3pcs/set Virpesių pjauti Nustatyti Segmento Daugiafunkcis Karbido Peiliai Nustatyti Virpesių Multi įrankis Nustatyti Poliravimo, Cemento 3pcs/set Virpesių pjauti Nustatyti Segmento Daugiafunkcis Karbido Peiliai Nustatyti Virpesių Multi įrankis Nustatyti Poliravimo, Cemento 3pcs/set Virpesių pjauti Nustatyti Segmento Daugiafunkcis Karbido Peiliai Nustatyti Virpesių Multi įrankis Nustatyti Poliravimo, Cemento 3pcs/set Virpesių pjauti Nustatyti Segmento Daugiafunkcis Karbido Peiliai Nustatyti Virpesių Multi įrankis Nustatyti Poliravimo, Cemento 3pcs/set Virpesių pjauti Nustatyti Segmento Daugiafunkcis Karbido Peiliai Nustatyti Virpesių Multi įrankis Nustatyti Poliravimo, Cemento 3pcs/set Virpesių pjauti Nustatyti Segmento Daugiafunkcis Karbido Peiliai Nustatyti Virpesių Multi įrankis Nustatyti Poliravimo, Cemento

3pcs/set Virpesių pjauti Nustatyti Segmento Daugiafunkcis Karbido Peiliai Nustatyti Virpesių Multi įrankis Nustatyti Poliravimo, Cemento

€8.34 €6.18
Yra sandėlyje
w9785

Dydis: 9x7x3cm
Raktiniai žodžiai: Virpesių Įvairių įrankių Rinkinys
Apdailos: Ti-coated
Tipas 1: Vibracinis Pjūklas Disko Rinkinys
Svoris: 61g
Pavadinimas: Karbido Peiliai Rinkinys
Skaičius, Vnt: 3 vnt
Ašmenų Medžiaga: Karbidas
Prekės Pavadinimas: WALFRONT
3 tipas: Vibracinis Pjūklas Karbido Peiliai
Disko Tipas: Jig Pjūklo Geležtės
Kilmės: KN(Kilmės)
Naudojimas: Komercinės Gamyba
Sertifikavimo: NĖRA
Modelio Numeris: Pjauti
Tipas 2: Virpesių Menčių Rinkinys

  • 3pcs/set Virpesių pjauti Nustatyti Segmento Daugiafunkcis Karbido Peiliai Nustatyti Virpesių Multi įrankis Nustatyti Poliravimo, Cemento

    Savybės:

    1. Naudojami poliravimo, cemento, žvyro, šlifavimo ir pašalinti skiedinio ir keraminių plytelių.

    2. Specialiai sukonstruotas montavimo gali tiesiogiai tinka daugelio tipų greitai pakeisti daugiafunkcį elektrinių įrankių.

    3. Labai lengva surinkti arba pašalinimas su šių įvairių priemonių.

    4. Ilgalaikei veiklos, labai pakeisti jūsų seną ir sugadintą pjūklų.

    5. Universali sąsaja gali suderinti įvairių mašinų.

    Techniniai duomenys:

    Svoris: Apytiksl. 61g Dydis (Vid.) Medžiaga Puslankiu pjauti 52mm / 2.05 colių HCS + Karbido E-formos pjauti 79mm / 3.11 colių Įtvirtino Karbido Lenktas pjauti 75mm / 2.95 colių Įtvirtino Karbido

    Pakuotė:

    1 x Puslankiu pjauti

    1 x E-formos pjauti

    1 x Lenktas pjauti

    Pastaba:

    Tik pjūklų, be kitų dalykų, apėmė.

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    Apie laivybos

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

    9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

    Grąžinimo ir atlyginimo

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    Apie atsiliepimą

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    Žymos: ašmenys įrankis, WOLIKE, ašmenys, skirti renovator, LIVTER, bulgarijos makita, peilis multi įrankis, er11 riešutų, deimantinis galąstuvas, priemonė renovator, ašmenys multitool.

  • Atsiliepimai (1)

    • Silvia8375

      Come to Ukraine for two types. On the mini-stamp the new one. Well, it is.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai