2020 Naujas 3D nekilnojamojo modernaus dizaino sieninis laikrodis trapecijos formos skaitmeninės mišinys, kvarcas laikrodžio mados žiūrėti veidrodis lipduką 2020 Naujas 3D nekilnojamojo modernaus dizaino sieninis laikrodis trapecijos formos skaitmeninės mišinys, kvarcas laikrodžio mados žiūrėti veidrodis lipduką 2020 Naujas 3D nekilnojamojo modernaus dizaino sieninis laikrodis trapecijos formos skaitmeninės mišinys, kvarcas laikrodžio mados žiūrėti veidrodis lipduką 2020 Naujas 3D nekilnojamojo modernaus dizaino sieninis laikrodis trapecijos formos skaitmeninės mišinys, kvarcas laikrodžio mados žiūrėti veidrodis lipduką 2020 Naujas 3D nekilnojamojo modernaus dizaino sieninis laikrodis trapecijos formos skaitmeninės mišinys, kvarcas laikrodžio mados žiūrėti veidrodis lipduką 2020 Naujas 3D nekilnojamojo modernaus dizaino sieninis laikrodis trapecijos formos skaitmeninės mišinys, kvarcas laikrodžio mados žiūrėti veidrodis lipduką

2020 Naujas 3D nekilnojamojo modernaus dizaino sieninis laikrodis trapecijos formos skaitmeninės mišinys, kvarcas laikrodžio mados žiūrėti veidrodis lipduką "PASIDARYK pats" gyvenimo

€33.82
Yra sandėlyje
w92759

Plotis: 100cm
modelis: scenic
Tipas: Sieniniai Laikrodžiai
Medžiaga: Akrilo
Skersmuo: 100CM
Motivity Tipas: Skaitmeninis
Svoris: 280g
Funkcija: nutildyti
Formos: diskiniai
Ilgis: 1000mm
Forma: Vieno Veido
Derinys: Multi-piece set
Stilius: Europa
Ekrano Tipas: Adata
Modelio Numeris: 004
Prekės Pavadinimas: muhsein
Sieninis Laikrodis Tipas: 9 mm storio
Korpuso Medžiaga: EVA+
Taikoma Rodymas: Gyvenamasis Kambarys

  • 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    Pasaulio laivybos (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

    2. Mokėjimo tikrinimo operatyviai tvarkomi.

    Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

    4. Rodomas vaizdas yra ne faktinė punktas jūsų nuoroda tik.

    5. Darbo valandos teikia subjektas, išskyrus savaitgaliais ir per šventes.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per šventes.

    6. Jeigu tu negali gauti jūsų siunta per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes seks prekes ir atsakyti jums kuo greičiau.Mūsų tikslas yra užtikrinti klientų pasitenkinimą!

    7. Mes jums pasirinkti, kad laivas savo daiktus iš pirmųjų mūsų sandėlio greitas pristatymas tiesiai į atsargų prieinamumą ir laiko skirtumų.

    1. 12 mėnesių gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir / ar netinkamą jų gavusi).Priedai turi 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grįžo garantinio laikotarpio metu (jei įmanoma, naudokite originalią pakuotę).Jūs turite mums pasakyti, ką yra defektų, ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti prekes, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

    Jūs sutinkate, kad visi politikai, išvardytų aukščiau, ir greitai užsakymą!

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų, pasitraukti nuo jos gavimo dienos.Jei ši prekė yra jūsų valdymo ilgiau nei 7 dienos, yra laikoma, kad būti naudojamos ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.nieko ypatingo!Laivybos išlaidos pusė pirkėjų ir pardavėjų.

    2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, ir jūs turite pateikti krovinio sekimo numerį, priežastis grįžti, ir jūsų kišenėje numerį.

    3. Mes grąžinsime visą savo siūlymą kaina gavusi originalioje prekės ir pakuotės visi komponentai ir pagalbiniai reikmenys, ir mes atšaukti sandorį, tuo pačiu metu tarp pirkėjo ir pardavėjo.Arba galite pasirinkti jį pakeisti.

    Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra (ne) reklamuojamos.

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime sėkmingai išspręsti savo problemas.

    Jei mes nesupranta jų, yra neįmanoma išspręsti problemą!

    Žymos: sk žiūrėti, sieninis laikrodis modernus 3d, 1000mm varžtas, 1000mm švino varžtas, 3d sienų žiūrėti, derliaus sieninis laikrodis 3d, freskos de sumalti, dg dizaineris žiūrėti, didelis sieninis laikrodis, elegantiškas dizaineris žiūrėti.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai