Sviestas Valdytojas Dramblys-formos Keraminės Sviestas Patiekalas su atidaromu Dangteliu plauti Indaplovėje Sviestas Turėtojas, Restoranas Viešbutyje Sviestas Valdytojas Dramblys-formos Keraminės Sviestas Patiekalas su atidaromu Dangteliu plauti Indaplovėje Sviestas Turėtojas, Restoranas Viešbutyje Sviestas Valdytojas Dramblys-formos Keraminės Sviestas Patiekalas su atidaromu Dangteliu plauti Indaplovėje Sviestas Turėtojas, Restoranas Viešbutyje Sviestas Valdytojas Dramblys-formos Keraminės Sviestas Patiekalas su atidaromu Dangteliu plauti Indaplovėje Sviestas Turėtojas, Restoranas Viešbutyje Sviestas Valdytojas Dramblys-formos Keraminės Sviestas Patiekalas su atidaromu Dangteliu plauti Indaplovėje Sviestas Turėtojas, Restoranas Viešbutyje Sviestas Valdytojas Dramblys-formos Keraminės Sviestas Patiekalas su atidaromu Dangteliu plauti Indaplovėje Sviestas Turėtojas, Restoranas Viešbutyje

Sviestas Valdytojas Dramblys-formos Keraminės Sviestas Patiekalas su atidaromu Dangteliu plauti Indaplovėje Sviestas Turėtojas, Restoranas Viešbutyje

€6.15 €4.43
Yra sandėlyje
w93868

Kilmės: KN(Kilmės)
Funkcija: Įžuvinti

  • Sviestas Valdytojas Dramblys-formos Keraminės Sviestas Patiekalas su atidaromu Dangteliu plauti Indaplovėje Sviestas Turėtojas, Restoranas Viešbutyje

    1. Prabangus Patiekalas: Matomas dramblys-formos dizaino, ir sviesto dubuo su dangčiu, yra sudarytas iš trijų dalių, keramikos dangteliu ir keramikos turėtojas ir dėklas pagamintas iš bambuko apačioje.Švarus ir paprastas dizainas, sklandžiai kraštai.

    2. Laikyti Sviestas Švieži: keramikos sviestas patiekalas išlaiko sviesto vėsioje ir gaivus geriau.Nėra šiukšlių, kai pjovimo sviestą su virtuvės peilis, kuris turi įtakos sveikatai.

    3.Lengva Valyti: sviestas patiekalas yra pagamintas iš keramikos, kuri turi lygaus paviršiaus.Labai lengva valyti riebalai ir desertas likučiai.

    4. Stabili Parama: iškėlė krašto patiekalas apsaugo nuo dangtelio ir sviestas nuo slydimo žemyn.Mažas rankena viršuje leidžia lengvai pakelkite dangtį ir išvengti slydimo.

    5. Šilumos Varža: Aukštos kokybės keramikos kepami aukštoje temperatūroje, kurios gali atlaikyti aukštą ir žemą temperatūrą, kai jūs įdėti į indaplovės, mikrobangų krosnelės ir šaldymo kambarius.

    6.Premium Keraminės: Keramikos sviestas patiekalas yra labiau pažengusios ir šviesus, ir ji mišiniai, puikiai dera su kitais virtuvės reikmenimis.Vizualiai padidinti patirtimi ir mėgautis maistu.

    7. Tinkamas Dydis: apie Priemones, 7.88*4.85*3.94 colių/20*12.3*10cm dydžio(kaip parodyta paveikslėlyje), sveria apie 600g.

    8. Mažas Patarimas: gavus sviestas patiekalas, prašome jį išvalyti prieš naudojimą.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Keraminės Sviestas Patiekalas

    Medžiagos: keramika + bambuko

    Spalva: pagrindinis korpusas yra baltas

    Dydis: apie 7.88*4.85*3.94 colių / 20*12.3*10 cm (kaip parodyta paveikslėlyje)

    Svoris: apie 600g

    Pakavimo Sąrašas:

    Keramikos Sviestas Patiekalas (kaip parodyta paveikslėlyje)

    Žymos: ardyti, lėkštės porcelianas, plokštelės sviesto, suma indaplovės, chip cinkavimas, lauke sviesto, tvarkyti plokštė, mada vasarą moterys, sviestas patiekalas, užvirinti maker.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai