Daugiafunkcinis Nešiojamas Oro Valytuvas Q2 Nešiojamų Oro Valytuvas UV-C LED Lempos Sterilizer Ozono Oro Jonizatoriaus Namų Nešiojamų Lempos Daugiafunkcinis Nešiojamas Oro Valytuvas Q2 Nešiojamų Oro Valytuvas UV-C LED Lempos Sterilizer Ozono Oro Jonizatoriaus Namų Nešiojamų Lempos Daugiafunkcinis Nešiojamas Oro Valytuvas Q2 Nešiojamų Oro Valytuvas UV-C LED Lempos Sterilizer Ozono Oro Jonizatoriaus Namų Nešiojamų Lempos Daugiafunkcinis Nešiojamas Oro Valytuvas Q2 Nešiojamų Oro Valytuvas UV-C LED Lempos Sterilizer Ozono Oro Jonizatoriaus Namų Nešiojamų Lempos Daugiafunkcinis Nešiojamas Oro Valytuvas Q2 Nešiojamų Oro Valytuvas UV-C LED Lempos Sterilizer Ozono Oro Jonizatoriaus Namų Nešiojamų Lempos Daugiafunkcinis Nešiojamas Oro Valytuvas Q2 Nešiojamų Oro Valytuvas UV-C LED Lempos Sterilizer Ozono Oro Jonizatoriaus Namų Nešiojamų Lempos

Daugiafunkcinis Nešiojamas Oro Valytuvas Q2 Nešiojamų Oro Valytuvas UV-C LED Lempos Sterilizer Ozono Oro Jonizatoriaus Namų Nešiojamų Lempos

€15.39 €13.08
Yra sandėlyje
w99923

Modelio Numeris: /
Įtampa: 6V
Sertifikavimo: NĖRA
Vidutinė trukmė (val.): /
Savybės: /
Garantija: /
Elemento Tipas: Ultravioletines Lempas
Spalvos Temp(K): /K
Šviesos Srautas: /
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: HOSPORT

  • Q2 Daugiafunkcinis Nešiojamas Oro Valytuvas USB Įkrovimo UV-C Sterilizer Ozono Oro Jonizatoriaus Dezodoryzujący Gaiviklis Automobilių, Namų

    Aprašymas:

    Produktas yra gražus ir paprasta išvaizda.Ji gali būti sterilizuota laisva kėlimo ultravioletinės lempos.Yra skylės sukasi pabaigoje lempa.Jis gali būti naudojamas, kai rankinius sterilizer yra atidaryta.Kai jis yra uždarytas ir atidarytas, jis gali kvėpuoti grynu oru, per įmontuotą vidaus mašina.Dydis ir apimtis atitinka, ergonomiškas dizainas

    Padedant oro konvekcija apyvartą, užterštą orą su bakterijų ir virusų, yra čiulpti į sterilizacija sandėlį iš apačios, ir DNR arba RNR molekulių struktūrą, bakterijų ir virusų yra valomi ir dezinfekuojami pagal neigiamų jonų ultravioletinės lempos, todėl mirties augimą, ląstelių ar ląstelių atsinaujinimo, taip, kad būtų pasiektas 99% sterilizacijos ir dezinfekcijos poveikis.

    Sterilizer UV

    253.7 nm, UV-C šviesos yra naudojama sterilizacija.UV lempos šaltinis, naudojamas dezinfekcijai turi būti pajėgi gaminti sterilizacija UV lempa su švitinimo vertę iki nacionalinio standarto.

    Kai įtampa dezinfekavimas UV lempa, 3,7 V, santykinis oro drėgnumas aplinkos yra 60%, o temperatūra yra 20 ℃, galios UV lempa 2.5 W, ir intensyvumo UV lempos turėtų būti ne mažesnis kaip 70 μ w / cm 2. Specialios ultravioletinės lempos yra vertinamas naudoti atstumas.

    Ozono generatorius

    Bangos ozono dezinfekcija yra 185nm, be jokių kitų pagalbinių medžiagų ir priedų, kurie išsprendžia problemą antrinės taršos likučius dezinfekcija, dezinfekcijos, ir pašalina iš naujo valymas po dezinfekcijos.Šiuo metu dezinfekavimo, ozono modulis prietaisas gamina tam tikrą kiekį ozono.Palyginti uždaromos aplinkai, ji turi vienodą difuzijos, geras įtraukties ir pralaidumą, pasiekti tikslą visų pusių, greitai ir veiksmingai dezinfekuoti ir sterilizacija.Be to, dėl savo plataus spektro sterilizacija, ji gali ne tik žudyti įvairių mikroorganizmų, pavyzdžiui, bakterijų dauginimuisi, sporas, virusus, grybus ir pirmuonis, bet taip pat sunaikinti Botox Ir toksinų ir Rickettsia ir kt., bet ji taip pat turi stiprią funkcija pašalinti miltligė, žuvytę, smirdantis ir kitų kvapų.

    Oro jonizatoriaus

    Valymo oro, neigiamų jonų pati turi neigiamas įkrovas, rodo neigiamą elektros energijos, kai neigiamų jonų atitinka dulkėms ir kitų smulkių dalelių ore, teigiamos ir neigiamos surinkti, kad būtų koaguliuotų dulkių ir kitų medžiagų, padidinti svorį, dulkių ir t.t., ir padaryti jį nusileisti ant žemės.

    Gerinti miego, anijonas yra natūralus veiksnys, kuris turi gerą poveikį didinant miego.Jis yra idealus pasirinkimas žmonių kasdienio sveikatos priežiūros pagerinti savo imunitetą ir self-healing galimybes.

    Ypatybė:

    1. Medicinos poveikis: 99.99%

    2. Ilgas tarnavimo laikas ir didelis ilgaamžiškumas

    3. Efektyvios kontrolės erkė

    4. Išskirtinį ir maža, lengva nešiotis

    5. Aliuminio lydinio, pramoninis dizainas, stiprų mokslo ir technologijų

    6. Taikymo sritis: automobiliai, miegamieji, spintos, sandėliavimo patalpos, virtuvės, vonios ir kitų mažų teritorijų

    Specifikacija:

    Modelis: Q2

    Darbinė įtampa: 3.7 V

    Įėjimo srovė: 5V / 1A

    Įkrovimo jungtis: Micro USB

    Baterijos talpa: 2000mAh

    Galia: 10W

    Įkrovimas: apie 3 val.

    UV lempos galia: 2.5 W UV-C

    Baterijos veikimo laikas: 3 valandos

    Taikomas vietos: 0-5m2

    Kūno spalva: Sidabro, Juoda

    Medžiaga: aliuminio lydinys + ABS

    Dydis: 185 * 68 * 68mm/7.28*2.68*2.68"

    Operacijos kodas:

    1: Paspauskite ir laikykite šviesiai mygtuką 3 sekundes, ir raudona lemputė pradės mirksėti sustabdyti ozono ir ultravioletinės sterilizer režimu.

    2. Bakstelėkite O2 mygtuką norėdami įjungti ionizor režimu.

    3: Maitinimo indikatorius.

    4: "Micro USB įkrovimo sąsają

    Naudojimo būdas:

    1. Sukasi viršutinį dangtį, galima panaikinti atlikti sterilizacija ir dezinfekcija, kaip panaikinti bakterijas nuo 10 iki 20 sekundžių.

    2. Ranka traukti UV dezinfekavimo lempos.Prašome palikite švitinimo zonos, kai lempa įjungta; paprastųjų švitinimo naudojamas norint pašalinti bakterijas, besiūlių sterilizacija su tiesioginės spinduliuotės ir ozono.

    3. Paslėpti dezinfekavimo, oro įkvėpti iš apačios, dezinfekuojami pagal šviesos šaltinį, įmontuotas ultravioletinių spindulių lempa, ir gaivaus oro yra išėjimo iš viršaus po anijonų valymo, todėl oro saugiau ir šviežias.

    Dėmesio:

    1. Ilgą laiką UV bus sukelti nudegimus žmogaus akis ir odą; prieš naudojimą, patvirtina, kad žmonės ir gyvūnai erdvę palikti svetainę.

    2. Prašome palikite švitinimo zonos po lemputė; tiesioginis spinduliavimas yra pats efektyviausias būdas pašalinti bakterijas.

    3. Siūloma, kad sterilizavimo laikas turėtų būti daugiau nei 20 minučių kiekvieną kartą; tai yra geriau, daugiau judėti, švitinimo pozicijas toje pačioje vietoje.

    4. Po sterilizavimo, prašome vėdinti vietos išvaikyti kvapo dujos, gautos po sterilizacija.

    5. Prieš keletą naudoti vėliau laikotarpis, lempos vamzdis gali būti nuvaloma su akiniais audiniu arba specialūs audiniai, ilgalaikį dezinfekcijos poveikis.

    6. Vengti tiesioginių saulės spindulių, vėjo ir šilumos šaltinis.

    Pastaba:

    1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

    2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

    1 X Oro Valytuvas

    Žymos: oro ozon, dezinfekuoti lempos, bionaire uv oro valytuvas, ozon 220v, lempos uv, uv led oro valytuvas, airco oro valytuvas, jonų oro valytuvas, mašina ozon, lempos uv c.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai