Elektrinės sienų Gitaros Laidas Gitara su USB Sąsaja Link Cable Audio Adapteris Jungtis, Diktofonas PC (Kompiuterio) Gitara Priedai Elektrinės sienų Gitaros Laidas Gitara su USB Sąsaja Link Cable Audio Adapteris Jungtis, Diktofonas PC (Kompiuterio) Gitara Priedai Elektrinės sienų Gitaros Laidas Gitara su USB Sąsaja Link Cable Audio Adapteris Jungtis, Diktofonas PC (Kompiuterio) Gitara Priedai Elektrinės sienų Gitaros Laidas Gitara su USB Sąsaja Link Cable Audio Adapteris Jungtis, Diktofonas PC (Kompiuterio) Gitara Priedai Elektrinės sienų Gitaros Laidas Gitara su USB Sąsaja Link Cable Audio Adapteris Jungtis, Diktofonas PC (Kompiuterio) Gitara Priedai Elektrinės sienų Gitaros Laidas Gitara su USB Sąsaja Link Cable Audio Adapteris Jungtis, Diktofonas PC (Kompiuterio) Gitara Priedai

Elektrinės sienų Gitaros Laidas Gitara su USB Sąsaja Link Cable Audio Adapteris Jungtis, Diktofonas PC (Kompiuterio) Gitara Priedai

€5.26 €3.69
Yra sandėlyje
w95709

Modelio Numeris: Gitaros Kabelis
Kilmės: KN(Kilmės)
Tipas: Garso Kabelį

  • USB gitara link cable yra profesionalus įrankis, kuris leidžia jums prijungti gitarą prie PC arba " MAC " kompiuteriu.Šis mini sąsaja nuorodos KOMPIUTERIO per USB prievadą, reikia be kitų įrankių, bet savo gitara.

    Savybės:

    Naudojant nešiojamą kompiuterį, elektrinė gitara ir USB gitara link cable, puikus būdas darbas patalpose ar lauke.

    Stereo ausinių išvestis suteikia jums aukštos kokybės garsas su kompiuteriu ir naudoti stebėjimo su aktyviai stebėti garsiakalbiai.

    Aukštos kokybės komponentai ir ypač tvirta konstrukcija užtikrina ilgą tarnavimo laiką.

    USB powered, jokių išorinių galią reikalaujama; darbas tiesiogiai su PC arba " Mac " kompiuterį, ultra-low latency tvarkyklės PC įtraukti.

    Prijunkite savo mėgstamą gitara ir paversti savo PC ar Mac kompiuterį į gitaros stiprintuvą ir įrašymo sistema, nenaudojant jokių kitų aparatūros.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: plastikas

    Pakuotės dydis: 240 * 160 * 20mm / 9.45 * 6.3 * 0.79 į

    Paketo svoris: 60 g / 2.12 uncijų

    Pastaba: Dėl skirtingų ekrano ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

    Paketų Sąrašo:

    1 * Gitara USB Sąsajos Kabelis

    1 * Programinės įrangos CD su vairuotojais

    1 * Naudotojo Vadovas

    Žymos: amp gitara, kabelio rocksmith, gitara lenkijos, gitara prie pc usb, gitara nuorodą usb, gitara pendrive, garso įrašymo sąsaja, nešiojamų gitaros garso sąsaja, usb gitara, gitara sąsaja, gitara saitą.

  • Atsiliepimai (1)

    • Barsa18 18

      ok

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai