2X 4.2 2X 4.2 2X 4.2 2X 4.2 2X 4.2 2X 4.2

2X 4.2" 90W 30 LED Juosta Vietoje Potvynis Šviesa, Baras Darbai, Šviesos, Baltos, Pikapas Offroad 4WD Sunkvežimis, Traktorius, Valtis Priekaba 4x4 VISUREIGIS ATV

€23.22 €22.06
Yra sandėlyje
w124599

darbinė temperatūra: -40~60degree Celsijaus
Kilmės: KN(Kilmės)
Spindulio Kampas: Vietoje
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Prekės Pavadinimas: Mofaner
Pozicija: Vidurinis
Spalvos Temperatūra: 6500K
Galia: 90w/per
Patekimo Apsaugos: ip68
Tipas: Darbo Lemputė

  • {infomodule}

    2x 90W LED Darbo Šviesos Juosta Šalutinį Šaudyklės Ankščių Vairavimo Priešrūkinis Žibintas Off Road Truck 4WD

    Komplektą sudaro:

    2x Quad Eilės LED Darbo Šviesos Ankštys

    2x Nustatyti montavimo laikikliai

    Specifikacija:

    Modelio Numeris: C99992

    Produkto Pavadinimas:LED Darbo Šviesos Juosta

    Galia: 90W

    Darbinė Įtampa: DC 10~30 V (tinkamas 12V/24V transporto priemonėms)

    Spalvos Temperatūra: 6000K-6500K

    Atsparus vandeniui Norma: IP68

    LED Kiekis: 30pcs

    Darbinė Temperatūra: -40~60degree Celsijaus

    Medžiaga: Aliuminio lydinio Korpusas

    Lęšių medžiaga: PC Objektyvas

    Montavimo Laikiklis:Aliuminio laikiklis

    Savybės:

    1.Šviesus Keturių Eilės Dual Šalutinį Šaudyklės Led ir Platus Apšvietimo Diapazonas

    Off Road LED funkciją, šviesus, labai efektyvus Led, Vietoje pluošto & Potvynių Šviesos Šalutinį Šaudyklės vairavimo modelį, orientuota plotis ir atstumas.Quad eilės LED Darbo lemputė su galingu 102W spalvos Temperatūra.Pramonės pirmaujančių šviesos Chip LED ir visas Reflektorius per smurtinio sprogimo šviesa, kuri prasiskverbia į naktį iki 900 pėdų,Jei jums reikia kokybiškos atstumas ir išskirtinis apšvietimas aprėptį iš jūsų šviesos, nėra nieko paliktas tamsoje.

    2. Puikus Našumo, Atlaikyti Atšiaurių Aplinkos

    Tai aukštos kokybės korpusas užtikrina vandeniui, dulkėms ir smūgiams atsparių ekstremaliomis sąlygomis.Lieto aliuminio korpusas stiprumo ir patvarumo.Atnaujinti PC lęšio paviršiaus su didelio šviesos pralaidumo net ekstremaliomis sąlygomis.

    3 Greito Šilumos Išsklaidymo Sistemos& Unikalus Raudonasis Pastaba , Super Patvarus ir Ilgalaikis

    Išplėstinė schema, ir lieto aliuminio lydinio, šilumos kriaukle, skirtos užtikrina maksimalų šviesos srautą per tvaraus naudojimo laikotarpio.Jos veiksmingai pailginti gyvenimo trukmę, atsižvelgiant juostą, kad per 50.000 val.

    4.Reguliuojamas Kronšteinas, Pastatytas Kuria sistemos

    Plieno apačioje kalno suteikia apšvietimo koregavimas ir užtikrinta patikima 4-varžtų fiksavimo sistema.Su reguliuojamais tvirtinimo laikiklis, kuris leidžia keisti kryptį šviesos spindulį lengviau.

    5. 10V-30 V Plataus Veikimo Įtampos Diapazonas

    Suderinama su automobilių ir prietaisų įrengta 10 iki 30 V DC maitinimo šaltinis.Tai yra puikus kompanionas, įvairių tipų sunkvežimiai, Traktoriai,VISUREIGIS,KETURRATIS,Off-road transporto priemonėms, 4x4, Karinės,Kasybos,Valtys,Žemės ir Sunkiųjų Įranga ir kt

    Naudojimas:

    Kreiptis: Pikapas, Visureigis, UTB, Kabina, ATV, SUV, Už Jeep, Sunkvežimiu, Laivu, Autobusu.

    Kreiptis: Dėl pravažumo, 4WD 4X4, Kasybos, Jūrų, Automobilių, ekskavatorių.

    Kreiptis: Už Traktoriaus, UTE, Van turistiniai automobiliai, kelių ritinio, buldozerių, kranų.

    Kreiptis: Už Polaris RZR XP1K RZR 1000 RZR 900.

    Kreiptis: Už RZR Bekelės Džipas už Rhino Sandrail Canam UTV.

    Kreiptis: Už Ford F150 F250 F350.

    Kreiptis: Už Wrangler Serijos,For Land Rover Defender,Motociklas

    Programos Plačiai Paramą, išskyrus išjungti kelių transporto priemonės apšvietimo, ji taip pat gali būti taikomas Medžiagų tvarkymo, žemės Ūkio technika, apšvietimo, Jūrų LED apšvietimo ir Avarinio & gelbėjimo LED žibintai.Pvz.: Off-Road Transporto priemonėms: UTV, smėlio geležinkelių, ATV, SUV, sunkvežimių, traukinių, motociklas, autobusas, tankų ir t.t.Inžinerijos Transporto priemonių: ekskavatoriai, kelių ritinio, buldozerių, kranų, fork lifto ir kasybos sunkvežimių ir kt.Transporto priemonių: automobilių, gelbėjimo priemonės, ryšių, transporto priemonės, karines transporto priemonės ir kt.Kita: valtis, žvejyba, kiemas lempos, jachta, kelio/ gatvės žibintas ir kt.

    Pastaba:

    1.Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad prekė yra vienas, kad jums reikia.

    2. Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm)

    3.Mokymas nėra įtrauktas.Profesionalus Montavimas Yra Labai Rekomenduojama!!Jei norite žinoti, kaip naudoti ar ją įdiegti,prašome susisiekti su mumis el. Paštu.Mes suteiksime padėti, kiek įmanoma.

    / Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

    Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    Žymos: priekaba, 24 v sunkvežimis, led juostos, spote led 12v, led pabaigos baras, kp39, led varžtas, stovykla priekaba, baras led offroad, 4x4 lipdukas.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai