Už Už

Už "Vodafone" Smart Itin 6 VF-995N VF995N VF995 5.5" Visiškai LCD ekranas + Touch ekranas skaitmeninis keitiklis asamblėjos atsarginės Dalys

€17.34
Yra sandėlyje
w93463

QC: Praėjo
Modelio Numeris: Už "Vodafone" VF995
Ekranas: > 3"
Tipas: LCD Ekranas + Touch Ekranas asamblėja
Ekrano Rezoliucija: 1920X1080
Pagrindinio ekrano dydis: 5.5"
LCD Kit: Taip
spalva: Juoda/Balta
Prekės Pavadinimas: RUBO
Jutiklinio Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas

  • Visų gerbiami pirkėjai:

    1.Klientai iš rusijos, prašome palikti savo vardą ir pavardę, kai jums užsisakyti.

    2.Prašome išbandyti jį prieš klijai jį į jūsų telefoną ar rėmo, kitaip Mes negalime atsakyti, bet sugedęs ar sugadintas po surinkimo, montavimo ar klijai į savo prietaisus.

    3.Mes siūlome jums įrašyti vaizdo įrašą atidarius sklype, tai padaryti ,galite gauti kompensaciją greitai, kai pamatysite, kad prekes yra pažeistas, ar ne, veikia gerai .

    4.Mums bus ženklas, garantija logotipas ant visų produktų,Pls išlaikyti mūsų garantija logotipas ant prekės pat.

    5.Jei yra kokių nors problemų, susijusių su produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą, nereikia atidaryti ginčo ar duoti neigiamų atsiliepimų, mes aktyviai išspręsti visas problemas, ačiū!!!

    6.Mes teikiame įrankių nemokamai.

    Už "Vodafone" Smart Itin 6 VF-995N VF995N VF995 5.5" Visiškai LCD ekranas + Touch ekranas skaitmeninis keitiklis asamblėjos atsarginės Dalys

    Savybės:

    1.LCD Ekranas +Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėja

    2.Aukštos Kokybės Naujas

    3.100% testuotas OK

    4. Pristatymas per 1-2 darbo Dienas Po Apmokėjimo

    5.Visi testuojami ,100% darbo ! 100% Pasitenkinimas Garantuotas !taigi, jūs galite jaustis patogiai įsigyti ir naudoti.

    PRANEŠIMAS

    1.Tai nėra lengvas darbas tiems, kurie neturi techninių įgūdžių su Demontavimas arba Sujungiant savo mobiliuosius telefonus, kad tik įsigyti šį daiktą, jeigu žinote, kaip jį įdiegti ar kas nors gali jums padėti.

    2.Labai rekomenduojame profesionalaus įrenginio.Prašome išbandyti jį prieš montavimas, mes negali būti laikoma atsakinga už bet kokią žalą jūsų tablečių ir (arba) mobilųjį telefoną, kuris gali sukelti metu keičiasi atsarginės dalys.

    PAKUOTĖ

    PRISTATYMAS

    1.Laivas per 1-2 dienas po apmokėjimo patvirtinimo.Jei užsakymas yra savaitgaliais,tai užims 2 dienas ir ilgiau.Ačiū už jūsų supratimą.

    2.Nemokamas Pristatymas iki www.automotoplius.lt Standartinis Pristatymas.Ji padės pasirinkti geriausiai jūsų šalyje.Būkite kantrūs, už tai bus jums laukti ir laukti, kol (paprastai 7-60 dienų, išskyrus švenčių ir poilsio dienas).Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo logistikos bendrovės ir vietos oras, muitinės ir (arba) pareigų, pašto,mes tikimės, kad jūsų suprasti, jei jį atidėti.

    ""

    3.Jei jums reikia greitas ir saugus pristatymas, prašome pasirinkti, express pristatymas (DHL, ar AVS), ko jums reikia.EMS reikia 5-10days; Fedex 4-8days;DHL ir UPS, bus būti nuo 3-7days atvykti;Jei nuspręsite, DHL, EMS ir kt., dėl vietos tarifus pirkėjas atsako už savo.

    4.Jei jūs turite nebuvo gautas siuntinių dėl prekių pristatymo metu,prašome susisiekti su mumis per užsisakyti pranešimą arba el. Laišką.

    Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau per 24 valandas.

    5.Mes laivas www.automotoplius.lt adresas tik ,prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.automotoplius.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš mokėjimą.

    GARANTIJA

    1.Jei gavote neteisingą,sugadintas,su defektais,prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Mes galėsime jums padėti su bet grįžta ir kompensacijos, remiantis sąlyga elemento.Jeigu pirkėjas netinkamai užsakymą,tada mes galime

    padėti pakeisti tinkamą produktą po to, gauti stebėjimo informaciją grįžti,bet pirkėjas turi apmokėti siuntimo mokesčiai.

    2.mes siūlome 6months garantija,visos prekės turi būti grąžinamos su mūsų garantija logotipą,lcd ekranas su screen protector, o originalios pakuotės.

    Mes primygtinai konsultacijas mūsų klientams išbandyti produktus pirmą kartą, prieš montavimas.Grįžti galioja tik ir

    tvarkomi, po to, kai mes gavome savo daiktų,pirkėjas atsako už grąžinimas prekių.

    3. prašome paketą, jis taip pat, kai jums grąžina prekes.

    ATSILIEPIMAI

    1.Tai labai svarbu mums gauti teigiamų atsiliepimų iš jūsų,jūsų teigiami atsiliepimai padės mums geriau auga.prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, 5 ŽVAIGŽDUČIŲ ir 5 balai DSR, būsime labai dėkingi.

    2.Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis elektroniniu Žinutę ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Prašome nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, be jokio ryšio su mumis.Nereikia atidaryti ginčų pasirinktinai, be jokio ryšio su mumis.

    Žymos: automobilio savininkas, telefonas, "nokia" teleskopas, apexel trikojo, vfd 700, 36x, lg trikojo, mėnulis zoom, super artinimo, 37mm zoom, 6 colių ekranas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai