4 Colių 50W Led Darbo Šviesos Traktoriaus Vietoje Šviesos 12V 6000K 4 4 Colių 50W Led Darbo Šviesos Traktoriaus Vietoje Šviesos 12V 6000K 4 4 Colių 50W Led Darbo Šviesos Traktoriaus Vietoje Šviesos 12V 6000K 4 4 Colių 50W Led Darbo Šviesos Traktoriaus Vietoje Šviesos 12V 6000K 4 4 Colių 50W Led Darbo Šviesos Traktoriaus Vietoje Šviesos 12V 6000K 4 4 Colių 50W Led Darbo Šviesos Traktoriaus Vietoje Šviesos 12V 6000K 4

4 Colių 50W Led Darbo Šviesos Traktoriaus Vietoje Šviesos 12V 6000K 4" Led Vairavimo Lempos ATV Sunkvežimių Off-road 4 x 4 Transporto priemonės, 1 vnt

€26.15 €18.31
Yra sandėlyje
w103686

Medžiaga: Diecast Aliuminio Korpusas
Atsparus vandeniui norma: IP67
Galia: 50W
Patekimo Apsaugos: IP67
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: POVTOR
Gyvenimo trukmė: daugiau kaip 30.000 val.
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Tipas: Darbo Lemputė
Spalvos Temperatūra: 6000K
Pozicija: Vidurinis
darbinė temperatūra: -40~60 Laipsnių
Darbinė Įtampa: 10-30 V DC
Laipsnis: 30 vietoje laipsnis
Šviesos Tipas: vietoje šviesos
Spindulio Kampas: Vietoje
Produkto pavadinimas: 4inch 50W Led Darbo Lemputė
Neprivalomas Spalva: juoda
Kronšteinas: Alu laikiklis įmonė
LED Kiekis: 5 vnt*10W

  • 4 Colių 50W Led Darbo Šviesos Traktoriaus Vietoje Šviesos 12V 6000K 4" Led Vairavimo Lempos ATV Sunkvežimių Off-road 4 x 4 Transporto priemonės, 1 vnt

    Produkto specifikacija:

    Galia:50W

    Spalva: Juoda

    Objektyvas: PC objektyvas

    Įtampa: 10-30 V

    Led kiekis: 5vnt*10W

    Spalvos Temperatūra:6000K

    Gyvenimo trukmė: Daugiau kaip 30.000 val.

    Montavimo laikiklis: Alu laikiklis įmonė

    Medžiaga: Diecast aliuminio korpusas

    Programos Plačiai Paramą, išskyrus išjungti kelių transporto priemonės apšvietimo, ji taip pat gali būti taikomas Medžiagos tvarkymas,

    Žemės ūkio mašinų, apšvietimo, Jūrų LED apšvietimo ir Avarinio & gelbėjimo LED žibintai.

    Pvz.: Off-Road Transporto priemonėms: UTV, smėlio geležinkelių, buggy, ATV, SUV, sunkvežimių, traukinių, motociklas, autobusas, tankų ir t.t.

    Inžinerijos Transporto priemonių: ekskavatoriai, kelių ritinio, buldozerių, kranų, fork lifto ir kasybos sunkvežimių ir kt.

    Specializuotų Transporto priemonių: gaisrinės, policijos automobilis, gelbėjimo priemonės, ryšių, transporto priemonės, karines transporto priemonės ir kt.

    Kita: valtis, žvejyba, kiemas lempos, jachta, kelio/ gatvės žibintas ir kt.

    Paketas Apima:

    1X 50W Darbo Lemputė

    jshi

    1. Tie, laivybos, yra labiausiai populiarus būdas laivą.Ji gali turėti nuotolinio valdymo srityje laivas, jei jums priklauso atokioje vietovėje , informuosime jus, kai laivybos agentas pasakė.

    2.Mes neturime turėti jokių papildomų importo muitų , mokesčių, žemės sklypo paskirties šalis;ir laivybos kompanija rinkti iš pirkėjas po pristatymo, kai reikia papildomų dokumentų, nebus įtraukti.

    3.Paskelbti vertę ir pavadinimas: "mes pareiškiame apie 30% vertės, prekės pirkėjui iš labiausiai šalies, išskyrus atvejus, šalyje turi būti paskelbti tikrąją vertę.Jei turite specialių pageidavimų, prašome palikti pažymi, kad

    Aramex 5-15days DHL 5-7 dienas FEDEX 5-7 dienas UPS 5-15 dienų Kinija paštu oro mial nuo 5 iki 20 dienų Kinija Paštu Oro Sklypas

    45-60 dienų(jei esate skubėti

    gauti prekių, nereikia pasirinkti šį kelią ) ePacket 10-20 dienų

    Jūs galite atlikti mokėjimą per pateiktų mokėjimo būdų.Mokėjimas turi būti atliktas pagal galiojančius kartą užsakymus.www.automotoplius.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas, kai mokėjimas baigtas, ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai šis procesas laikas yra per.Jei užsakymas buvo uždarytas saugumo sumetimais, tada jums reikia pateikti prašymą www.automotoplius.lt mokėjimo tikrinimo paštu

    1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3.Įrodymai Vadovas:

    1).Nuotraukos iš skaldytų lemputes

    Jums reikės aiškias nuotraukas ir atsiųskite mums.Nuotraukos turėtų būti lempa su įjungimo ir išjungimo.

    2).Video neveikia lemputes

    Jei nuotraukos negali įrodyti, LED lempos yra su trūkumais, vaizdo reikia.Prašome prisijungti lemputė su 12V maitinimo adapteris ir parodyti mums, vaizdo, kad jūs turite prijungti lemputę teisingai maitinimo laidai.Ačiū.

    4. Jei nesate patenkinti produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

    5.Jei daugiau kaip 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.Ar mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

    Pažymėti: Dirbtinai sugadintas nėra įtraukta grąžinimo politikos.

    1. 1 metų gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

    3. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.automotoplius.lt!

    1.Prašome pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimai kai gausite paketą.

    2.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums ne pirmą kartą.Prašome don ' t open ginčą.

    3.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums ne pirmą kartą.Prašome don ' t open ginčą.

    Žymos: 4x4, led offroad, šviesos led, off road, drugelis nosies, spote led 12v, mack mcqueen, darbo pirštinės, led, led siena.

  • Atsiliepimai (2)

    • Geneainmon

      really nice and bright. it's a great product

    • An Lyiza

      Terrific well writing will Reply

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai