16Pcs Silikono Muilo Formų Šokolado Ledo Plokštelėje Žvakė 4 Skirtingas Stilius, Rankų darbo Muilas Priėmimo Padarė 16Pcs Silikono Muilo Formų Šokolado Ledo Plokštelėje Žvakė 4 Skirtingas Stilius, Rankų darbo Muilas Priėmimo Padarė 16Pcs Silikono Muilo Formų Šokolado Ledo Plokštelėje Žvakė 4 Skirtingas Stilius, Rankų darbo Muilas Priėmimo Padarė 16Pcs Silikono Muilo Formų Šokolado Ledo Plokštelėje Žvakė 4 Skirtingas Stilius, Rankų darbo Muilas Priėmimo Padarė 16Pcs Silikono Muilo Formų Šokolado Ledo Plokštelėje Žvakė 4 Skirtingas Stilius, Rankų darbo Muilas Priėmimo Padarė

16Pcs Silikono Muilo Formų Šokolado Ledo Plokštelėje Žvakė 4 Skirtingas Stilius, Rankų darbo Muilas Priėmimo Padarė "PASIDARYK pats" Formos Aksesuaras

€10.53 €5.79
Yra sandėlyje
w92215

Formos: abėcėlė
Modelio Numeris: silikono muilo pelėsių konditerijos menų dekoratyviniai virtuvės reikmenys
Temos: "PASIDARYK pats"
Medžiaga: Silikono

  • Daugiau Produktų:

    16Pcs Silikono Muilo Pelėsis 4 Skirtingas Stilius, Rankų darbo Muilas Padaryti "PASIDARYK pats" Formos Aksesuaras

    Informacija:

    Pastaba: Tik 16pcs silikono muilo formų, kitų daiktų, ar ne.

    Funkcija: Ne tik puikus įrankis priėmimo muilas, bet taip pat ir puikus formų, todėl, šokolado, ledų, saldainių, desertų, želė, pyragai, bandelės ir kt.

    Patvarus: Pagaminti iš silikono, minkštas, ne lazda, ne savitą kvapą ir atsparus vandeniui, lengvai demould, fadeless ir švarus, daugkartinio naudojimo ilgą laiką naudoti.

    Praktiška: Būti 4 skirtingų stilių, formų priėmimo skirtingų stilių, muilo atitinka jūsų skirtingiems poreikiams, visai savo šeimai( Kiekvienas stilius turi 4pcs ).

    Nuostabu: "PASIDARYK pats" rankų darbo stilių, gali sutaupyti savo pinigus ir mėgautis savaitgalį laimingas ir laisvalaikio metu apdorodami su šeima ir draugais.Geras 100% rankų darbo muilas ir padaryti savo kvapo muilas.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Silikonas.

    Dydis( Apytiksliai ):

    Rožinė aikštėje 100% modelį formų: 5,5 x 5,5 x 2cm/ 2.17 x 2.17 x 0.79 cm(L x W x H).

    Mėlynos spalvos apskritimo formos anglų kalba, keturių lapų dobilų formų modelis: 7 x 2.3 cm/ 2.76 x 0.91 colių(Dia x H).

    Rožinės spalvos, stačiakampio gretasienio formos ačiū modelio formų: 8 x 4.5 x 1.1 cm/ 3.15 x 1.77 x 0.43 cm(L x W x H).

    Violetinė elipsės formos MUILO formų modelis: 7.7 x 5 x 2.2 cm/ 3.03 x 1,97 x 0.87 cm(L x W x H).

    Karščiui atsparus temperatūros diapazonas: -104~+446 laipsnio pagal celsijų.

    4 skirtingas stilius: Rožinė aikštėje 100% modelio, mėlynos spalvos apskritimo formos anglų kalba, keturių lapų dobilų modelis, rožinės spalvos, stačiakampio gretasienio formos ačiū modelio, raudonos elipsės formos MUILO modelis ( Kiekvienas stilius turi 4pcs ).

    Pakuotė:

    16 x Silikono Muilo Formų.

    Įspėjimas:

    Dėl vadovo matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

    Mokėjimo >>

    1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

    2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

    3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

    Siuntos >>

    1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

    2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

    3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

    Garantija >>

    1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

    2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

    Grįžti & Grąžinti >>

    1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

    2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

    Atsiliepimai >>

    Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

    Žymos: žaidimai muilo priėmimo, dėklas, rinkinys muilo priėmimo, baterija priėmimo komplektas, candl turėtojas, mažas muilo priėmimo, candl, žvakių laikiklis dėklas, sagė priėmimo komplektas, marmuro priėmimo komplektas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai