Virtuvės Stalčiuko Organizatorius Sienos Montuojamas Vonios Kambario Aksesuarai Dušo Lentynos, Vonios Kambarys, Šampūnas, Dušo Lentynos Laikiklis Virtuvės Stalčiuko Organizatorius Sienos Montuojamas Vonios Kambario Aksesuarai Dušo Lentynos, Vonios Kambarys, Šampūnas, Dušo Lentynos Laikiklis Virtuvės Stalčiuko Organizatorius Sienos Montuojamas Vonios Kambario Aksesuarai

Dušo Lentynos, Vonios Kambarys, Šampūnas, Dušo Lentynos Laikiklis Virtuvės Stalčiuko Organizatorius Sienos Montuojamas Vonios Kambario Aksesuarai

€7.92 €5.54
Yra sandėlyje
w107476

Medžiaga: PA+PE
Nėra. Pakopų: Dvigubas
Modelio Numeris: 001
Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Kilmės: KN(Kilmės)
Pakuotė: 02

  • pastaba:

    Besisukančio stovo

    Stovo gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu, ne kampinis apribojimas, o dešinysis kampas plokščias kampas gali būti įdiegta.Ji yra lengva įdiegti įvairius sienų kampai.

    Švarus ir tvarkingas

    Stovo priima tuščiaviduriai-iškirpti dizaino padėti nutekėjimo pagrindinės plokštės ir nebegali kaupti vandenį, sakydamas sudie į perėjimo iš bakterijų.

    Paslėptos kablys

    Yra 4 kabliukai krašto stovo, kuris gali būti naudojamas pakabinti rankšluosčiai, jie gali būti sulankstyti ir paslėpti, kai jis nenaudojamas.

    Kasetė

    Stovo apima kasetės, papuošalai yra paslėptas ir yra tiekiama be getting šlapias, ir tai yra patogu imti, labai intymus dizainas.

    Klasifikuoti saugojimas

    Yra 3 rūšių skirtingus gebėjimus, Didelės talpos yra tinkamos didinamąjį butelis dušo želė ir šampūnas, apvalios tinklelis yra mažų augalų ir eterinių aliejų, vidutinio galingumo yra dėl valymo, losjonai ir daugiau.

    Sieniniai

    Stovo yra sieniniai, punch-nemokamai įrenginys, kuris turi būti pridedamas prie sienos, lengvas montavimas.

    A pplication

    Stovo tinka vonios kambarys, saugojimo, virtuvė, sandėliavimo, tualeto reikmenų laikymui.Stovo tinka vonios kambarys, saugojimo ir yra lengva naudoti su siena.Tinka skalbti, valyti, padažas.Tinka virtuvė saugojimo, naftos ir druska, padažas, actas, dedamas siekiant padėti jums virėjas skanus.

    Specifikacija:

    Tipas: Dušo Lentynos

    Kiekis: 1 VNT

    Medžiaga: ABS

    Spalva:balta ir pilka, balta ir juoda

    Dydis: 34.0*11.0*8.0 cm/13.4*4.3*3.1 "(L*W*H)

    Grynasis Svoris: 486.0 g/17.1 oz

    Pakuotė:

    1 * Dušo Lentynos

    Žymos: hecare vonios kambarys organizatorius, savininkas klavišą sienos, virtuvės skalbiniai saugojimas, vonios lentyna, vyrai stalčiuko, ika saugojimas, Vonios lentyna, virtuvės įrankis, etagere saugojimas, paravan vonios kambarys saugojimas.

  • Atsiliepimai (3)

    • Robert Helliesen

      The shelf is good, but the plastic is weak. I hung it while I was holding up.

    • Tuner Wolf

      Right product, I haven't used the shower yet for checking it doesn't fall down

    • Geminiguy1970

      Article arrivé sale

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai