MTK Gel X20 Už Xiaomi Redmi Pastaba 4X Pro LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmu Mi Redmi Pastaba 4X Pro MTK Gel X20 Už Xiaomi Redmi Pastaba 4X Pro LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmu Mi Redmi Pastaba 4X Pro MTK Gel X20 Už Xiaomi Redmi Pastaba 4X Pro LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmu Mi Redmi Pastaba 4X Pro MTK Gel X20 Už Xiaomi Redmi Pastaba 4X Pro LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmu Mi Redmi Pastaba 4X Pro MTK Gel X20 Už Xiaomi Redmi Pastaba 4X Pro LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmu Mi Redmi Pastaba 4X Pro MTK Gel X20 Už Xiaomi Redmi Pastaba 4X Pro LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmu Mi Redmi Pastaba 4X Pro

MTK Gel X20 Už Xiaomi Redmi Pastaba 4X Pro LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmu Mi Redmi Pastaba 4X Pro " Ekrano 4XPrime 4GB 64GB

€19.61 €15.69
Yra sandėlyje
w9578

Suderinama Xiaomi Modelis: Redmi 4 Pastaba
Jutiklinio Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas
Ekrano Raiška: 1920X1080
LCD Kit: Taip
Prekės Pavadinimas: OTMIL
QC: 100% Patikrintas po vieną
spalva: Juoda/Balta/Aukso
kilmės vieta: Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Suderinamos Prekės: Xiaomi
Tipas: LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Ekranas: > 3"
Sudedamosios dalys: LCD+Touch Ekranas Asamblėja
Suderinama Modelis: Už Xiaomi Redmi Pastaba 4X Pro
Dydis: 5.5 inch
Dovanų: Klijai Klijai ir Įrankiai
Pakuotė: Burbulas Krepšiai+Bubble Kolegija
Kilmės: KN(Kilmės)
Ekrano Rezoliucija: 1920X1080
Prekės Būklė: Naujas
Modelio Numeris: Už Xiaomi Redmi Pastaba 4X Pro
Garantija: 12 Mėnesių
Medžiaga: IPS

  • Skelbimas:

    1. Patikrinkite savo telefono modelį ,nepirkite negerai

    2. Prašome ne klijuoti į savo telefoną prieš jums patikrinti ekranas gali dirbti

    3. Jei ekrane gali gerai dirbti ,prašome palikti mums 5 žvaigždžių posotive atsiliepimą,jei prekės negali gerai dirbti ,prašau, nepalikite mūsų neigiamą peržiūros.prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės padėti jums išspręsti problemą

    MTK Gel X20 Už Xiaomi Redmi Pastaba 4X Pro LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmu Mi Redmi Pastaba 4X Pro " Ekrano 4XPrime 4GB 64GB

    Laivybos Politika:

    Galėsime laivo juos per DHL, UPS, FEDEX, EMS, www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas jūsų pasirinkimas.Ar mes galime jums pasiūlyti pigiausias ir saugiausias pristatymo būdą.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūsų užsakymas pasieks jus geriausiu įmanomu būdu.

    * DHL, UPS ir "Fedex" paprastai 7-10 dienų pasieks jus.

    * EMS paprastai pasiekia jus per 10-15 dienų.

    * Oro paštu Wuyou paprastai pasiekia pasaulio 15-30 dienų.

    Mes negalime pristatyti, PO Box, ir mes negalime pristatyti be savo kontaktinį telefono numerį.Įsitikinkite, kad į telefoną ir adresą, kurį paliko teisingi, mes tik laivas adresą, kurį paliko www.automotoplius.lt sistema.

    PAA:

    1. Kodėl jūs turėtumėte pasitikėti mumis?

    Mes tik parduodame aukštos kokybės produktus, klientams nereikia jaudintis, kad mūsų produktų kokybę.Mūsų privalumai-geras kokybės ir geriausią aptarnavimą.

    2. Ji gali būti išsiųsti į savo šalį ?

    Galime siųsti daiktų, 98% pasaulio šalių.Jei jūsų šalies negali būti parenkami www.automotoplius.lt, prašome kreipkitės į mus.

    3. Kiek tai užtruks, atvykti?

    Paprastai, mes pasirūpinsime, kad siunta per 1-7 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino, ir mes bendradarbiauti su DHL, UPS, TNT, "FEDEX" (5-7days) ir AVS (13-30days).Tačiau, prašome suprasti, jeigu yra vėluojama dėl į kažką, kad yra iš mūsų kontrolės.

    4. Kaip dėl kokybės galite pasiūlyti?

    Mes daugiausia siūlo aukštos kokybės originalus,visiškai Naujas arba AAA aukštos kopiją, taip pat turime ir kitų savybių, kaip per skirtingus poreikius.Mes galime suteikti skirtingus kokybės įvairių standartas, kuris turi kitą kainą.Prašome susisiekti su mumis kokios kokybės jums reikia.

    5. Gali l ją įdiegti save?

    Taip,mes atsiųsime jums nemokamų įrankių rinkinys kiekvieną rinkinį,galite įdiegti ją patys,bet prašome ieškoti diegimo vadovas iš "Youtube", veiksmus ir atkreipti dėmesį į magistro Atsargumo priemonių.

    6. Jei profuct ateina skaldyti arba produktas nebuvo atvykti į mane,kaip aš galiu padaryti?

    Prašome pranešti mums, bet problema, kad jūs patenkinti,mes stengiamės padėti jums,mes išspręsti visų problemų, kad esate patenkintas,prašome pasitiki mumis.

    7. Ką turėčiau mokėti attentiong, kad diegimo metu?

    1)Išbandyti visi pakeitimas prieš diegdami. 2 dalis Žiūrėti savo įrankius, neliesk apšvietimas ir lcd srityje, ypač ne paspauskite kairės ir dešinės kampe LCD, šios sritys yra eaisly būti sugadintas. 3)neturi būti voilent,prašome spausti švelniai ir paprastai, kai skinti produkto dėžėje arba instaliuojant,nes LCD yra trapi.

    Žymos: xiaomi redmi pastaba 4x lcd dangtis, xioma redmi pastaba 4x ekranas, redmi 6 pastaba pro " ekrano, redmi pastaba 4x mtk kabelis, mi 3 pastaba ekranas kaina, pasaulinė versija xiaomi mi a3, 64 gb xiaomi, redmi pastaba 4x mediatek ekranas, 4x ekranas xiaomi redmi, raudona mi 6 pastaba ekranas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai