Nešiojamų Veido Slim Masažas Roller Jade Veido Liekninamasis Kūno, Galvos, Kaklo Masažas Priemonės Odos Masažas Su Įrankiais Nešiojamų Veido Slim Masažas Roller Jade Veido Liekninamasis Kūno, Galvos, Kaklo Masažas Priemonės Odos Masažas Su Įrankiais Nešiojamų Veido Slim Masažas Roller Jade Veido Liekninamasis Kūno, Galvos, Kaklo Masažas Priemonės Odos Masažas Su Įrankiais Nešiojamų Veido Slim Masažas Roller Jade Veido Liekninamasis Kūno, Galvos, Kaklo Masažas Priemonės Odos Masažas Su Įrankiais Nešiojamų Veido Slim Masažas Roller Jade Veido Liekninamasis Kūno, Galvos, Kaklo Masažas Priemonės Odos Masažas Su Įrankiais

Nešiojamų Veido Slim Masažas Roller Jade Veido Liekninamasis Kūno, Galvos, Kaklo Masažas Priemonės Odos Masažas Su Įrankiais

€4.08
Yra sandėlyje
w9408

Prekės Pavadinimas: SPEQUIX
Medžiaga: Jade
Prašymas: Veidas
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Funkcija ★100% Natūralios Medžiagos: Jade Roller yra pagamintas iš 100% natūralus rožių kvarcas, be jokių chemikalų ar dirgiklių.Sustiprintos metalo laikikliai stipresnis laikymo ir sklandžiai valcavimo.Patvarus ir padoraus kokybės.Sklandžiai liesti jausmas ir niekada pakenkti jūsų odai ★Neįtikėtina Nauda: Šis anti-senėjimo Jade Roller Massager padeda gerinti kraujotaką, odos tonusą ir elastingumą, odos ir limfos drenažas.Jis taip pat atpalaiduoja odą ir sumažina paburkimą, raukšles, tamsius ratilus ir šalina toksinus, ★Unikalus Dizainas: Jade Roller Massager turi dvigubą baigėsi voleliu, kad tilptų įvairių veido srityse: mažesnių roller yra už akių srityje, didelis volelis yra už kaklo ,veido, rankų ir pan.Metalo dalis yra suvirinti siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ★Puiki Dovana Pasirinkimas: Mūsų Jade Roller-tai Aukščiausios Kokybės savaime odos priežiūros priemonė, kuri yra puikus dovanų, ne bet kokia proga ar laikyti sau, kad bus kietas, susitraukimą, ir de-sluoksniuotos savo veidą kelias sekundes, nes ji masažai.Jūs negalite gauti jaunesnis, bet jūs galite atrodyti jauniau tikrai dėl šį nuostabų produktą

    Specialūs Patarimai: 1. Kiekvienas yra ne tos pačios spalvos, jade modelis, storis, tai yra normalu.Kadangi šio elemento yra iškirpti tvarkomi natūralaus akmens. 2. Kaip jūs žinote, jade veido roller yra trapi, lengva būti žala tranzitu, nors mes liaukis labai atsargiai.Jei jums gauti skaldytų roll massager, prašome susisiekti su mumis.

    Pakuotė 1*Jade Roller 1*Gua Sha Įrankiai 1*Krepšiai

    Kaip naudoti 1. Nuplaukite veidą su įprastomis valymo produktai. 2. Taikyti bet kurią naktį kremai veido ir kaklo. 3. Naudoti aukštyn pasiūlymai judėti Jade roller švelniai per savo kaktos,skruostų,aplink lūpų srities ir kaklo.Uždaryti savo akis ir roll švelniai per savo vokų jei turite reljefiniai akis ar maišeliai po jūsų akis. 4. Naudojimas su voleliu ant veido ir kaklo, 5-10 minučių. 5. Naudoti Jade roller tris kartus per savaitę, siekiant sumažinti linijas ir raukšles. 6. Švarūs jūsų Jade roller pagal instrukcijas.

    Pristatymas: 1. Paprastai mes laivas jūsų sklype per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo . 2. Laivybos švinas laikas yra apie 15-45 darbo dienų.Tai užtruks ilgiau, rusijos, Brazilijos ir kitų nutolusių šalių, prašome kantriai laukti.Ir pristatymo laikotarpis yra skirtas jums nuoroda, nes ten yra daug veiksnių, galinčių turėti įtakos laivybos grafiką, tikiuosi, jūs galite suprasti, kad, ačiū! 3. Prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą prekių pristatymo adresą, telefono numerį ir pašto kodą.Visus elementus, bus tik siunčiami adresu, kurį jūs nurodėte.

    Grąžinamosios išmokos: 1. Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema, ar buvo sugadintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, atsiųskite mums nuotraukas ar vaizdo patikrinti.Po patikrinimo, mes išsiųsti prekę arba grąžinti pinigus. 2. Jei jūsų sklypas yra pamestas ar nematote, kad per 60 darbo dienų, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės rasti sprendimą už jus, ačiū! 3. Atkreipkite dėmesį, mes negalime prisiimti atsakomybę už muitinės formalumų ir mokesčių.

    Atsiliepimų: 1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą (5 Žvaigždučių).Labai jums ačiū! 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą.Mes garantuojame, kad išspręstumėte problemą už jus.

    Žymos: guašas masažas, skausmo ratas, taurės veido, nefrit roller, veido adatiniai, visag, veido massag, skincar, taurės rinkinys, veido įrankis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai