Katė Panaudoti Pabėgti Įrodymas, Mažos Katė Ir Šuo Minkštas Akių Vest Diržai Reguliuojami Saugos Diržas Augintiniui Katė Panaudoti Pabėgti Įrodymas, Mažos Katė Ir Šuo Minkštas Akių Vest Diržai Reguliuojami Saugos Diržas Augintiniui Katė Panaudoti Pabėgti Įrodymas, Mažos Katė Ir Šuo Minkštas Akių Vest Diržai Reguliuojami Saugos Diržas Augintiniui Katė Panaudoti Pabėgti Įrodymas, Mažos Katė Ir Šuo Minkštas Akių Vest Diržai Reguliuojami Saugos Diržas Augintiniui Katė Panaudoti Pabėgti Įrodymas, Mažos Katė Ir Šuo Minkštas Akių Vest Diržai Reguliuojami Saugos Diržas Augintiniui Katė Panaudoti Pabėgti Įrodymas, Mažos Katė Ir Šuo Minkštas Akių Vest Diržai Reguliuojami Saugos Diržas Augintiniui

Katė Panaudoti Pabėgti Įrodymas, Mažos Katė Ir Šuo Minkštas Akių Vest Diržai Reguliuojami Saugos Diržas Augintiniui

€4.28 €3.21
Yra sandėlyje
w9622

Kilmės: KN(Kilmės)
Funkcija: Reflective
Apdaila: Plunksna
Tipas: katės
Yra Protingas Prietaisas: No
Medžiaga: Medžiaga
Prekės Pavadinimas: panDaDa

  • Produkto Aprašymas:

    Medžiaga:audinys

    Dydis:S/M/L

    Kiekis:1 vnt

    Spalva:Kaip Paveikslėlyje

    Produkto Pavadinimas:katė reguliuojamas krūtinės diržas

    Savybės:

    1. Lengvas ir lankstus audinys medžiagos, tai ne traukdami rankomis, kad diržai yra kaip lengvas vėjas įdėti savo augintinio.

    2. Atlaisvinkite dirželis, jei turite sunkumų stumdomas pirštu.Jei galite talpinti daugiau nei vieną pirštą, tai galbūt reikėtų sugriežtinti.

    3. Katė saugos diržas yra stilingas ir mielas su banga punkte modelis.Dvi D žiedus leidžia jums turėti jūsų katė ne.

    4. Katė Diržai su pavadėliu gali ne tik apsaugoti jūsų katės, bet taip pat neleisti jiems pabėgti ir užtikrinti saugumą.

    5. Kaklo rankovės dizaino ir dvigubo užrakto dizainas gali padaryti krūtinės diržas tinka geriau ir veiksmingai išvengti kačių imtis jį išjungti pati.

    Paketas Apima:

    1 * katė reguliuojamas krūtinės diržas

    Pastaba:

    Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumas

    Žymos: šuo liemenė, kačių žaislas, stabdžių augintiniai, katė žaislas, ryšiai augintiniai, katinas diržas, barbi marškinėliai, įdomus pet saugos diržas, šuo, custom dog tag.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai