50pcs Antikvariniai Sidabro Lydinio Retro Mano Sodo Žavesio Pakabukas Vintage Papuošalai Išvados Priedai 15x22mm 50pcs Antikvariniai Sidabro Lydinio Retro Mano Sodo Žavesio Pakabukas Vintage Papuošalai Išvados Priedai 15x22mm

50pcs Antikvariniai Sidabro Lydinio Retro Mano Sodo Žavesio Pakabukas Vintage Papuošalai Išvados Priedai 15x22mm

€3.64 €2.55
Yra sandėlyje
w9991

Svoris: 1.3g
Stilius: Madinga
Dydis: 15x22mm
Metalų Tipas: cinko Lydinys
Elemento Tipas: Pakabukai
Prekės Pavadinimas: SalaWendy
Medžiaga: Metalo
spalva: Antikvariniai Sidabro
Pakabukai Tipas: Sodas
Modelio Numeris: LY524
Bauda ar Mados: Mados
Formos: sodo gėlių

  • Aprašymas

    Būklė: Naujas .

    Medžiagos: Lieti

    Dydis:15*22mm

    Kiekis: 50 vnt

    Spalva:antikinio sidabro

    Svoris(Apie):1.3 g/vnt.

    Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.Produktų Ekranas : Mokėjimo

    1. Po to, kai jūs prekę,spauskite mygtuką"mokėti dabar"baigti mokėjimo. 2. Mokėjimo terminai:Viza, "MasterCard", "Western Union", Qiwi,WebMoney,Beleto ir Banko pavedimu.Siuntos 1. Visi užsakymai bus išsiųsti per 2-7 darbo dienas po to, patikrinti, ar jūsų mokėjimo 2.Pls dukart patikrinkite pristatymo adresą, kai jūs mokate už užsakymą.Pls atkreipkite dėmesį, kad siuntimo adresą, yra labai sunku pakeisti, kai užsakymas yra išsiųstas. 3.Kartais siuntinių gal šiek tiek atidėti dėl griežtos užsakymą ir vietos įvykis,blogas oras ir pan.Atsiliepimai 1. Jei gavote ir kaip mūsų produktus ir paslaugas,teigiamų feeback yra labai vertinama ir ačiū už jūsų gerumą paramos. 2.Visi iš mūsų pasiūlymų yra supakuota-100% pasitenkinimo garantija,jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas ,Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų,tai mūsų malonu padėti jums išspręsti visas problemas, geriausiu būdu.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Jūsų pasitenkinimas mūsų siekimas!

    Žymos: 13 colių " mac "retina", 13 14 metų striukė, 13 3 kuprinė juoda, 13 4deep banga nėriniai, 13 6 priekinės vandens, 13 žmonių plaukų perukai, 12years sportiniai kostiumai, 13 f 4 medvilnės tamponu, 13 colių nešiojamas 2 1.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai