Galaxy S21 Ultra Atveju Xundd oro Pagalvė Atveju Galaxy S21 Ultra Atveju Xundd oro Pagalvė Atveju Galaxy S21 Ultra Atveju Xundd oro Pagalvė Atveju Galaxy S21 Ultra Atveju Xundd oro Pagalvė Atveju Galaxy S21 Ultra Atveju Xundd oro Pagalvė Atveju Galaxy S21 Ultra Atveju Xundd oro Pagalvė Atveju

Galaxy S21 Ultra Atveju Xundd oro Pagalvė Atveju "Samsung" S20 FE S8 S9 S10 Plus Ultra Atveju Apsauginis Bamperis Telefono Dangtelį

€12.50 €6.37
Yra sandėlyje
w97489

Suderinamos Prekės: "Samsung"
Dizainas: Skaidrus
Savybės: Xundd Oro Pagalvė Atveju
Tipas: Pusė-suvynioti Atveju
Prekės Pavadinimas: xundd
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Spustelėkite šią nuotrauką, jei jus domina

    Aprašymas

    Asmens sargybiniu už jūsų brangų, ir brangus, "Galaxy" išmaniojo telefono. ● Suderinamumas Atsparus smūgiams atveju specialiai sukurta, kad apsaugotų jūsų "Samsung" Galaxy " telefono. ● Oro pagalvių technologija XUNDD įmontuota apsaugos oro pagalvė pagalvės išorinės briaunos jūsų telefonui, apsaugo ją nuo atsitiktinio kritimo ir smūgių. ● Patobulintas kameros ir ekrano apsauga 8mm-iškėlė kraštų vengti savo "Galaxy" tauriųjų fotoaparato objektyvo ir ekrano, iš vis lengvai subraižyti. ● Tiksliai išpjovą atveju Tai tiksliai pagaminti telefono apsauga atveju, leidžia lengvai valdyti savo "Galaxy", mygtukų, kameros, ir uostus. ● Aukštos kokybės medžiagos, Telefono korpusas pagamintas iš importuotų akrilo medžiagos, kuri neleidžia greitai išvaizda pirštų atspaudų ženklai ir spalvos.

    Indikacija:

    Įmontuota oro pagalvė technologija

    Niekas nesupranta, svarbą ir reikšmę savo Samsung geriau nei XUNDD.Kad yra, kodėl mes turime įrengtas mūsų atsparus smūgiams atvejais su state-of-the-art oro pagalvė apsaugos technologija.Mėgaukitės savo galingas "Galaxy" išmaniojo telefono žinant, kad tai būtų apsaugota nuo atsitiktinio lašai ir poveikį.

    Įmontuota oro pagalvė technologija

    Niekas nesupranta, svarbą ir reikšmę savo Samsung geriau nei XUNDD.Kad yra, kodėl mes turime įrengtas mūsų atsparus smūgiams atvejais su state-of-the-art oro pagalvė apsaugos technologija.Mėgaukitės savo galingas "Galaxy" išmaniojo telefono žinant, kad tai būtų apsaugota nuo atsitiktinio lašai ir poveikį.

    Kokybės Įrodymas: SGS Antidrop Sertifikavimo Įrodo Mūsų Kokybės

    Iš visų pusių apsauga

    Oro pagalvių technologija yra suporuotas su 0.8 mm iškėlė kraštų, kurie suteikia labai reikalingą apsaugą jūsų Galaxy S20 FE s kameros ekraną nuo įbrėžimų.Įgyti papildomų ramybę, pateikdami telefoną ant įvairių paviršių, tokių kaip stalas ar daiktadėžė.

    Aukštos kokybės medžiaga

    Lanksti ir minkšta konstrukcija yra malonumas ranka.XUNDD tai lengvas ir plonas dizainas užtikrina saugos skydas, kad liks nepastebėti jūsų kišenėje arba rankinėje.Jos importuojamos akrilo medžiaga taip pat suteikia ilgesnį gyvenimą ir švaresnis, užkertant kelią greitai išvaizda pirštų atspaudų ženklai ir geltonai tonas iš pigaus plastiko irimo.

    Plonas Atveju

    Jums bus lengvai ignoruoti storis atveju

    Palieskite Gerai, Jaustis Gerai

    Pakuotė

    Žymos: samaung s20 fe atveju, "samsung" galacy s21 atveju, samsung atvejais, s21, atveju 71, atveju poco x3 nfc, g9730, anglies atveju s20, s21 ultra, lg k11 telefono, msvii s20 fe atveju.

  • Atsiliepimai (3)

    • Xluccianox

      Thank you

    • Lorakuper

      perfect

    • Mkharebava

      Good material, the only thing I didn't like so much was that on the sides the housing is lower than the screen (Only the top and bottom are left protecting the screen in case of falling)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai