FreedConn Prekės TCOM-SC FreedConn Prekės TCOM-SC FreedConn Prekės TCOM-SC FreedConn Prekės TCOM-SC FreedConn Prekės TCOM-SC FreedConn Prekės TCOM-SC

FreedConn Prekės TCOM-SC "Bluetooth" Motociklu Interphone " laisvų Rankų įranga Šalmas Domofonas LCD Ekranas su FM Radijas +Papildomai Ausinės+Laikiklis

€61.28 €44.12
Yra sandėlyje
w94894

Kištuko Tipas: USB
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Ryšio Režimas,: "Bluetooth"
Specialios Funkcijos: FM
Prekės Pavadinimas: FreedConn
Elemento Aukštis: 1.5cm
Elemento Ilgio: 8cm
Prekės Svoris: 35g
Elemento Tipas: Šalmas Laisvų Rankų Įranga
Maitinimo režimas: Built-in Baterijos
Taikoma Šalmo Tipas: Universalus
Elemento Plotis: 3.2cm
Modelio Pavadinimas: T-COMSC
Maksimalus Ryšio Atstumas: 500-1000m
Kilmės: KN(Kilmės)
Didžiausias Garsiakalbiai: 3

  • Pagrindiniai požymiai (1) Belaidžio ryšio laisvų rankų įranga bluetooth leidžia mobilųjį telefoną diapazonas-iki 10 metrų.Dviratis-su-nuoma domofonas už rider& keleivių, arba dviejų atskirų dviračiai iki 800 Metrų atviroje Erdvėje Iki 10 valandų pokalbio laiko, kai prijungtas prie mobiliojo telefono.Iki 6 valandų pokalbio metu, kai naudojant ryšio funkcija.Iki 300 valandų laukimo (2) Paskambinti, atsiliepimas, skambučio atmetimas, skambučio pakabinti. (3) Gauti mobiliojo telefono skambutį automatiškai (4) Rinkimas paskutinio numerio (5) Parama garso perdavimas. (6) Naudotis mobilųjį telefoną muziką per A2DP, arba prijungti GPS (7) Kontrolės mobilųjį telefoną muziką per AVRCP: pirmyn, atgal, play, pause (8) Automatinis perjungimas tarp "bluetooth" mobiliojo telefono, domofonas, stereo muzika. (9) Su DSP echo panaikinimo ir triukšmo slopinimo technologija, švarus balso kokybę garantuoja aukštą greitį. (10) Mygtuką skydelio yra atsparus vandeniui ir saulės-įrodymas, o dizainas yra patvarus.Be Telefone yra "Bluetooth" laisvų Rankų įranga skirta motociklo rider ir keleivių, kurie nori turėti aiškią ir patikimą belaidžio ryšio, o žirgais.Ši laisvų rankų įranga yra suderinamas su "Bluetooth" mobiliuosius telefonus ir gali būti pritaikyta bet kokio pobūdžio šalmą, skirtą motociklininkams.

    Šis prietaisas leidžia dviratininkų gauti GPS nurodymus balsu, bendrauti su keleivis ant galinės sėdynės, atlikti skambučius į savo mobilųjį telefoną ir klausytis muzikos arba savo MP3 grotuvą.

    Paskutinis, bet ne mažiau, prietaisas siūlo biker-tobikerintercom komunikacijos.

    Tai ausinė veikia su bet kuriuo "Bluetooth" įrengta mobiliojo telefono.Sukurtas ir suprojektuotas taip, Sunkiųjų Rezultatus.Montavimas Inter 1 Telefonas. Imtis savo Inter Telefono laisvų Rankų įranga ir pastumkite žemyn į lizdus laisvų Rankų įranga Įrašą Kalno.Įsitikinkite, kad ji puikiai įrengtas ir užfiksuojami bandė išgauti tai, traukiant į viršų. 2. Dabar jums reikia pridėti, kad garsiakalbis ir mikrofonas rankos vidinėje šalmo.Imtis Velcro juostelę, kuri garsiakalbio bus pridėti ir bandymas geriausia pozicija, siekiant ją išspręsti.Velcro Juostelę turėtų būti nustatyta aukštis ausies, į šalmai, ausies kišenėje.Jums reikės įdėti į šalmą ant kelis kartus rasti tinkamiausią poziciją taikyti trinkelėmis.Kai teisingas išdėstymas yra rasti, nuimti apsauginės juostelės ir taikyti Velcro Juostelę. 3. Be to, atsižvelgiama Garsiakalbio ir pridėti jį prie Velcro Juostelę.Paleisti Mikrofonas, Rankos išilgai žemyn, kur jūsų burna bus.Kaip Mikrofonas Rankos yra lankstus, galite pakoreguoti taip, kad ji sėdi optimalią poziciją priešais savo burną.Kai kurie šalmai nuimamas išklojimui; jei jūsų nėra, rekomenduojama paleisti garsiakalbis ir mikrofonas pagal kamšalas. 4. Rūpintis, kad atitiktų smeigtukai iki, prijunkite Kištuką prie Ausinių Lizdo.Kištukas gali būti įdėta į vieną poziciją. 5. Saugus laidas laisvų Rankų įrangos Kištuką šalmo viduje.Tuck jokių papildomų vielą į šalmą.Užtikrinti, kad tik keli centimetrai laido išeina.Jūs sėkmingai pravedė Inter Telefonas.Išjungus vienetas, į budėjimo režimą:

    Paspauskite ir palaikykite maža juoda maitinimo mygtuką pabaigoje vienetas.Po 3 sek. išgirsite "Di" ir mėlyna LED pradės mirksėti.Atleiskite mygtuką ir įrenginys yra dabar, telefonui veikiant laukimo režimu.Atkreipkite Dėmesį:Motociklo Šalmai nėra įtrauktas.Išjungus vienetas: Spauskite mažą juodą maitinimo mygtuką 5 sekundes arba kol išgirsite 2 "Di" tonus ir šviesos užgesinti.Norėdami suporuoti savo "Bluetooth" mobiliojo telefono, Kai įrenginys yra išjungtas, paspauskite ir palaikykite maža juoda maitinimo mygtuką pabaigoje vienetas.Laikykite nuspaudę mygtuką, kol pamatysite RAUDONA IR MĖLYNA šviesa, mirksintis.Jis paprastai trunka apie 5-8 sekundes nuo išjungti.Neleisk eiti, kai jūs matote mėlyną šviesą.Jūs taip pat išgirsti "DuDu" tonas, kai įrenginys pradeda veikti poravimo režimu.Jūsų telefone, paieškos ir bando suporuoti su prietaisu, kai prietaisas yra mirksinčius raudona ir mėlyna.Jei prašoma poravimo kodas bus 0000, ir jums reikia nustatyti, kad telefonas automatiškai poros su prietaisu.Pora 2 prietaisų domofonas režimu, Kai abu prietaisai yra išjungti, paspauskite ir palaikykite maža juoda maitinimo mygtuką ant abiejų įrenginių tol, kol abiejų vienetų flash raudona/mėlyna pakartotinai.Jums reikia laikykite nuspaudę mygtuką ilgiau nei 6 sekundes ir don ' t let go, kai matote, kad mėlyna šviesa.Trumpas paspauskite black power mygtuką ant VIENO iš dviejų prietaisų ir šis prietaisas ieškos ir auto-pora kitiems, domofonas režimu.Gyvas skambutis bus inicijuotas.Jei tai nepavyksta, bandykite jį užtikrinti ir raudonos/mėlynos šviesos efektus, pradėta tuo pačiu metu ir yra arti vienas kito.Taip pat užtikrinti, kad visi kiti "Bluetooth" prietaisai yra išjungti.Kai suporuotas, jums nereikia eiti į poravimo režimas vėl.Ateityje jums reikia tik eiti į budėjimo režimą (mėlynoji šviesa mirksi) dėl abiejų vienetų ir paspauskite mygtuką vienu iš įtaisų.Pora 3 prietaisų domofonas režimo Laikytis aukščiau nurodytų procedūrą kiekvienam derinys trys vienetai. (A-B, B-C, A-C).Užtikrinti trečiųjų įrenginys yra išjungtas, kai pora kitų dviejų prietaisų.Tik 1 jungtis gali gyventi vienu metu.Kai sėkmingai suporuotas jungtys gali būti įjungtas baigiasi bet live call ir grįžti į budėjimo režimą.Telefonui veikiant Budėjimo režimu, paspauskite įjungimo/domofonas mygtuką 1 kartą vienas poras pavadinti, arba 2 kartus daugiau už kitas poras galima pavadinti.Su pora 1 ar 2 presai, priklausys nuo seką, kurioje jūs suporuotas 3 šalmai, bet kai suporuotas atitinkamos poras bus išlaikyti, skaičius.aš.e.Bus paspauskite įjungimo/domofonas mygtuką 1 kartą paskambinti B ir 2 kartus skambinti C. B paspauskite mygtuką 1 kartą paskambinti C ir 2 kartus skambinti A. C paspauskite mygtuką 1 kartą skambinti ir 2 kartus skambinti C.

    Žymos: domofonas motorcycl, rungtynių šalmas laisvų rankų įranga, moto crosser, freedconn tcom, motociklo šalmas accesory, lexin, "bluetooth" ryšio moto, freedconn tcom sc, bell durys, domofonas, FreedConn.

  • Atsiliepimai (3)

    • Anya Milan

      Unfortunately now these equipment are not provided with transformer. The description should draw attention that brings transformer. Bought a to 2 years and brought. Send from Europe but stay at customs, this if viveres in Europe. Good equipment, radio works well up to 120 km/h. Will Test Now communication between them.

    • Boldyrevkolya

      All very well. He arrived quickly in colombia.

    • Konsul803

      Headset normul, took for SHOEI J-cruise. On the verge of falling off there is a earphone with a speaker (a feature of a helmet, a headset does not moan), but it does not seem to fall out if you press the inner lining of the helmet.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai